Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
455.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thanos bana göre eski serilerdeki kadar güçlü değil mesela Blackbolt ölümüne zorlayabiliyor Thanos'u eskiden sonuçta IG olmadan bile In Betweener'e kafa tutan hatta yenen bir adamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReXXon

Thanos bana göre eski serilerdeki kadar güçlü değil mesela Blackbolt ölümüne zorlayabiliyor Thanos'u eskiden sonuçta IG olmadan bile In Betweener'e kafa tutan hatta yenen bir adamdı.

Yok ya ne zorlayacak
    Şu Infinity serisinden sonraki serinin ismi neydi şimdi hatırlayamadım da, tüm avengers la kapıştığı o seriden bahsediyorsun herhalde sen de.
    Hepsiyle dalga geçiyordu orada
    Blackbolt tüm gücüyle bağırırken, Thanos kahkaha atıyordu
    Aynı şekilde Thor falan dinlemedi, birkaç yumrukta indirdi onu da.
    Gücünün çok değiştiğini sanmıyorum yani.

Şu inbetweener a kafa tuttu dediğin seriyi atar mısın, merak ettim, daha önce görmedim onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok hocam ya gülmüyo Blackbolt bağrırken büyük bir patlama oluyor ondan sonra naptı bu diye şaşırıyor sonra öfke ile saldırıyor yeniyor ancak üstü falan paramparça oluyor e okadar da olsun sonuçta koskoca Thanos bütün Avengers'i Blackbolt dahil paramparça etmesi gerekirdi.

Eski serilerde Power Gem'e sahip olan Thor'u falan alıyor

In Betweener olayı

• Bu arada seri ismi Thanos Quest 2 sayılık bir şey zaten kafa tutmuyor yeniyor bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReXXon

Yok hocam ya gülmüyo Blackbolt bağrırken büyük bir patlama oluyor ondan sonra naptı bu diye şaşırıyor sonra öfke ile saldırıyor yeniyor ancak üstü falan paramparça oluyor e okadar da olsun sonuçta koskoca Thanos bütün Avengers'i Blackbolt dahil paramparça etmesi gerekirdi.

Eski serilerde Power Gem'e sahip olan Thor'u falan alıyor

In Betweener olayı

Yok yav öyle olmuyor

Oğlum nerede diye soruyor, black bolt ta yüzüne çığırınca yapıştırıyor yere
    Sonra Thor u da hallediyor

Attığın sayfada Thanos un elinde infinity gem var

http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2012/07/gems17.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 2 Mayıs 2016; 22:22:21 >

• Eski hali olcak böyle mi olurdu

Hocam o sayfa daha ileri sayfa Thanos Quest zaten IG serisinin öncesini anlatan seri Death'dan görevi alıyor yerine getirebilmek için Gemleri topluyor.
    Power Gemi Championdan 4 5 sayfa ilerisinde alıyor Soul Gemi'de Betweener'dan alıyor.Yani kapışırken Gem yok tam tersi Betweener'ın kafasına bakın :D

Buda Champion'dan alışı

• Kafasına dikkat etmemişim

Orada bir şeyler dönüyor ama çıkaramadım seriyi okumadığımdan
    Thanos normal haliyle o karakterin dengi değil.
    O karakter Odin ayarında biri.
    Ki Thanos zaten Odin ayarında değil

Dur bakalım, seriye hakim birine soralım @biggiesmalls1

• In-Betweener o seride Chaos ve Order tarafından Nexus of reality'e hapsedilmişti. Güçlerini tam olarak kullanamıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

In-Betweener o seride Chaos ve Order tarafından Nexus of reality'e hapsedilmişti. Güçlerini tam olarak kullanamıyordu.

Anladım hocan, teşekkürler

Peki SS den ışın yiyip giysisi yırtılmayan thanos ile black bolt karşısındaki thanos arasında bir güç farkı var mıdır, yoksa sadece çizimle alakalı bir mesele mi?

• Marvel Thanos'un gücünü fazlasıyla düşürdü zaten , bayağı bir fark vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Marvel Thanos'un gücünü fazlasıyla düşürdü zaten , bayağı bir fark vardır.

The End sonrası veya öncesi, Infinity serisi de olabilir, IG zamanlarındaki kadar güçlü değil midir kesin olarak yani?

