Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
455.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReXXon

Bu Prime Earth'dan gelen Superboy Prime'ın dahada üstün hali Monarch ile yaptığı savaşta tüm Multiverse sallandı. Count Down the Final Crisis seri

Aç Galactus vs Odin Uykusundan uyanmış Odin = Berabere bitti önceden Thordan büyük bir hasar almıştı Galactus.

Başka seride ise Galactus yendi.

Sıralama öyle diyorda Feat'lar ve yaptıkları çok farklı zaten Galactusun Odin ayarında bir varlık olmadığı ortada

Dur bir bakayım

Uykusundan uyanmış olabilir de, odin in uyuma nedeni de gücüyle alakalı bir durum
    Galactus acıktıkça güçsüzleşiyor, odin de yaşlılığına bağlı olarak uyumadıkça güçsüzleşiyor.
    Dediğim gibi orada Full power odin varmış gibi konuşamayız.
    Tek seçenek resmi sıralama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yeni bir seride Eternity Galactus'a etki alanımın (Yetki de olabilir) çok üzerindesin diyor eli ile Master Order ve Lord Chaos'u yeniyor.

LifeBringer acıkmasına gerek olmayan yani FP dediğimiz formu

Ana evrende zaten FP olmamıştı.

Celestialleri aç hal ile yenen,Entity'ler arasında denge unsuru olan bir adama Odin seviyesinde demeyelim lütfen
  • quote:

Daha yeni bir seride Eternity Galactus'a etki alanımın (Yetki de olabilir) çok üzerindesin diyor eli ile Master Order ve Lord Chaos'u yeniyor.

LifeBringer acıkmasına gerek olmayan yani FP dediğimiz formu

Ana evrende zaten FP olmamıştı.

Celestialleri aç hal ile yenen,Entity'ler arasında denge unsuru olan bir adama Odin seviyesinde demeyelim lütfen

En sondaki olay ile baştaki olay arasında bu şekilde bir bağlantı kurarak incelemesek diyorum

Lifebringer ile bir power up olduğu ortada.
    Master order& lord chaos olayını da biliyorum, inceledim. Eternity i göremedim, bakacağız ona da.
    Ama bu olay FP nin de ötesinde bir güce taşımış Galactus u, bas bayağı power up gelmiş.

Marvel ın resmi bilgisini de göz ardı edebilmek içinde oradaki yetkili biri olmak lazım, güç durumu açık yani
    Odin onun seviyesinde diyelim o halde, bir fark olmayacak gerçi

• Lifebringer'i açıklıyorum ya

LifeBringer'De Galactus'un acıkmasına gerek kalmayan hali zaten FP durumunda Entitylerin (Eternity,Infinity,Oblivion...) dengi olan bir karakter neden bu kadar şaşırdınız ki

Ana evrende FP olmadığını sayarsak (En azından ben olmadı diye biliyorum) Güç seviyesi arttırıldı diyemeyiz açlığı kullanılarak yeniliyordu heryerde adamın FP olmak gibi bir derdi yoktu.
  • quote:

Lifebringer'i açıklıyorum ya

LifeBringer'De Galactus'un acıkmasına gerek kalmayan hali zaten FP durumunda Entitylerin (Eternity,Infinity,Oblivion...) dengi olan bir karakter neden bu kadar şaşırdınız ki

Ana evrende FP olmadığını sayarsak (En azından ben olmadı diye biliyorum) Güç seviyesi arttırıldı diyemeyiz açlığı kullanılarak yeniliyordu heryerde adamın FP olmak gibi bir derdi yoktu.

Lifebringer ın nesini açıklıyorsun onu anlamadım

Galactus dediğin evrendeki düzeni sağlamak için yaşamı yok eden bir varlıktır.
    FP olması da buna bağlı olarak gerçekleşir.
    Lifebringer ise Galactus un özünün tam tersi bir olay.
    Hiçbir şekilde master order ve lord chaos gibilerle denk tutulmayan bir varlığın, onlardan daha güçlü bir hale gelmesi power up tır. Başka bir açıklaması yok

• Onlardan üstün değil ne demek ? Sadece Thanos Annual'da bir sıralamda altta gösterildi diye illa daha mı güçsüz kabul ediliyor ?

