Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
455.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer güneş gibi yıldızlar olmasaydı yaşam olmazdı. Güneş gibi sarı cüce yıldızlar yaşam kaynağı olan sistemleri oluşturuyor. Kaldı ki Superman dayanıklılık ve güç olarak Thor'dan çok daha güçlüdür. ÇR'larda bir tarafın en güçlü halini alıyorsan diğer tarafında en güçlü halini alıcaksın yoksa adil olmaz. Superman hücresinde enerjiyi depolayabiliyor. En güçlü Superman ise CA Superman. CA Superman Multiverse seviyesinde bir güce sahip ve RKT bu güç karşısında dayanamaz benim düşüncem. Onun dışında Odin Galactus ile karşılaştırılamaz. Galactus evrenin dengesini oluşturuyor.
  • Olcay Topal O kullanıcısına yanıt
    Çizgi Roman ile Mitoloji arasında cidden büyük fark var mitoloji Thor'u olsa kesinlikle saydığınız karakterleri yener.

Galactus LifeBringer formunda Evreni yok edecek büyüklükte bir güce sahip oluyor Odin'i aşar.

Superman ise Kızıl Güneş'in altında 50 Supernova'ya dayanmış iki gezegenin arasında kalıp sağ çıkmış.

Kismet isimli Galaksi'leri yok edebilecek bir karaktere tek atan Dominus'un saldırılarına dayanmış ölümün kendisinin bile öldüremediği bir karakter.Emperor Joker'e bile dalmışlığı var.

Gerek hız gerek güç olarak gerek dayanıklılık olarak Çizgi Romanlar'da Supo daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReXXon

Çizgi Roman ile Mitoloji arasında cidden büyük fark var mitoloji Thor'u olsa kesinlikle saydığınız karakterleri yener.

Galactus LifeBringer formunda Evreni yok edecek büyüklükte bir güce sahip oluyor Odin'i aşar.

Superman ise Kızıl Güneş'in altında 50 Supernova'ya dayanmış iki gezegenin arasında kalıp sağ çıkmış.

Kismet isimli Galaksi'leri yok edebilecek bir karaktere tek atan Dominus'un saldırılarına dayanmış ölümün kendisinin bile öldüremediği bir karakter.Emperor Joker'e bile dalmışlığı var.

Gerek hız gerek güç olarak gerek dayanıklılık olarak Çizgi Romanlar'da Supo daha üstün.

Galactus Odin ayarında biri diyebiliriz.
    Thanos Annual da gösterilen o en azından.

Bahsettiğin kızıl güneşle alakalı Superman olayı Pre crisis döneminde olmalı. Ha birde post crisis ta supes in 50 supernova ya dayandığı yok aslında

Kismet evrenin kendisi değil miydi, ya da öyle bir şeydi, yanlış mı hatırlıyorum?

Son olarak Thor la Supes ölümüne kapışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galactus LifeBringer formunda (Özetle Gezegen yemesine gerek kalmayan bir form) Eternity bile kendisine Etki/Yetki alanımın çok üzerindesin diyor.Master Order falan yanında güçsüz kalıyor.

Zaten bu adam Entity'ler arasındaki dengeyi oluşturan adam Uykusundan uyanmış Destroyer Armor'lu bir Odin bile normalin üstünde tok bir Galactusu alamayabilir.

Tabi Galactus hep açlığı kullanılarak ezilen bir karakter olmuştur o ayrı

Aynen Eternity'e benzer bir şey Kismet

Zaten Supo'nun New 52 de ahım şahım başarısı yok.
    Kızıl Güneş'in içinden geçmişliği de var zaten Supo'nun

Genel Olarak Featlara bakalım bir

Thor'un ise Featlarına bir göz gezdirirsek

Thor'un 3 Celestial in ayrı ayrı saldırılarına rağmen bir şey olmamış gibi kalkıp savaşa devam etmişliği var.

Herkül ile bilek güreşinde 3 4 sefer berabere kaldı buda fiziksel olarak

Blackbolt'tu yendi.

Bir Celestial'a vurdu ve etkisi ile dağlar yerinden oynadı (Biraz fazla eski dönem ama yinede Marvel'in devamlılığı baya uzun)

Death Seed Sentry'e vurdu (Devamında Ben Ölümün kendisiyim diyerek hiçbir şey olmamış gibi kalktı Sentry.)

