Şimdi Ara

En Güvenilmez Version 97d + 99i Buyrun Hack Yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [font="Microsoft Sans Serif"]Evet ßeyler en güvenilmez version olarak abilerimiz 97d 99i açtı ve hala 1 tane bile hack olayına rastlanmadı adam gibi server arayanlar Haydi BaSKa muYa

http://mu.burasibaska.net oRtam Burda Ya sen nERdesiN?

• Artık dayanımıcam söleyeyim bari ben o serverda hack yaptım hemde ne kadar uzun kafama göre hepsini denedim artık oynamıyorum çok fazla övündünüz serverınızı ama ölede bir hack yapılıyoki artik deneme serverı oldu bende saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer2054

Artık dayanımıcam söleyeyim bari ben o serverda hack yaptım hemde ne kadar uzun kafama göre hepsini denedim artık oynamıyorum çok fazla övündünüz serverınızı ama ölede bir hack yapılıyoki artik deneme serverı oldu bende saygılar...
    Emin Ol Ki Öyledir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightRideR

Emin Ol Ki Öyledir....

Alıntıları Göster
    hakan lafı yemisin oturmusun assa sindi wercek cewap bulamayınca ole yazarsın zaten tamer kardes suna hack fotolarını gosterdi gorsun bi ( tabi gercekten yaptınsa )

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

hakan lafı yemisin oturmusun assa sindi wercek cewap bulamayınca ole yazarsın zaten tamer kardes suna hack fotolarını gosterdi gorsun bi ( tabi gercekten yaptınsa )

Alıntıları Göster
    Ewt goster de Cronic işine dönmesin Haha muyla girdim dedi ama yanlış ip di Seninkide öyleyse gelip burda laga luga yapmayın

• quote:

Ewt goster de Cronic işine dönmesin Haha muyla girdim dedi ama yanlış ip di Seninkide öyleyse gelip burda laga luga yapmayın

Alıntıları Göster
    şuan elimde ss yok ama rankingten bak istersen benim adam Zeplin tanırsınız belki 150 lvl olması lazımdı bk idi 0-150 ye kadar tamamiyle hack ile oynadım son 1 haftadırda servera bakmıyom bu hack işleri bana göre değilmiş çok noob bu serverlar

• quote:

şuan elimde ss yok ama rankingten bak istersen benim adam Zeplin tanırsınız belki 150 lvl olması lazımdı bk idi 0-150 ye kadar tamamiyle hack ile oynadım son 1 haftadırda servera bakmıyom bu hack işleri bana göre değilmiş çok noob bu serverlar

Alıntıları Göster
    hadi söylede bizde yapalım anca server karalamayı bilirsiniz saten bildiniz bi bokta yok adamlar taş gibi server yapmışlar 2 ay olmuş oyun acılalı ve adamlar playerleri oyundan dc etmemek için oyun acıkken tum ayarları yapmışlar neden böle gusel bir turk serverine sahip cıkmıyorsunuzda karalamayı seciyorsunuz anlamıyorum hack yapsaydın eger senin level 150 olmazdı hem zaten senin gibiler bu serveri oynayamaz sıkar sizin oynamanız öle coluk cocuk serveri deil benim gördugum sengit exp max drop max ve pointler 50/60 bi serverde oyna eger bilmiyosan hopzoneden bak kesin bulursun istedin özellikte oyunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamer kardes server ip ne
    bende full set full stat filan yapcam
    kafa bulam biraz:D
    Ama ip ne bilmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: verem92

tamer kardes server ip ne
    bende full set full stat filan yapcam
    kafa bulam biraz:D
    Ama ip ne bilmiom
    age28 belli kimin kolay serverda oynadığı ben bu serverları deneme amaçlı giriyom asıl oynadıım server globaldir mayada oynuyorum sm var benim amacım serverları karalamak değil gerçekten güzel server yapmışlar ama çok övünüyolar bizim serverda hack yapamazlar yapmadılar gibilerinde sadece onu söledim bu konuda kimbilir kaçıncı başlığı açmışlardır foruma bak anlarsın gerçeği bilsin millet o serverda hack yapılıyo sana gelince verem92 forum kurallarına uyalım hack yapma ile ilgili bilgiler yasak saygılar... Ayrıca Age29 bu sene muonline oynayışımın 6. senesi
  • quote:

age28 belli kimin kolay serverda oynadığı ben bu serverları deneme amaçlı giriyom asıl oynadıım server globaldir mayada oynuyorum sm var benim amacım serverları karalamak değil gerçekten güzel server yapmışlar ama çok övünüyolar bizim serverda hack yapamazlar yapmadılar gibilerinde sadece onu söledim bu konuda kimbilir kaçıncı başlığı açmışlardır foruma bak anlarsın gerçeği bilsin millet o serverda hack yapılıyo sana gelince verem92 forum kurallarına uyalım hack yapma ile ilgili bilgiler yasak saygılar... Ayrıca Age29 bu sene muonline oynayışımın 6. senesi

Alıntıları Göster
    6 senede demekki hiç. birşey ögrenememişşin hack yaptıgını goster emrah abi seni msn e caırıo gel istersen orda konusalım Hack yaptıysan sana helal olsun ama yalan yaNLıs serVERi karalamaya calısıosan sana pUh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightRideR -- 19 Temmuz 2006; 17:40:50 >