LifeBringer ile Galactus'un tüketmesine gerek kalmıyor aç olmadığı için bu sebeple YAŞAMI YOK ETMİYOR.

LifeBringer Galactus FP Galactus'tur hiçbir şekilde açlığı bulunmayan gücü her zaman üstte olan formudur FP Galactus = Eternity

Şu beş karakter birbirinin dengidir. Death=Galactus=Oblivion=Eternity=Infinity

Entity'ler ve aralarında dengeyi oluşturan Galactus.

Bu kadar üstün karakterler arasındaki dengeyi Odin mi sağlayacak ?

Aslında "Yazar" gibi bir açıklaması var sonuçta Thanos Annual'dan daha güncel bir seri

Tam olay şu Galactus eksik bir parçasını bularak LifeBringer oluyordu sanıyorsam.

Bu sayede artık bir şey tüketmesine gerek kalmadan güç seviyesi hep en üstte duruyor.

Biz buna bir laf söyleyemeyiz çünkü Galactus ana evrende dediğim gibi FP olmadı FP versiyonunu bilmiyoruz ki bu halinin gücüne bir şey söyleyelim.

Eternity'nin bile saygı duyduğu öz formlarında selamlaştığı birisi Galactus.

Aç hali ile bile Celestial yıkan,Odin'i deviren,Old King Thor'u deviren birisi bu

• Galactusu diriltip celestiallere dalan Franklin Richards tabiki.
  • Kesinlikle çok güçlü bir karakter.

Fantastic Four #574 de çocuk halindeyken Pocket Universe yaratıyor adam
  • quote:

Onlardan üstün değil ne demek ? Sadece Thanos Annual'da bir sıralamda altta gösterildi diye illa daha mı güçsüz kabul ediliyor ?

LifeBringer ile Galactus'un tüketmesine gerek kalmıyor aç olmadığı için bu sebeple YAŞAMI YOK ETMİYOR.

LifeBringer Galactus FP Galactus'tur hiçbir şekilde açlığı bulunmayan gücü her zaman üstte olan formudur FP Galactus = Eternity

Şu beş karakter birbirinin dengidir. Death=Galactus=Oblivion=Eternity=Infinity

Entity'ler ve aralarında dengeyi oluşturan Galactus.

Bu kadar üstün karakterler arasındaki dengeyi Odin mi sağlayacak ?

Aslında "Yazar" gibi bir açıklaması var sonuçta Thanos Annual'dan daha güncel bir seri

Tam olay şu Galactus eksik bir parçasını bularak LifeBringer oluyordu sanıyorsam.

Bu sayede artık bir şey tüketmesine gerek kalmadan güç seviyesi hep en üstte duruyor.

Biz buna bir laf söyleyemeyiz çünkü Galactus ana evrende dediğim gibi FP olmadı FP versiyonunu bilmiyoruz ki bu halinin gücüne bir şey söyleyelim.

Eternity'nin bile saygı duyduğu öz formlarında selamlaştığı birisi Galactus.

Aç hali ile bile Celestial yıkan,Odin'i deviren,Old King Thor'u deviren birisi bu

Evet Thanos Annual da gösterildi diye, zaten başka bir yerde de güçlü olduğuna dair bilgi yok, bu yüzden o önem ve güç sırasını yok sayamayız ki

Böyle bir şeyde yok hem

"Death=Galactus=Oblivion=Eternity=Infinity "

Anlatamadığım kısım şu.
    Okuyucunun mantığıyla olay geçerli bir hal almaz.
    Yazarın mantığı ne ise doğru olan, resmi olan odur.
    Saçma veya yanlış bile gelse.

Thanos Annual gibi sayılar da earth 616 gerçekliğinin resmi devam hikayeleridir.
    Herkesin bildiği, kabul ettiği bir şeyi göstermiş sadece yazar, kimse kimseden habersiz iş yapmıyor ne de olsa

Mesela bu olaya benzer bir örnek vereyim.
    Dc nin post crisis döneminde gösterilen Wally West için yazarın yazdığı şekilde feat i kabul etmeyen bir kitle vardı comicvine da

Olay da şu.
    Wally bomba patladığı sırada, saniyenin çok daha küçük zaman dilimlerinde 500.000 insanı yanılmıyorsam bilmem kaç km öteye taşıyor. Ve flash için yazar diyor ki, ışık hızına çok yakın bir hızda bunu yapabildi. Eğer biraz daha yavaş olsaydı insanları kurtaramayabilirdi.

