Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (753. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
456.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Batman Antep'e karşı pardon süpermene karşı filmini heç beğenmedim olayına özüne orjinaline asıl hikayesine resmen toplu tecavüz yapmışlar kibarcası sıra gecesi yapmışlar yaw yazıktır günahtır bizde bekledik o kadar süpermeni resmen şamar oğlanı Na benzetmişler bildiğin küçük Emrah gelen vuruyor giden vuruyor doomsday da aynen apaçi gibi olmuş gelene gidene eywallahı yok atar üstüne atar wonderwoman o da manyak bişey olmuş resmen doomdays a senin yaptığın gider benim hoşuma gider dedi helal olsun karıya ama netice itibariyle film cacıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Batman'i geri zekalı felan sanıyorsunuz herhalde? Batman plan yaparsa çoğu karakteri yenebilir ve Superman'ide yendi. Zayıf noktası olan Kriptonik taşıyla çok güzel dövdü. İleride JL kurulduğunda Batman'i tanırsın bütün her şeyin planını Batman yapıyor. Bu arada Hulk'u sevmeyenlere kapak olmuş diyen arkadaş Hulku sevmememizin sebebi aşırı derecede abartılmasıdır yoksa kimsenin garezi yok Hulka. Bu arada Civil War'da Spiderman'in kostümünü değiştirecekler mi acaba? Çok kötü olmuş köstümü.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hulka abarti diyorsan Supermani cr aleminden silmen gerekecek.

Cunku biri gunesle bu kadar gucleniyor, biri gama radyasyonu ile. Ki gama cok daha guclu.

Batmanin kendide soyluyor, Superman isterse beni asfalta gomebilir, ama yapamaz, cunku o icten ice iyi biri ve ben degilim diye. Adam biliyor Suponun isterse yencegini.

• Hulka abartı demiyorum abartıyorsunuz diyorum aynı şeyler değil. Kaldı ki Superman her yıldızda aynı güçte değil kızıl yıldızlarda güçleri yok sarı yıldızlarda aşırı güçleniyor bu tamamen hücresel bir etki. Zaten Supo'nun sorunu merhametli olması yoksa acımasız olsa gücünü tam olarak kullansa çoğu kişiyi saniyeler içinde yener. Dünyada gücünün tamamını kullanmıyor. Batman ise tamamıyla taktik bir zeka aşırı üstün zekanın süper güçleri olmadan ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Superman ise ilk yaratılmış süperkahraman yani süperkahramanların atası ilk yaratıldığı için biraz abartı olmuş olabilir güçleri New 52'den sonra biraz zayıflasada süperman hala fenomen bir karakter.
  • Burada ne sohbet dönerdi be hocam @bLackMumbLe Kim kaldı eskilerden, tekrar ara ara sohbete devam etsek keşke...
    Mesela yakın zamanda CA: CW var
    Film konusunda saldırı altında olacağımza birkaç kişiyle filmi burada tartışabiliriz

@pes2012forever
    Hocam ben bölüme girmiyorum bayadır.
    Cevap veremedim size
    Comicler işin cıvığını çok güzel bir şekilde çıkarttığından versus konularına girmiyorum, o da var
    Burada bir sohbet dönerse yine katılırım.
    Karakter analizleri falan yapılsa tartışılırken çok güzel olur hatta, bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 2 Mayıs 2016; 5:57:18 >

• Ben filmi sinemada izlemeyeceğim için uzak durmam en iyisi olur. Nete düşünce izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Ben filmi sinemada izlemeyeceğim için uzak durmam en iyisi olur. Nete düşünce izlerim

Düşmüş diyorlardı torrent e
    Daha indirmedim tabii

Bir aksilik olmazsa ben ilk gün gitmeyi düşünüyorum
    Bvs yi gittik, buna gitmezsek olmaz şimdi

Yalnız şu 15 dk lık savaş sahnesini izlemiştim de, klasik marvel filmi gibi olacak herhalde. İzleyen birkaç kişi de öyle yazdı ama, bazıları da sadece orası biraz suluydu diyor
    Geri kalan yerler daha ciddiymiş
    Merak ediyorum açıkçası nedir ne değildir

• Düşen sinema çekimi sonuçta çamur gibi izlenmez

Iron Man 3'ten sonra Marvel filmlerine gitmiyorum ben
  • quote:

Düşen sinema çekimi sonuçta çamur gibi izlenmez

Iron Man 3'ten sonra Marvel filmlerine gitmiyorum ben

O da doğru

O filmi baya gömmüştünüz zaten
    Gitmemenizi normal karşılarım
    Infinity War a gidecek misiniz peki, yoksa onu da mı nete düşünce falan izleyeceksiniz?