Void'i yendi (Taşlar sayesinde)

Dev Midgard Yılanını fırlattı.

Var gücü ile Galactus'A darbe attı.

Iron Man'i rahat aldı.

Silver Surfer'i aldı.

Bunlar aklıma gelen Thor'un featları

Fiziksel güç olarak Superman elbet karşı çıkmassın herhalde

Dayanıklılık olarak Thor'un Celestial'a dayanması Lava girip zarar almaması falan var.

Superman ise Ölümün kendisine karşı koymak Gezegenlerin arasında kalmış.Kismet'i rahat mağlup eden saldırıya dayanmış Emperor Joker'in (Bu adam Spectre'yi bile ele geçiriyor Evreni yok edecek gücü var) saldırısına dayanmış.

Öyleki Phantom Stranger,Zeus falan kendileri Superman'den çekindiklerini ifade etmişlerdi. (Elimde bunla ilgili görsel var ama pek belli olmuyor.)

Genel olarak Thor'un büyüsel saldırıları Supo'yu çok zorlayabilir ama Supo daha zorlu şeyler ile başa çıktı.Adamın Emperor Joker'i delerek geçmişliği var.

Birkaç Supo featına daha göz atalım.

Galaktik Golem'i yendi.

Bir gezegeni yok etti.

Bir çok gezegeni itti. (Silver Age olandan bahsetmiyorum.)

Kriptonit'in olduğu bir yerde savaştı.

Kızıl Güneşin içinden Işık Hızından katlarca yüksek hızla geçti.

Rao'yu Yendi.

El çırpması ile koskoca kasırgaları bitirdi.

Doomsday'i yendi.

Hız olarak Wally'i ve Barry'i yakaladı.

Başka bir Speedster'i yakaladı.

Wonder Woman'ın kılıcı çizik bile atamadı Supoya

Green Lantern-Flash-Batman üçlüsünü aynı anda Mağlup etti.

Kısaca Thor Supo'ya yüksek Büyüsel saldırılar yaparak ağır zararlar verebilir ki Supo'da bunlardan kaçacak veya dayancak güç/hız a sahip.

Tabiki zorlar Thor'Da ama Supo WİN !

• Benim gorusumde en guclusu Iron Man'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Post Crisis ya da Pre Crisis'te Superman elleriyle karadelik çekiyordu yanlış hatırlamıyorsam tabi bunlar sayılıyor mu bilmiyorum. Bunun dışında Supes hücre yoğunluğundan dolayı Thor'dan daha dayanaklı. Marvel filmlerinde Thor'u tam yansıtamadıklarını düşünüyorum yoksa bende severim Thor'u.
  • Zaten güncel Thor'un (Jane Foster) da fazla bir featı yok gördüğüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Galactus Odin ayarında biri diyebiliriz.
    Thanos Annual da gösterilen o en azından.

Bahsettiğin kızıl güneşle alakalı Superman olayı Pre crisis döneminde olmalı. Ha birde post crisis ta supes in 50 supernova ya dayandığı yok aslında

Kismet evrenin kendisi değil miydi, ya da öyle bir şeydi, yanlış mı hatırlıyorum?

Son olarak Thor la Supes ölümüne kapışır

Galactus, Odin ayarında diyebiliriz ne demek?

Odin, Galactusun ancak yardımcısı olur.

Galactusun gucu çok başka.