Comicvine dakilerde vay efendim öyle iş mi olur.
    Bazıları kalkıp ciddi ciddi hesap kitap yapmış flash ın hızını bulmak için
    Flash şu kadar uzağa gidiyorsa, tek seferde iki insanı taşırsa, hızı ışık hızının kat kat üstünde olur diye vs
    Bir türlü kabul etmiyorlar ışık hızına çok yakın bir zamanda bu işin gerçekleştiğini
    Oysa ki marvel vs dc serisinin karakter profillerinde de flash için ışık hızında hareket edebilir diye geçer
    Yani yeni bir şey değil, post crisis ta kabul edilmiş bir gerçek bu

Tabii ışık hızına yaklaştıkça zaman durma noktasına geldiği için bunu yapmış olabilir gibisinden de varsayımım var ama buradaki asıl nokta, bu olay ışık hızında gerçekleşmiş bitti

Benzeri de Galactus için geçerli şimdi

Lifebringer yeni bir olay.
    Yani yeni bir fikir.
    Bu fikrin öncesindeki Galactus un görülen seviyesi annual da açıklanıyor.
    O zaman ile bu zaman arasında bir bağlantı kuramayız.
    Şu anki galactus un açık ara daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz ama.

Mesela birde IG mevzusu var.
    Kendi döneminde LT den sonraki en güçlü şey olarak gösteriliyordu.
    Sonra nerf yedi
    Anca kendi evreninde çalışan ve eternity e bağlı olarak varlığını sürdürebilen bir güçmüş meğerse

Bu olayı bir nerf kabul ettiğim gibi, galactus içinde bir power up var derim ben

Edit:

Ha birde, şu anki galactus un güç seviyesi, secret wars öncesinden daha fazla. O kesin bir durum.

Secret Wars öncesini ele aldığımızda galactus un güç ve önemi Annual daki gibiydi, şimdi, güncel de eternity e denk sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 6 Haziran 2016; 0:36:20 >

• O Seri öncesi featlar ne olacak ? seriyi okudum ve o daha çok aç formu için yapılmış gibi

Daha öncesi olayları umursama yazar böyle yapmış dediniz pek bu sıralamayı umursamayın daha güncelde Galactus'u daha güçlü şekilde çizdiler artık bu sıralamada önemsiz

Eternity Dengim diye hitap ediyor kendisine zaman kavramı falan nerdeyse hiçbir şey ifade etmiyor Galactus için bunu kendisi gösteriyor.

Entity'lerin eşit olması bana mantıklı gelen bir olay.

Sonuçta bunların kapıştığını görmedik bu yüzden net bir şey söylemek zor ama şu var Eternity ve Infinity genel olarak Sonsuzluk

Death ve Oblivion ise Sonu temsil ediyor bunların gücü arasında bir eşitlik olmassa zaten denge olmaz. Galactus'da birbirine karışmasını engelleyen ortadaki denge unsuru Eternity seviyesinde olduğu kesin
    zaten.

Comicvine'ı artık hiç umursamıyorum ben Living Tribunal'ı Lucifer'den üstün görüyorlar.

Lifebringer fikrinin öncesi Annual daki olay dediğim gibi daha çok aç formu için aç formunda vs de Odin ile berabere kaldığını düşünürsek mantıklı.

Onun dışında ikisinin genel seviyelerine baktığımızda Galactus daha üstün.

IG Zaten Universal bir güç bunu reddeden yok kendi evreni dışında çalışmıyor yinede Black Panther bile IG ile God Doom'a karşı koyabildi.

Thanos'un IG yi ve Tanrılığı çook başka kendi güç seviyeside çook başka aslında

Burda diyaloglardan her şey belli.

Bu arada NOW dönemi bir sıfırlama değil zaten belli oluyor.

Annual öncesi'de Galactus o kadar güçlü idi AÇ Hali Odin ile berabere kalıyor diyorum siz FP halini Odin dengi yapıyorsunuz.