• Gömmem normal değil mi? Mandarin Mandarin diye milleti yediler, ortaya çıka çıka şebeğin teki çıktı. Age of Ultron'da da aynı şey oldu. Marvel seviyor milleti keklemeyi. Infinity War dahil hiçbir Marvel filmine gitmem artık
  • quote:

Gömmem normal değil mi? Mandarin Mandarin diye milleti yediler, ortaya çıka çıka şebeğin teki çıktı. Age of Ultron'da da aynı şey oldu. Marvel seviyor milleti keklemeyi. Infinity War dahil hiçbir Marvel filmine gitmem artık

Ben de bir ayar oldum zaten bu konuda
    En büyük event larının ismini alıp filmlerinde kullanıyor, ve film içeriğinin hiçbir alakası yok seriyle
    Oysa trailer lara bakıyorsun, sanki comic serisine yakın bir şey yapacakmış gibi bir izlenim veriyor...
    Okuyucuları kandırdığı için ben de çok takip etmiyorum da, en azından şu CW ye gideyim diyorum
    Street Fighter gibi 5 e 5 karşılaştıkları sahneyi gördüğümüz trailerdan beri eleştiriyorum ama olsun o kadar
    Bu filmdeki hava bir bakıma Infinity War ın nasıl olacağı hakkında da bilgi verecektir
    Ona da ona göre gideceğim

• Hoşgeldin tekrar o zaman

Ben bu aralar Sentry'e sardım baya çizgi romanlarını okuyorum bulabildiğim kadarıyla

Bana Death Seed Sentry'nin marvel veya dc evrenindeki dengini söyleyebilirmisin bildiğin kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 2 Mayıs 2016; 11:52:16 >
  • Sentry için Dark Avenegers ve Siege serisini okuyabilirsin bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReXXon

Sentry için Dark Avenegers ve Siege serisini okuyabilirsin bu arada

Onlara biraz daha sonra geçmeyi düşünüyorum teşekkür ederim
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Neden sinemada izlemiyorsun ki? İnternete düşecek olan da kalitesiz çekimler olur. Orjinal blurayler desen aylar sürer. Sırf DC diyorsun sen de başka bir şey yok. Çizgi roman seven insan DC Marvel farketmez gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Daha önce birçok kez yazdım. Iron Man 3'e kadar hep gittim zaten ama o Mandarin'i gördükten sonra bir daha Marvel filmlerine para kaptırmayı bıraktım. Iron Man 3 olmasa Age of Ultron'dan sonra bırakırdım zaten. Ayrıca kalitesiz versiyon da izlemiyorum. 2-3 ay bekleyip hd versiyon düşünce izliyorum.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Tamam ama bu film yani CW cidden güzel olacak. X-Men serileri de hep güzeldi. Ve son gelecek olan film baya iyi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Beni ilgilendirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Hoşgeldin tekrar o zaman

Ben bu aralar Sentry'e sardım baya çizgi romanlarını okuyorum bulabildiğim kadarıyla

Bana Death Seed Sentry'nin marvel veya dc evrenindeki dengini söyleyebilirmisin bildiğin kadarıyla

Hoşbulduk

İyi okumalar Arada feat lerini paylaşırsın, okuruz bizde

Death Seed Sentry çok overrated geldi bana ya
    Thor u üfleyerek öldürecekti neredeyse
    Denk karakter kim var bilmiyorum, hani yenildiği bir sayı varsa daha göremedim. Yok mu şöyle Silver surfer gibilerle kapışması falan, bilen varsa haber versin

Şu anda anladığım kadarıyla Thor dan güçlü, Thanos tan ise güçsüz. Arada kim varsa artık
    Genel olarak bu şekilde söylenmişti yabancı forumlarda da
    Thanos u bile yener diyen varda, ben düşünmüyorum o seviyeye çıktığını falan

• quote:

Beni ilgilendirmiyor

Anime izlemez.
    Filme gitmez.
    Ne güzel valla

• 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.