• quote:

6 senede demekki hiç. birşey ögrenememişşin hack yaptıgını goster emrah abi seni msn e caırıo gel istersen orda konusalım Hack yaptıysan sana helal olsun ama yalan yaNLıs serVERi karalamaya calısıosan sana pUh

Alıntıları Göster
    bak tosunum madem öle global falan oynuyorsun devam et böle gelipde adamların serverlerini karalama varmı böle duzgun hatasız ve hack yemeyen bir turk serveri eger adamlar kendilerine güveniyorlarsa topik acmalarında hiç sakınca yok egerki sende hack yaptım diorsan yaptın hack i ıspatlarsın sonrada gelirsin burda ben hackledim dersin böle asılsız iftiralarla gelipte hem serveri kötuleme hemde karalama yapamazsın adamların emeklerine saygı göstermeyi ören bence öle age29 luk olmaz beyninide geliştir biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Age28 -- 19 Temmuz 2006; 19:24:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Age28

bak tosunum madem öle global falan oynuyorsun devam et böle gelipde adamların serverlerini karalama varmı böle duzgun hatasız ve hack yemeyen bir turk serveri eger adamlar kendilerine güveniyorlarsa topik acmalarında hiç sakınca yok egerki sende hack yaptım diorsan yaptın hack i ıspatlarsın sonrada gelirsin burda ben hackledim dersin böle asılsız iftiralarla gelipte hem serveri kötuleme hemde karalama yapamazsın adamların emeklerine saygı göstermeyi ören bence öle age29 luk olmaz beyninide geliştir biraz

Alıntıları Göster
    karı$tıRmı$ karde$ bi veRem92 bi $en iKi$inin karı$ımı oLmus verem92 +age28 = age29

• quote:

karı$tıRmı$ karde$ bi veRem92 bi $en iKi$inin karı$ımı oLmus verem92 +age28 = age29

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: spellsilver

Alıntıları Göster
    ama sanırsam dupe yapılır ?!
    ama sanırsam diorum hiç oynamadım 100xp bana gore diil :P
    g.. yırtsam kasamam:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunit

ama sanırsam dupe yapılır ?!
    ama sanırsam diorum hiç oynamadım 100xp bana gore diil :P
    g.. yırtsam kasamam:D

Alıntıları Göster
    o zmn konu$ma abiCİm!

• quote:

o zmn konu$ma abiCİm!

Alıntıları Göster
    agalar bakın beni anlamadınız bana bir server lazımdı hafif zor ve eski client baktım baskamu aradığım server globalde kullandığım hack işe yarıyomu diye deneme yaptım ve yaradığını gördüm amaç serverı karalamak filan değil sadece kontrol ettim şuan oyunu oynamıyorumda orada hack yaptığımı yazmamım nedeni çok böbürlenmeleridir hergün başka birisi gelip bizim baskamuda hack yapılmıyo demeleridir artik bu konuyuda uzatmanın anlamı yok

• quote:

agalar bakın beni anlamadınız bana bir server lazımdı hafif zor ve eski client baktım baskamu aradığım server globalde kullandığım hack işe yarıyomu diye deneme yaptım ve yaradığını gördüm amaç serverı karalamak filan değil sadece kontrol ettim şuan oyunu oynamıyorumda orada hack yaptığımı yazmamım nedeni çok böbürlenmeleridir hergün başka birisi gelip bizim baskamuda hack yapılmıyo demeleridir artik bu konuyuda uzatmanın anlamı yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tamer2054

+1 KONU FASLA UZAMASIN..hack yapınca noluyor boynuzlarınız mı çıkıyor...emeği ile kasanlara biraz saygılı olun lütfenn!!!!!

• quote:

o zmn konu$ma abiCİm!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NightRideR

o zmn konu$ma abiCİm!

buyrun hack yapalım dio :S
    bende 97d+99i nin en cok bilinen acıgını soledim....
    vede kapanmıo su ana kadar..
    en fazla kapansa sole oluyor
    1 jewelları dupeliyemion
    2 kopyayla orjinal itemi yanyana koyamıon..
    mesela +5 kundun dielim
    irisini koyalıcan kasanda kalcak diğeri cantanda ... cantandakini patlat sora bi tane daha yap.....

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

quote:

+1 KONU FASLA UZAMASIN..hack yapınca noluyor boynuzlarınız mı çıkıyor...emeği ile kasanlara biraz saygılı olun lütfenn!!!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaHZeN

quote:

Yani bencede hack yapınca ne oluyo ? al sana mu adresi werem onu oyna :D bi lvl da 80 poınt admınler eventlerda full set felan werio al sana blast hack....
    http://hustle.mooo.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunit

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tunit

quote:

Orjinalden alıntı: MaHZeN

quote:

Yani bencede hack yapınca ne oluyo ? al sana mu adresi werem onu oyna :D bi lvl da 80 poınt admınler eventlerda full set felan werio al sana blast hack....
    http://hustle.mooo.com

heyecanlanma tek tek at msjları biz okuyoruz5 dk arayla atıonbu arada site acılmadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.