Ordaki sıralama aç haline göre bu çok açık bana göre.

• ReXXon kullanıcısına yanıt
    Feat falan yok, ne feat i
    Doom un Galactus u rezil edişini de alabiliriz geçmiş serilerde.

Bak ne demişim?

""
    Ha birde, şu anki galactus un güç seviyesi, secret wars öncesinden daha fazla. O kesin bir durum.

Secret Wars öncesini ele aldığımızda galactus un güç ve önemi Annual daki gibiydi, şimdi, güncel de eternity e denk sanırım """

Güncelde daha güçlü diyorum zaten.
    Daha güçlü olacak şekilde KURGULANDIĞINDAN BAHSEDİYORUM.

Daha çok aç formunu baz almışlar diye bir şeyi nereden çıkarıyorsun anlamıyorum. Odin in de uykusu var o mantıkla.
    Kozmik karakterler arasındaki güç ve önem sırası sadece annual daki. Aç hali olsa o listeye bile giremez. Thor un başından def edeceği kadar güçsüz düştüğü zamanlar oldu çünkü
    Marvel ın all new all different öncesi karakterler arasındaki güç ilişkisini göstermelerinden başka bir şey değil yani.

Yazarlar bu şekilde çizmiş, kabul etmemek için aç halini baz almışlar diyorsun.
    Dediğin şeyin mantıklı bir yanı yok kabul edersin ki.
    Resmi bir şey değil söylediğin şey.
    Resmi olan o sayı. O sayfa.

Tekrar ediyorum, şimdi durum daha farklı, galactus ta daha güçlü.
    Zaten evren reboot gibi bir şey yedi, güç dengelerini değiştirmeleri de problem oluşturmayacaktır.

"Daha öncesi olayları umursama yazar böyle yapmış dedini"

Şunu nerede dedim göremedim ama, zaten lifebringer olayı ile gücünün arttığına dair kesin bir bilgi varsa, annual daki sıra, yani all new all different (bu lifebringer olayı) öncesi olan şey geçerliliğini yitirir.

Olayı all new all different öncesi değerlendirersek Galactus un seviyesi belli.
    Güncel haline bakarsak Eternity e denk veya üstün.

""IG Zaten Universal bir güç bunu reddeden yok ki"

Reddeden var demedim.
    İlk çıktığı zamanlar Thanos IG, LT den sonraki en kudretli varlık olarak falan geçiyordu.
    Bu da doğal olarak Multiverse e etki edebilir gibi anlaşılmalara yol açıyordu.
    Daha sonradan IG nin gücü için anlaşıldı ki, sadece evrene etki edebiliyor.

Now reboot değil zaten, orada kasdettiği şey Thanos un evren üzerinde yaptığı şeyler vs...

• Odin ile aç halinde berabere kalması,Old King Thor'u yenmesi,Celestial'ları yenmesi Feat değil zaten

Aç hali diyorum çünkü Odin ile denk tutulmuş aç halinde Odin ile berabere kalmıştı.

Doom Beyonder'e bile kafa tutmuş güçlerini almış birisi Beyonder'de ezik o zaman.

Thor bi ara var gücü ile Galactus'a dalmıştı devamında Odin geliyor zaten kapışıyorlar sonra ikiside Dünya'ya düşüyor.

Dediğim gibi bu zamana kadar hep aç olarak gördük bu yüzden bu konu hakkında kesin bir şey diyemessin.
    Lifebringer'de tok halini gösterdi yazar zaten Tok halinin Eternity dengi olduğunu birsürü kişi söylüyordu.

Stan Lee en güçlü karakter Galactus sanırım demişti o daha resmi o zaman tabi biz kabul ediyormuyuz hayır.

O sayfa öyle diyor ama olaylar farklı bir şeyi işaret ediyor.

Aç haline göre yapılmış o sıra çok belli.

Galactus zira Odin'den çok daha üstün bir varlık

Celestiallar ile doğru düzgün baş edemeyen birisi ile zayıf halinde 1 - 2 Celestial deviren birini kıyaslıyoruz.

• quote:

Odin ile aç halinde berabere kalması,Old King Thor'u yenmesi,Celestial'ları yenmesi Feat değil zaten

Aç hali diyorum çünkü Odin ile denk tutulmuş aç halinde Odin ile berabere kalmıştı.

