Şimdi Ara

EN GÜNCEL FIRMWARE'LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FIRMWARE'LER VE BIOS UPDATE IŞLEMLERI GUNUMUZDE ÜRÜNLERİMİZİ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ARAYIPTA BULAMADIĞIMIZ MODELLERİ KENDİ ARAMIZDA BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞALIM

• ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket775/P5S800-VM/P5S1004.zip ...
    asusun sitesinde hepsi mevcut.. donanımların kendi sitelerinde hepsi mevcut..
    Gigabyte için kendi sitesi
    asus için kendi sitesi
    LG için kendi sitesi sadece biraz geyret
  • uP
  • valla arkadaşlar iki hafta önce ligthscribe özellikli philips dvd yazıcı aldım kutusuz bi kağıtla birlikte geldi.kağıdın üstünde SPD6000BM yazıyodu bikaç denemeden sonra özelliklerinde olmasına rağmen 48x'te cd'yi doğru düzgün yazamadığını farkettim ve firmware'ini yüklemek istedim ama hiçbir philips sitesinde bu modelin firmwareine rastlamadım maalesef everestten bakınca da modeli 1668L1 olarak görünüyo.eğer bu modelin firmwareini bulabilen varsa lütfen buraya da yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 4 Mart 2006; 0:32:30 >
  • aynisindan bende aldim.13 dk da dvd yazdim..alet cok fason duruyo..fware zor buluruz buna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman

aynisindan bende aldim.13 dk da dvd yazdim..alet cok fason duruyo..fware zor buluruz buna.

e napçaz hocam böyle geri mi versek acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.