• Hapsedilmiş hali yinede çok güçlü değil mi hocam ?

O SS'li seri Annual serisi mi bu arada ?
  • The End sonrası Thanos yavaş yavaş düşmeye başladı zaten.

• ReXXon kullanıcısına yanıt
    Kürenin içinde hapsolmuş bir şekilde duruyor ve Thanos zayıf bir anını yakalayıp alıyor taşı.Thanos çok güçlü zaten o zamanlar.

• Thor la olan savaşlarına bakıyorum çoğu yerde aynı seviyede gibi
    Biraz daha bakayım

• Yok.Thanos çok kötü şuan , devri bitti artık.

• Doctor Manhattan tabikide
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

• Eren-33 kullanıcısına yanıt
    Noldu lo

• Açık söylemek gerekirse mitoloji seven birisi olarak Thor hayranıyım ve tüm yorumları okuduğumda genel olarak Thorun ezildiğini fark ettim çizgi romanlarını okumadım fakat yorumlardan yola çıkarak marvelin serilerinde mitolojiden farklı bir Thor yarattığını farkettim ki muhtemelen de doğrudur...Öncelikle merak ettiğim konu bazı arkadaşlar diyor ki şu Thorun çekini kaldırıyor bu Thorun çekinici kaldırıyor birazcık detaylı bakacak olursanız Odin ne demişti ''Bu çekici tutan kim olursa olsun eğer laik ise
    THOR'UN GÜCÜNE sahip olacak'' yani o çekici kaldırabilen kişiler kendileri güçlü oldukları için değil Odinin söylediği sözden ötürü Odinin de izni ile kendi güçlerine ek olarak Thorun gücüne de sahip oluyorlar...Yani Thor bu kişiler ile mücadele ederken aynı zamanda kendisi ile de mücadele etmiş oluyor...
    Bir diğer takıldığım mevzu ise her ne kadar gama radyasyonuna mağruz kalmış olsada özünde bir insan olan Hulk'un ve dünya süper kahramanlarının Dünya dışında bir alanda hayatta kalabileceğine inanlar olması... Filmleri , çizgi romanı herşeyi bir kenara bırakın bir insanın oksijen olmayan bir ortamda hayatta kalamayacağını bilmeyen yoktur ki Hulkta neticede bir insandır...He herşeyi sindirdin bütün o süper güçlü kahramanları bir o mu kaldır der dediğinizi duyar gibi oldum ama eğer mistik varlıklar ile birilerini kıyaslıyacaksak herşeyi göz önüne almamız gerekir bundan dolayı Hulk'u galaktik varlıklara mukayese etmek doğru değildir...Bedeninden gamayı çekip alıverirler ne olduğunu anlamaz...
    Gelelim Süpermen'e...Süpermenin enerji kaynağını benden iyi biliyorsunuzdur...Peki ya o enerjinin olmadığı bir yerde Süpermen ne kadar güçlüdür ??? Şuan biraz düşündüm de Mjölnir ölmüş bir yıldızın kalbinden yapıldıysa ki bu bir süper novanın kat kat fazlasıdır Thor sadece elinde kaç tane Süpermen tutuyor merak etmedim değil...
    Birde Odin'i hiçe sayanlar sıralamalara koymayanlar var neymiş galactus gezegen yermiş yok o şunu yaparmış yok bu şunu yaparmış Odin'in sadece karanlık enerji toplarayarak yaptığı Bifrost'un enerjisinin serbest kalması ile gezegenlerin ne hale geldiğini söylemeye gerek duymuyorum...Adam gitmiş sadece oğluna bir hediye vermek için ölmüş bir yıldızın enerjini dövdürerek bir forma sokmuşturmuş...İstediğine güç veriyor istediğinin elinden gücü alıyor...''Allfather''...Artık nasıl bir varlık formu ise kendisinden önce gelen tüm atalarının da enerjisi bedeninde ve kendi gücü haricinde onlarında gücüne sahip...Aynı olay Thor Asgard Tahtına oturduğu zamanda olacağı için düşünemiyorum bile Thor'un gücünü...
    Son olarak Thor için annesi dünyalı Thor içinde yarı insan diyenleri gördüm Toprak tanrıçası Jörd(Frigga) Dünyalı falanda bizim mi haberimiz yok ???

• 
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.