Doom Beyonder'e bile kafa tutmuş güçlerini almış birisi Beyonder'de ezik o zaman.

Thor bi ara var gücü ile Galactus'a dalmıştı devamında Odin geliyor zaten kapışıyorlar sonra ikiside Dünya'ya düşüyor.

Dediğim gibi bu zamana kadar hep aç olarak gördük bu yüzden bu konu hakkında kesin bir şey diyemessin.
    Lifebringer'de tok halini gösterdi yazar zaten Tok halinin Eternity dengi olduğunu birsürü kişi söylüyordu.

Stan Lee en güçlü karakter Galactus sanırım demişti o daha resmi o zaman tabi biz kabul ediyormuyuz hayır.

O sayfa öyle diyor ama olaylar farklı bir şeyi işaret ediyor.

Aç haline göre yapılmış o sıra çok belli.

Galactus zira Odin'den çok daha üstün bir varlık

Celestiallar ile doğru düzgün baş edemeyen birisi ile zayıf halinde 1 - 2 Celestial deviren birini kıyaslıyoruz.

Non canon evreni feat kabul etmek?

http://marvel.wikia.com/wiki/Thor_Odinson_(Earth-14412)

Yani kaç kere tekrar etmem gerekiyor bilmiyorum ama, odin in de gücünü kazanması gereken zamanlar oluyor.

Galactus gezegenin enerjisi ile gücünü tazeliyor(du), odin ise uyuma süreciyle.
    Odin in ona karşı durduğu hiçbir hali FP olarak ele alamazsın.

Hayırdır, doom galactus u devirdi diyince geri adım attın? Beyonder, molecule man, galactus ve diğer birçok karakterin zamanla gücü değişiyor.

Evet Doom un galactus u ele geçirdiği zaman galactus un güçsüzlüğünü gösterir.
    Annual la evrendeki konumunun gösterilmesi, o zaman ki earth 616 gerçekliğinde kabul edilen gücünü.
    Lifebringer ile aldığı hal ise yeni earth 616 daki daha farklı bir güç seviyesini gösterir.
    Her 10-15 yılda bu tip güç değişiklikleri oluyor zaten.

"Dediğim gibi bu zamana kadar hep aç olarak gördük bu yüzden bu konu hakkında kesin bir şey diyemessin. "

Ya hu ben demiyorum zaten yazar diyor. Marvel ın çalışanı hani, hikaye yazarı, o serileri okumanı sağlayan kişi?
    Niye bu kadar zorluyorsun onu anlamıyorum.
    Söyleyeceğin şeylerin resmiyeti nedir, Marvel da mı çalışıyorsun?
    Beni ve okuyucuları alakadar etmesi gereken tek şey resmiyette ne olduğudur.
    Varsayım ya da kişisel düşünceler herhangi bir resmiyet belirtmez.

"Aç haline göre yapılmış o sıra çok belli. "

Kendi kendine çelişiyorun böyle bir varsayımla da.
    Galactus un açlık yüzünden ölmekte olduğu seriler var. İyice güçten düştüğü.
    Böyle bir şey olsaydı, o listede yeri bile olamaz. Sırf kabul etmemek için söylüyorsun ama gördüğün gibi bir dayanağı yok.

- Ancak bazıları diğerlerinden daha güçlüdür ve önemlidir.

Denilen şey gayet açık.
    Zorlama boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 6 Haziran 2016; 21:44:05 >

• Üslüba dikkat lütfen.

Galactus enerjisini FP olacak kadar almıyor.

Sadece kendine yetecek kadar alıyor bu bilinen bir şey

Evrendeki en eski varlıklardan buda biliniyor.

Beyonder o dönemlerde çook güçlüydü.Doom çok zeki bunu biliyoruz zaten kimlerin gücünü aldı SS,Galactus,Beyonder.

In Betweener Galactus'u konumundan dolayı öldüremedi bile. Normal bir savaşta berabere kaldıklarıda var tabi Galactus daha öndeydi müdahale ediliyor savaşa

Tabiki Galactus hiçbir yerde olmadığı gibi burdada FP değil.