• ReXXon kullanıcısına yanıt
    Verdiğin cevap için teşekkür ederim dostum... Merak ettiğim bir husus var Superman i bu kadar özel kılan nedir? Sonuç olarak kelime anlamına da baktığımız zaman süper insan değilmidir ? Kripton gezegeninde alalade bir kriptonluyken dünya gibi genç bir yıldıza sahip olan genç bir gezegene geldiğinde bir takım süper güçlere sahip olmamış mıdır ? İstediği kadar kendisini geliştirsin bir sınırı yok mudur? Gücünü genç yıldızlardan aldığını biliyorum eğer yanılmıyorsam ve bu doğru ise evrendeki tüm yıldızlar genç midir ? Her yerde anı güce sahip olabilsin...Bu şekilde olsaydı Kriptonun bulunduğu galakside ataları neden aynı güçlere sahip değildi ? Biraz açabilirsen konuyu bende kafamda ki sorulara yanıt bulmuş olucam...
    Birde şu formları pek bilmiyorum ÇR okumadığım için ama sanırsam seviye gelişimlerinden falan bahsediyorsunuz Odinin okuyucular veya izleyenler tarafından güçlerinin kısıtlı görülmesi bedensel formundan ötürümü yoksa gücünün tam anlamıyla yansıtılamamasından mı kaynaklı ? Bildiğim kadarıyla Evrenler henüz var olmadan Odinin ataları mistik varlıklar olarak vardı ki tümünün enerji ve gücünün Asgarda hükmeden kişide toplandığını biliyorum...Ayrıca Thor Ragnarok düzenini yıkmış birisi değilmidir ?
    Şimdiden Teşekkür ederim...

• Olcay Topal O kullanıcısına yanıt
    Superman'i bu kadar üstün kılan yaratıcısı aslında bence de biraz abartılı

Superman'e kesin olarak bir sınır verilmedi diye biliyorum mesela One Million serisinde 15000 Yıl Sundip (Güneşin çekirdeğinde şarj olma durumu) olarak Tanrısal Marvel'deki Odin'i bile aşacak bir kudrete
    sahip oldu.

Bizim güneşimizin onu güçlendirdiği gibi Kızıl Güneş'ler ise tam tersi etki yapar.

Dediğim gibi Çr Mitolojiden tamamen bağımsız Odin bile en güçlü varlıklar arasında değil Marvel'de

Bu arada güçlenme olayı Superman'e özel bir durum değil diğer Kriptonlular'da aynı Kal-El gibi güçlenebilir (Supo'nun ismi Kal-El)

Çr'lerin kendi mantığı olsada fazla mantık aramamak gerek

• quote:

Galactus LifeBringer formunda (Özetle Gezegen yemesine gerek kalmayan bir form) Eternity bile kendisine Etki/Yetki alanımın çok üzerindesin diyor.Master Order falan yanında güçsüz kalıyor.

Zaten bu adam Entity'ler arasındaki dengeyi oluşturan adam Uykusundan uyanmış Destroyer Armor'lu bir Odin bile normalin üstünde tok bir Galactusu alamayabilir.

Tabi Galactus hep açlığı kullanılarak ezilen bir karakter olmuştur o ayrı

Aynen Eternity'e benzer bir şey Kismet

Zaten Supo'nun New 52 de ahım şahım başarısı yok.
    Kızıl Güneş'in içinden geçmişliği de var zaten Supo'nun

Genel Olarak Featlara bakalım bir

Thor'un ise Featlarına bir göz gezdirirsek

Thor'un 3 Celestial in ayrı ayrı saldırılarına rağmen bir şey olmamış gibi kalkıp savaşa devam etmişliği var.

Herkül ile bilek güreşinde 3 4 sefer berabere kaldı buda fiziksel olarak

Blackbolt'tu yendi.

Bir Celestial'a vurdu ve etkisi ile dağlar yerinden oynadı (Biraz fazla eski dönem ama yinede Marvel'in devamlılığı baya uzun)

Death Seed Sentry'e vurdu (Devamında Ben Ölümün kendisiyim diyerek hiçbir şey olmamış gibi kalktı Sentry.)

Void'i yendi (Taşlar sayesinde)

Dev Midgard Yılanını fırlattı.

Var gücü ile Galactus'A darbe attı.

Iron Man'i rahat aldı.

Silver Surfer'i aldı.

Bunlar aklıma gelen Thor'un featları

Fiziksel güç olarak Superman elbet karşı çıkmassın herhalde

Dayanıklılık olarak Thor'un Celestial'a dayanması Lava girip zarar almaması falan var.

Superman ise Ölümün kendisine karşı koymak Gezegenlerin arasında kalmış.Kismet'i rahat mağlup eden saldırıya dayanmış Emperor Joker'in (Bu adam Spectre'yi bile ele geçiriyor Evreni yok edecek gücü var) saldırısına dayanmış.

Öyleki Phantom Stranger,Zeus falan kendileri Superman'den çekindiklerini ifade etmişlerdi. (Elimde bunla ilgili görsel var ama pek belli olmuyor.)

