Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.559
Cevap
40
Favori
455.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ben1905

Ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 18 Aralık 2016; 22:43:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman öld king thor vede nekro thor da non cannon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben1905

O zaman öld king thor vede nekro thor da non cannon

Öyle

• Hee neyse iyi geceler arkadaşlar bir iki isim var yapıp yatacam aşırı yorgunum

Hoş sonicçi kardesimiz sağolsun moralim i bozdu nasıl uyuyacaksam artık

Halbuki nekro thör u sevmiştim

Her neyse herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben1905 -- 18 Aralık 2016; 22:58:33 >
  • ben1905 kullanıcısına yanıt
    Alternatif seri diye sevmenize engel değil ya O açıdan bakın bir de

Hayırlı geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 18 Aralık 2016; 22:55:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 18 Aralık 2016; 23:55:29 >
  • ben1905 kullanıcısına yanıt
    classic thor, bence galaxy buster değildir belki solar system buster muhtemelen galaxy buster ama classic thor bilgim pek yoktur.

Odin swordlu Thor yine o kadar güçlü olamaz çünkü odinin gücü yokken pek fayda etmez.
    King Thor dediğin gibi
    Old king thor ne bilmiyorum ama hiç bir thor versiyonu galaxy buster olamamıştır, olmamıştır.
    Nekro Thor asla universe buster olamaz. Okuyanlar bilir, son sayılarda King Thor odin gücüyle Gork'u yere sermiştir ve neredeyse 2-3 bin yıldır ki bu bizim zaman çizelgemizde, zaman yolculuklarını katarsak daha uzun bir süre, tanrılar katletmiş ve her katlettiği tanrının kanıyla güçlenmiştir. Yani 3 bin senenin kanı bir Odin Force etmemiştir. Odin Force ise multi galaxy busterdır. Yani Nekro Thor ancak Odin kadar güçlüdür.
    RKT babasından çok daha güçlüdür ancak universe buster değildir. Sadece asgardın gerçekliğiyle oynamıştır.

• ana evrende geçmesi kuvvetle muhtemel. O baktığın King Thorun farklı evrende olması zaman diliminden dolayı. Her zaman yolculuğu kendi evrenini yaratıyor. Dikkat ederseniz Thorun avengers olduğu dönemde Tony ile Gorrla karşılaştığı mağaraya gitmişlerdir. Yani hikaye ana evrende geçiyor, kaldı ki son mücadele de, Thorun, tanrı bombasını döverken, Odin Thora dua ediyor. Güncel Thorun gittiği tanrılar şehrinde ki kütüphanecinin bombadan etkilendiğini görüyoruz. Kaldı ki Odin, belirttiğiniz evrende hayatta değil 616da hayatta. Yani bu seri 616da geçmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

ana evrende geçmesi kuvvetle muhtemel. O baktığın King Thorun farklı evrende olması zaman diliminden dolayı. Her zaman yolculuğu kendi evrenini yaratıyor. Dikkat ederseniz Thorun avengers olduğu dönemde Tony ile Gorrla karşılaştığı mağaraya gitmişlerdir. Yani hikaye ana evrende geçiyor, kaldı ki son mücadele de, Thorun, tanrı bombasını döverken, Odin Thora dua ediyor. Güncel Thorun gittiği tanrılar şehrinde ki kütüphanecinin bombadan etkilendiğini görüyoruz. Kaldı ki Odin, belirttiğiniz evrende hayatta değil 616da hayatta. Yani bu seri 616da geçmiştir.

RKT den dolayı bir zaman çizelgesi ayrımı oluyor, bu o evren diye hatırlıyorum, bir kontrol etmek gerek yine.

Şöyleydi hatırladığım kadarıyla o olayda; King Thor dünyada hüküm sürüp CA yı falan üstte de paylaşıldığı gibi öldürdükten sonra yaptıklarının hata olduğunu anlayıp geçmişe dönüyor. Geçmişe döndüğünde Odin Force un artık onunla beraber olmadığını fark ediyor ve RKT olma hikayesi gerçekleşiyor.

Diğer evren ise, yani King Thor evreni, ana evrenden (earth 616 dan) ayrılıp alternatif bir gerçeklik olarak devam ediyor.

Bu Necron da onun devamı gibi gözüküyor.

• Burada açıkça Odinin multi galaxy olduğunu görebiliyoruz, belki de sadece galaxydir ancak daha aşağısı değildir.
  • Superman alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

ana evrende geçmesi kuvvetle muhtemel. O baktığın King Thorun farklı evrende olması zaman diliminden dolayı. Her zaman yolculuğu kendi evrenini yaratıyor. Dikkat ederseniz Thorun avengers olduğu dönemde Tony ile Gorrla karşılaştığı mağaraya gitmişlerdir. Yani hikaye ana evrende geçiyor, kaldı ki son mücadele de, Thorun, tanrı bombasını döverken, Odin Thora dua ediyor. Güncel Thorun gittiği tanrılar şehrinde ki kütüphanecinin bombadan etkilendiğini görüyoruz. Kaldı ki Odin, belirttiğiniz evrende hayatta değil 616da hayatta. Yani bu seri 616da geçmiştir.

RKT den dolayı bir zaman çizelgesi ayrımı oluyor, bu o evren diye hatırlıyorum, bir kontrol etmek gerek yine.

Şöyleydi hatırladığım kadarıyla o olayda; King Thor dünyada hüküm sürüp CA yı falan üstte de paylaşıldığı gibi öldürdükten sonra yaptıklarının hata olduğunu anlayıp geçmişe dönüyor. Geçmişe döndüğünde Odin Force un artık onunla beraber olmadığını fark ediyor ve RKT olma hikayesi gerçekleşiyor.

Diğer evren ise, yani King Thor evreni, ana evrenden (earth 616 dan) ayrılıp alternatif bir gerçeklik olarak devam ediyor.

Bu Necron da onun devamı gibi gözüküyor.

rktden tam emin değilim zaten benim bahsettiğim Necro Thordu.
    Rkt de başta iron man ve cap vardı. 616da geçtiğini düşünüyorum ama dediğinin doğru olma ihtimali daha yüksek.

Necron evreni direkt olarak 616dan başlıyor. Gorkun, dünyasına düşen tanrılardan birinin silahını kuşanmasıyla başlıyor. Daha sonra aynı gerçeklikte devam ediyor ki Thorda bu gerçeklikten çünkü iron man güncel zırhıyla görünüyor zaten serilerde yazar. Sonracığıma gork zamanda yolculuk yaparak king thorun evrenine gidiyor. Orada evrenler ayrılıyor ama bombanın etkisi 616yı kapsıyor çünkü King Thorun evreninde odin çoktan ölmüştü. Son sayıda ise Odin bombadan etkilenmiş bir şekilde Thora dua ederken resmediliyor. Yani eğer bombanın etkisi 616da olmasaydı Odini görmezdik ve Thorda savaşmazdı.

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyası ben dostum kime göre yanlış kime göre doğru, kime güçlü kim göre güçsüz. Dediğin doğrudur ama bu konuda insanın doğruları değişmiyor maalesef

• Rte
  • Konu engellemekten gına geldi

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Kime göresinden ziyade ÇR'larda kim güçlü kim güçsüz yazara bağlı şuana kadar çizilenlere göre en güçlü karakterlerden birisi Galactus. Dr. Strange'de güçlü fakat en güçlü hero değil.
  • Tabi ki Kene

KAŞIIIIIIIK !!!

• ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 19 Aralık 2016; 17:1:5 >
  • Iron Man Mark 46 :)

• one punch man
  • 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.