Galactus'un FP olanı ile olmayanı arasında çok fark var

Mephisto'yu kendi mekanında yendi,2 Celestial devirdi tek atarak,Tyrantı yendi.

Bir seride (Unuttum adını) Galactus ile birisi savaşıyordu orda bu çarpışma Evreni yok edebilir deniyordu.)

Birkere kendisinin eseri olan Tyrant bile Galaksileri yok edebilecek güçte nerdeyse FP olmadanda aldı Tyrantı.

Yaşam yaratabilecek kadar gücü var adamın.

Ultimate Nullifer olayını biliyorsunuzdur zaten.

Bence bunda bir şey yok bizimde mantık yürütmemiz gerek.

Açlık derken normal olduğu form kendini tam güce çıkaracak kadar tüketmiyor normal seviyede tükettiği normal gücüne göre.

Mantık olarak baksak bile Galactus gibi Evrenin dengesi ile Odini karşılaştırıyoruz :(

Ortalama aç hali 2 Celestial'ı yeniyor FP olsa 4 5 tane ile bile başa çıkar en kötü ihtimal.

Odin'in 5 Celestial karşısında durabileceğinden şüpheliyim.

Yazar'ın saçmalaması o sıralama benim için

Ice Man'in Oblivion'u yenmesi nasıl yazar saçmalaması ise buda yazar saçmalığı benim gözümde siz ciddiye alabilirsiniz.

Tekrarlıyorum Evrenin dengesi,Entity'lerin arasındaki denge Bigbang öncesi bile yaşayan bilim adamı olan

Watcher bile Galactus'u gördüğünde varlığım boyunca hiç şahit olmadığım kadar yüksek benzersiz bir enerjiye sahip dedi siz düşünün Watcher diyor bunu.

Kavrayışın ötesinde bir varlık Galactus."Tüm evrende böyle bir gücü ne doğurabilir" diye bir şeyde geçiyor Galactus için.

Galactus'un gücünü Watcher falan bile ölçülemez derecede yüksek diyor.

Galactus zaten tükettiği gezegenler için üzülüyor bunu Stan Lee kendisi diyor.

Aslında neden tartıştığımızda Muamma sonuçta Galactus'un güncelde çook daha güçlü olduğunu gördük zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReXXon -- 15 Haziran 2016; 1:20:47 >

• Merhabalar,

Umarım hatırlamışsınızdır beni, yazın için teşekkürler ama konu Galactus olunca Oğuzhan'a bi soralım, neler olduğunu:)

• Hoşgeldiniz hocam tabiki hatırladım
  • quote:

Hoşgeldiniz hocam tabiki hatırladım

Rune King Thor vs Galactus nolur peki
  • quote:

Üslüba dikkat lütfen.

Galactus enerjisini FP olacak kadar almıyor.

Sadece kendine yetecek kadar alıyor bu bilinen bir şey

Evrendeki en eski varlıklardan buda biliniyor.

Beyonder o dönemlerde çook güçlüydü.Doom çok zeki bunu biliyoruz zaten kimlerin gücünü aldı SS,Galactus,Beyonder.

In Betweener Galactus'u konumundan dolayı öldüremedi bile. Normal bir savaşta berabere kaldıklarıda var

Tabiki Galactus hiçbir yerde olmadığı gibi burdada FP değil.

Galactus'un FP olanı ile olmayanı arasında çok fark var

Mephisto'yu kendi mekanında yendi,2 Celestial devirdi tek atarak,Tyrantı yendi.

Bir seride (Unuttum adını) Galactus ile birisi savaşıyordu orda bu çarpışma Evreni yok edebilir deniyordu.)

Birkere kendisinin eseri olan Tyrant bile Galaksileri yok edebilecek güçte nerdeyse FP olmadanda aldı Tyrantı.

Yaşam yaratabilecek kadar gücü var adamın.

Ultimate Nullifer olayını biliyorsunuzdur zaten.

Bence bunda bir şey yok bizimde mantık yürütmemiz gerek.

Açlık derken normal olduğu form kendini tam güce çıkaracak kadar tüketmiyor normal seviyede tükettiği normal gücüne göre.