Genel olarak Thor'un büyüsel saldırıları Supo'yu çok zorlayabilir ama Supo daha zorlu şeyler ile başa çıktı.Adamın Emperor Joker'i delerek geçmişliği var.

Birkaç Supo featına daha göz atalım.

Galaktik Golem'i yendi.

Bir gezegeni yok etti.

Bir çok gezegeni itti. (Silver Age olandan bahsetmiyorum.)

Kriptonit'in olduğu bir yerde savaştı.

Kızıl Güneşin içinden Işık Hızından katlarca yüksek hızla geçti.

Rao'yu Yendi.

El çırpması ile koskoca kasırgaları bitirdi.

Doomsday'i yendi.

Hız olarak Wally'i ve Barry'i yakaladı.

Başka bir Speedster'i yakaladı.

Wonder Woman'ın kılıcı çizik bile atamadı Supoya

Green Lantern-Flash-Batman üçlüsünü aynı anda Mağlup etti.

Kısaca Thor Supo'ya yüksek Büyüsel saldırılar yaparak ağır zararlar verebilir ki Supo'da bunlardan kaçacak veya dayancak güç/hız a sahip.

Tabiki zorlar Thor'Da ama Supo WİN !

Yav şu Galactus un gücü ile ilgili muhabbette yıllardır bir bitmedi gitti
    Thanos Annual da karakterler güçlerine ve yetkilerine göre piramit şeklinde sıralanmıştı, marvel diyor bunu, ben ne yapayım

Lifebringer olayı da geçen sene çıkmış anlaşılan.
    Bir güç artışı olmuş sanırım.
    Durum nedir sayfalara bakmak lazım.
    Hayat veren bir hale gelmiş Galactus. Normalde yok ediyordu. Tam tersine dönüşmüş anladığım kadarıyla...

Superman ve Thor olayı da incelerken çok sorun çıkartır
    Sağ olsun marvel ve dc tarafının 10 yılda bir dediklerini unutup tekrar yeni bir şeyler yazışından ötürü sağlıklı bir karşılaşma yapıl(a)mıyor

Hepsini dönemine göre bakmak lazım.
    New 52 dekinin canını okur Now öncesi Thor
    Post crisis la sağlam kapışır ama yenilir.
    Rune da Post u alır.
    Pre supes sağlam kapışır Rune ile.
    CA alır ama, vs vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Olcay Topal

Verdiğin cevap için teşekkür ederim dostum... Merak ettiğim bir husus var Superman i bu kadar özel kılan nedir? Sonuç olarak kelime anlamına da baktığımız zaman süper insan değilmidir ? Kripton gezegeninde alalade bir kriptonluyken dünya gibi genç bir yıldıza sahip olan genç bir gezegene geldiğinde bir takım süper güçlere sahip olmamış mıdır ? İstediği kadar kendisini geliştirsin bir sınırı yok mudur? Gücünü genç yıldızlardan aldığını biliyorum eğer yanılmıyorsam ve bu doğru ise evrendeki tüm yıldızlar genç midir ? Her yerde anı güce sahip olabilsin...Bu şekilde olsaydı Kriptonun bulunduğu galakside ataları neden aynı güçlere sahip değildi ? Biraz açabilirsen konuyu bende kafamda ki sorulara yanıt bulmuş olucam...
    Birde şu formları pek bilmiyorum ÇR okumadığım için ama sanırsam seviye gelişimlerinden falan bahsediyorsunuz Odinin okuyucular veya izleyenler tarafından güçlerinin kısıtlı görülmesi bedensel formundan ötürümü yoksa gücünün tam anlamıyla yansıtılamamasından mı kaynaklı ? Bildiğim kadarıyla Evrenler henüz var olmadan Odinin ataları mistik varlıklar olarak vardı ki tümünün enerji ve gücünün Asgarda hükmeden kişide toplandığını biliyorum...Ayrıca Thor Ragnarok düzenini yıkmış birisi değilmidir ?
    Şimdiden Teşekkür ederim...

Superman gibilerin olayı yazar ne isterse o
    Çok bir mantığı yok.

New 52 denen seriyle iyice güçsüzleştirilmişti mesela.
    Her dönem farklı ele alınıyor.

