|
Bildirim
|
Motor kasadan önce gider.
|
Hocam zaten gerçekten o araç 985 KG
985KG ağırlıkla yazılımla 320-330 hp olursa, 400hp 1500 kg sport araçlar bile yetişemeyebilir Düşün 3.0 300hp porsche panamera ile solu kapatmış gidiyorsun arkadan 301 selektör yapıyor |
|
Ölümden sonra yaşam varmı öğrenmek için
|
301 1.6 VTİ otomatik aracım vardı kız kardeşime araç kullanmayı öğretiyordum herşey güzel geçti ve evin önünde garaja kadar sorunsuz geldik. Garajın önünde dur yavaşça dedim ben içeri alırım,durdu da o anda ne olduysa fren yerine gaza bastı ve yaklaşık 1.4 metre mesafeden garajın solundaki direğe girdik. Girdiğimizde araç 4000 devir falandı ve vurduğunda da gaz vermeye devam etti 1 sn falan anlaya kadar neyse,indik aşağı kaput, tampon,sağ far, davlumbaz radyatör falan derken durduğu yerden 1.4 metre mesafeden dip gazla 2018 Ağustos fiyatları ile yetkili serviste 12000 tl masraf çıktı şase ucu değişti,neyseki airbag açmadı da perte çıkmadı. Anlatmak istediğim o sac kalınlığı,saşe kalitesiyle ve o motor ile o araba katil olur ama öyle rolling drag katili falan değil içine binenlerin katili olur
|
250 ye çıktığında o arabanın yavaştan tekerlekleri yerden kesilir ve uçan araba olur. :D
|
250ye gerek yok,80 ile giderken öyle hissettiriyor zaten :D
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|