Mantık olarak baksak bile Galactus gibi Evrenin dengesi ile Odini karşılaştırıyoruz :(

Ortalama aç hali 2 Celestial'ı yeniyor FP olsa 4 5 tane ile bile başa çıkar en kötü ihtimal.

Odin'in 5 Celestial karşısında durabileceğinden şüpheliyim.

Yazar'ın saçmalaması o sıralama benim için

Ice Man'in Oblivion'u yenmesi nasıl yazar saçmalaması ise buda yazar saçmalığı benim gözümde siz ciddiye alabilirsiniz.

Tekrarlıyorum Evrenin dengesi,Entity'lerin arasındaki denge Bigbang öncesi bile yaşayan bilim adamı olan

Watcher bile Galactus'u gördüğünde varlığım boyunca hiç şahit olmadığım kadar yüksek benzersiz bir enerjiye sahip dedi siz düşünün Watcher diyor bunu.

Kavrayışın ötesinde bir varlık Galactus."Tüm evrende böyle bir gücü ne doğurabilir" diye bir şeyde geçiyor Galactus için.

Galactus'un gücünü Watcher falan bile ölçülemez derecede yüksek diyor.

Galactus zaten tükettiği gezegenler için üzülüyor bunu Stan Lee kendisi diyor.

Aslında neden tartıştığımızda Muamma sonuçta Galactus'un güncelde çook daha güçlü olduğunu gördük zaten.

Bir mesaj yazmıştım yine, yazarın yaptığı saçma bile gelse yazar ne diyorsa odur diye.
    Resmi olan onun yazdığıdır çünkü.
    Okuyucunun resmiyete herhangi bir etkisi yoktur.
    Kabul etmeyebilirsiniz, saçma bulabilirsiniz, ama resmiyette olan durum bu.

Ben de bir sürü saçmalıklar gördüm, ama diyeceğim hiçbir şey resmiyette ne olduğunu etkilemeyecek.
    Sizin de kurduğunuz varsayımlar bu resmiyeti değiştirmeyecek.
    Ki kurduğunuz varsayımları da ben mantıklı bulmuyorum
    Sayfanın hiçbir yerinde bu galactus aç galactus tur yazmıyor, tamamen olmayan bir şey üzerinden bu böyledir diyorsunuz.
    Kanıt olarak sayfa üzerinden söyleyeceğiniz bir durum yok.

"Aslında neden tartıştığımızda Muamma sonuçta Galactus'un güncelde çook daha güçlü olduğunu gördük zaten. ""

Resmi bir bilgiyi kabul etmediğiniz için uzuyor
    Şu anda Galactus un seviyesi daha farklı zaten

Edit;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 7 Haziran 2016; 13:26:44 >

• Resmiyeti Galactus'un kendisinin hiçbir zaman tam olarak güçlü olmak için tüketmediğidir sadece kendine yetecek kadar tüketiyor ve tükettikleri için üzülüyor.

O kadar Feat söyledim Mephisto'yu kendi mekanında yenmesi,Tyrant'ı yenmesi (ki bu adam kendi eseri olsa bile çook güçlü),2 Celestial'ı deviriyor,Odin ile berabere kalıyor,In Betweener öylece durmasına rağmen öldürmeyi başaramıyor,Watcher kendisi için "hiç hayatımda böyle bir güç görmedim" diyor,Entity'ler arası dengeyi oluşturuyor,Evrenin kendisinden bile eski vb.

Şöyle bir şeyde var ben genel olarak her şeye bakarken siz sadece bir yere tek yazara bakıyorsunuz Galactus genel olarak o seviyenin üstünde.

Bir Galaksi'yi silmesi daha fazlasını yapamayacağı anlamına gelmiyor.Zaten orda "Mutlak Sıfırlayıcı" olarak geçiyor her şeyi sıfırlayan kesin bir sıfırlayıcı olarak Galaksidende fazlası o sadece yapabileceğine bir örnek (Sizin attığınız sayfada Mutlak Sıfırlayıcı deniyor.)

Galactus başka bir yerde o silah için "Evrenin büyük kısmını yok edebilir" diyor evrende 300.000.000.000 den fazla Galaksi bulunuyor.

• ReXXon kullanıcısına yanıt
    Sen de numaram vardı, bi mesaj atabilir misin? Telefon değiştirdim ben .

• 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.