Marvel tarafında Odin çok güçlüdür zaten.
    Galaksileri yok edecek kadar hem de.
    Dediğiniz gibi Thor un ragnarok ı yok edişini de konu alıyorlar.
    Odin in de ötesine geçmek zorunda kalıyor bunun için.

• LifeBringer henüz yeni bir olay Thanos Annual'da gösterilen Daha güçlü ve önemli gruplaması ve ben Odin ile Galactus'un aynı önemde olduğunu düşünmüyorum.

Adam Entity'ler arası dengeyi sağlıyor Celestial Embriyosu yok ediyor. Kozmik güç seviyesi inanılmaz derecede yüksek Bigbang öncesi bilim adamı olan bu karakter evren hakkında her şeyi biliyor Universal bir Omniscience özelliğine sahip neredeyse.

Aslında Marvel baya bir uzun devamlılığa sahipti DC yapınca oda yaptı

Pre Supes = Silver Age

Rune yener bence Silver Age'yi Odinden bile üstün bir karakter iki gözünü akıl ve bilgelik için takas etti Odin sadece tek gözünü verdi İki Göz > Tek Göz

Büyüsü ile Loki'yi kafasından ayırmasına rağmen yaşatmış birisi Tanrıların Tanrıları bile Thor karşısında saygı ile durmuştur Thor hepsinden üstün babasından bile üstün olmuştur.

Hatta Dünya Ağacı Ygddrasil (Dalları tüm Dünya'ları birleştiren tüm Kozmosu barındıran şey) i ikiye tek hamle ile bölmüştür güç seviyesi baya yüksektir yani.

Gerçi Silver Age'yi de hafife almamak lazım ama onunla Odin'i kapıştırmak daha iyi olur.

Thought Robot,One Million,Prime bunlar en güçlü Superman formları bunlar her Thor formunu alır.

Prime IG'yi bile alabilecek güçte falan falan...

• quote:

LifeBringer henüz yeni bir olay Thanos Annual'da gösterilen Daha güçlü ve önemli gruplaması ve ben Odin ile Galactus'un aynı önemde olduğunu düşünmüyorum.

Adam Entity'ler arası dengeyi sağlıyor Celestial Embriyosu yok ediyor. Kozmik güç seviyesi inanılmaz derecede yüksek Bigbang öncesi bilim adamı olan bu karakter evren hakkında her şeyi biliyor Universal bir Omniscience özelliğine sahip neredeyse.

Aslında Marvel baya bir uzun devamlılığa sahipti DC yapınca oda yaptı

Pre Supes = Silver Age

Rune yener bence Silver Age'yi Odinden bile üstün bir karakter iki gözünü akıl ve bilgelik için takas etti Odin sadece tek gözünü verdi İki Göz > Tek Göz

Büyüsü ile Loki'yi kafasından ayırmasına rağmen yaşatmış birisi Tanrıların Tanrıları bile Thor karşısında saygı ile durmuştur Thor hepsinden üstün babasından bile üstün olmuştur.

Hatta Dünya Ağacı Ygddrasil (Dalları tüm Dünya'ları birleştiren tüm Kozmosu barındıran şey) i ikiye tek hamle ile bölmüştür güç seviyesi baya yüksektir yani.

Gerçi Silver Age'yi de hafife almamak lazım ama onunla Odin'i kapıştırmak daha iyi olur.

Thought Robot,One Million,Prime bunlar en güçlü Superman formları bunlar her Thor formunu alır.

Prime IG'yi bile alabilecek güçte falan falan...

Sen öyle düşünüyorsun ama Marvel böyle diyor Galactus için

Ayrıca Marvel lafta devamlılığa sahip 10 yıl önce olanı dikkate almıyor İkisi de aynı bu açıdan

Pre Crisis dönemi de aslında Silver age ve golden age i kapsıyor.
    Yani sadece SA diyip geçemeyiz
    Ama karşılaştırma yaparken ben Silver Age i dikkate alıyorum, o ayrı mesele

Tabii ki de Rune daha güçlüdür benim gözümde de, ama SA Supes te zorlar şimdi
    Pre Crisis dönemi kahramanları güç bazında çok uç noktalara çıkartmıştır
    Flash işte en basitinden, Anti monitor ü durduruyor
    Ki o zaman ki anti monitor evreni falan yok edecek güçte

