Şimdi Ara

En güçlü şirket aracı ! Peugeot 301 1.6 THP 270HP olabilir ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç düz yolda kafadan kayar bence denemeyelim. ESP çok araya girer keyifsiz bir araç olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizi sellektör manyağı yaparlar
  • Symbol rs var, 301 niye olmasın

• 301 1.6 VTİ otomatik aracım vardı kız kardeşime araç kullanmayı öğretiyordum herşey güzel geçti ve evin önünde garaja kadar sorunsuz geldik. Garajın önünde dur yavaşça dedim ben içeri alırım,durdu da o anda ne olduysa fren yerine gaza bastı ve yaklaşık 1.4 metre mesafeden garajın solundaki direğe girdik. Girdiğimizde araç 4000 devir falandı ve vurduğunda da gaz vermeye devam etti 1 sn falan anlaya kadar neyse,indik aşağı kaput, tampon,sağ far, davlumbaz radyatör falan derken durduğu yerden 1.4 metre mesafeden dip gazla 2018 Ağustos fiyatları ile yetkili serviste 12000 tl masraf çıktı şase ucu değişti,neyseki airbag açmadı da perte çıkmadı. Anlatmak istediğim o sac kalınlığı,saşe kalitesiyle ve o motor ile o araba katil olur ama öyle rolling drag katili falan değil içine binenlerin katili olur

• New Peugeot 301 Gti By Filo Sport

En güçlü şirket aracı ! Peugeot 301 1.6 THP 270HP olabilir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 24 Ağustos 2019; 22:7:23 >
  • Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş yalnız

• Neden öyle güçlü bir motor koysun ki gerek yok

Araba zaten 140 la giderken 220 gibi hissettiriyor adamlar ucuza yapıyor o hissi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1D7DE7A30

301 1.6 VTİ otomatik aracım vardı kız kardeşime araç kullanmayı öğretiyordum herşey güzel geçti ve evin önünde garaja kadar sorunsuz geldik. Garajın önünde dur yavaşça dedim ben içeri alırım,durdu da o anda ne olduysa fren yerine gaza bastı ve yaklaşık 1.4 metre mesafeden garajın solundaki direğe girdik. Girdiğimizde araç 4000 devir falandı ve vurduğunda da gaz vermeye devam etti 1 sn falan anlaya kadar neyse,indik aşağı kaput, tampon,sağ far, davlumbaz radyatör falan derken durduğu yerden 1.4 metre mesafeden dip gazla 2018 Ağustos fiyatları ile yetkili serviste 12000 tl masraf çıktı şase ucu değişti,neyseki airbag açmadı da perte çıkmadı. Anlatmak istediğim o sac kalınlığı,saşe kalitesiyle ve o motor ile o araba katil olur ama öyle rolling drag katili falan değil içine binenlerin katili olur
    Hava yastığı nasıl açmıyor ki öyle şaşe değişcek bir kazada radyatör filan gitmiş farlar gitmiş ne olması lazımdı ki açması için ilginç geldi bana

• İnsanların hayal gücüne saygı duymalısınız, duymasanız da olabilir, istediklerini elde ettiklerinde kıskanır durursunuz.ama bu hayal gücü değil, daha boşu yok ...

• Tam duz yol gazcisi arabasi bunlar ,Yazilimli c ellyse kullandimda araba sarmaktan gidemiyordu ilk 3 viteste acayip hizlaniyor duzgun asfaltta keza yine yazilimli sembolde oyle polo gti felan yuruyebilir bu araclar stage 2 de ama virajda patlarsiniz hele sembol dusman basina

• Her ne kadar son kullanıcı ürünü olmasa da daha güçlüsü var zaten; Citroen C-Elysee WTCC

Araç 1.6 litre 380 hp güç 400 Nm tork üreten bir motora sahip.
    0-100 hızlanması 3,5 saniye, maksimum hızı 300 km/h olarak belirtilmiş

• Yaparsa Peugeot Sport yapar. 875hp 208 yaptılar ne de olsa (208 T16), 301 de yapsınlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.