Thought Robot/Cosmic Armor Superman rahat alır Rune ı.
    Prime One million dan emin değilim ama, comic te tam olarak bir çıkarım yapılamıyor gücü hakkında.
    Evrenime falan hoşgeldiniz meselesi var bir tek, eh, belki alır diyebilirim ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 4 Haziran 2016; 16:47:48 >

• Prime ı One Million olarak bahsetmedim farklı bir Prime daha var gücü ile Tüm Çokluevreni sallayan birisi.

Pre Silver Ageyi kapsıyor aynı şeyler işte Pre biraz daha kapsamlı ama sonuçta en büyük featlar Silver Agede yine.

COIE serisinde olan olay Anti Monitor olayı Flashda ölüyüo zaten orda

Ona kalırsa Ice Man Oblivionu yendi

Daha güncelde Eternity bile Galactusa yetki alanımın çok üstündesin diyor.Lord Chaosa falan tek atacak güçte açlığı yüzünden ana evrende bir türlü FP olamadı ki zaten derdi güç değil adamın sadece hayatta kalmak.

Aç hali bile Yeni uyanmış Odin ile berabere kalıyor Celestialleri yeniyor, Odin ve Thoru aynı anda alıyor.

• quote:

Prime ı One Million olarak bahsetmedim farklı bir Prime daha var gücü ile Tüm Çokluevreni sallayan birisi.

Pre Silver Ageyi kapsıyor aynı şeyler işte Pre biraz daha kapsamlı ama sonuçta en büyük featlar Silver Agede yine.

COIE serisinde olan olay Anti Monitor olayı Flashda ölüyüo zaten orda

Ona kalırsa Ice Man Oblivionu yendi

Daha güncelde Eternity bile Galactusa yetki alanımın çok üstündesin diyor.Lord Chaosa falan tek atacak güçte açlığı yüzünden ana evrende bir türlü FP olamadı ki zaten derdi güç değil adamın sadece hayatta kalmak.

Aç hali bile Yeni uyanmış Odin ile berabere kalıyor Celestialleri yeniyor, Odin ve Thoru aynı anda alıyor.

One million da dedin orada, onun için yazdım
    Bahsettiğin prime hangisi?

Onu bunu bilmem, yazar nederse o
    Secret wars öncesi gücü ve önemi belli

Şu anda durum daha farklı olabilir, sondaki olayla baştaki olay yorumlanmamalı

• Tabikide Hulk daha güçlüsü bulunmaz

• Bu arkadaş Mxy'i falanda dövdü Multiverse'yi salladı SPOM'daki 15000 yıl çektiği güneş enerjisini SPOM'dan 1 dakika içerisinde çekebilecek kadar güçlü.

Yazar Galactus'un Aç haliyle bile Odin'i yendiğini söyledi

• quote:

Bu arkadaş Mxy'i falanda dövdü Multiverse'yi salladı SPOM'daki 15000 yıl çektiği güneş enerjisini SPOM'dan 1 dakika içerisinde çekebilecek kadar güçlü.

Yazar Galactus'un Aç haliyle bile Odin'i yendiğini söyledi

Superman prime multi yi mi salladı
    Bunun 15 bin yıl sonraki hali olarak söylenen prime one million değil miydi zaten?
    Hangi dönem ve seride oluyor bu dediğin?

Odin in full power olduğunu söylediklerini hatırlamıyorum orada
    Önem ve güç sırası açıklandı sonuç olarak, resmi bir bilgi, bence üstüne söylenecek bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 4 Haziran 2016; 17:33:47 >

• Bu Prime Earth'dan gelen Superboy Prime'ın dahada üstün hali Monarch ile yaptığı savaşta tüm Multiverse sallandı. Count Down the Final Crisis seri

Aç Galactus vs Odin Uykusundan uyanmış Odin = Berabere bitti önceden Thordan büyük bir hasar almıştı Galactus.

Başka seride ise Galactus yendi.

Sıralama öyle diyorda Feat'lar ve yaptıkları çok farklı zaten Galactusun Odin ayarında bir varlık olmadığı ortada
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.