Şimdi Ara

En Güvenilmez Version 97d + 99i Buyrun Hack Yapalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • surekli acik diil arada bi bug war giris bakı server linkine tıkladıgında loading felan dio :D
    Yani İlusia war :P topiclerde arkadaslar acmıs onu kasıom ben istersen gel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamer2054

agalar bakın beni anlamadınız bana bir server lazımdı hafif zor ve eski client baktım baskamu aradığım server globalde kullandığım hack işe yarıyomu diye deneme yaptım ve yaradığını gördüm amaç serverı karalamak filan değil sadece kontrol ettim şuan oyunu oynamıyorumda orada hack yaptığımı yazmamım nedeni çok böbürlenmeleridir hergün başka birisi gelip bizim baskamuda hack yapılmıyo demeleridir artik bu konuyuda uzatmanın anlamı yok

bak arkadaşım egerki öyle bir hack yaptım diyorsun ve ne hack yaptını ıspatlamıyorsun eger yaptıysan herzaman nasılsa yaparsın git oyuna şimdi yaptıgın hack i ss le ve buraya at ozaman bizde sana inanalım bu adam yapmış diyelim ..... ozaman bende orjinal mu onlineyi hack ledim hadi sende bana inan ozaman inanırmısın kıcınla gulersin bana şu an benim sana güldügüm gibi yane kıcından uydurup adamların serverlerini karalama yazık senin gibi turk e gerci turk oldundan bile şüpeliyim orasıda ayrı bir konu noob

• Hack yapmanın versionla alakası cok fazla olmaz
    Bazı mu larda oluo.
    Ben hackerım dien gelsin muo.reality.lv de hack yapar ve nokta(.)( Tabi Yapabiliyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verem92 -- 20 Temmuz 2006; 23:48:02 >

• yaw dandik server hala 97d+99 kurup gelin kasın diyolar bide expi 100x alltı yapıyo kafayı yicem

TR en iyi server mu-turkiye.net
  • herkes hack yapmış yaw server da
  • herkes hack yapmış yaw server da
  • quote:

Artık dayanımıcam söleyeyim bari ben o serverda hack yaptım hemde ne kadar uzun kafama göre hepsini denedim artık oynamıyorum çok fazla övündünüz serverınızı ama ölede bir hack yapılıyoki artik deneme serverı oldu bende saygılar...

ya tamer Abem sana 4 tane +5 kundum werelım 8 tane olarak gerı wer... Olurmu? Uyarmı sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeTr -- 22 Temmuz 2006; 16:35:06 >
  • emin değilim ama benim bikaç ay önce çektiğim bi ss, başka mu yu bırakmama sebep olan ss in ta kendisi, uzun zamandır donanimhabere giremedim, alliancede sm kasmakla meşguldum.

buyrun arkadaşlar, siz karar verin, bu kişi editmi yoksa hack mi? admin se bu şahıs bilemicem ama oyunda böle bi admine hiç rastlamamıştım :P

statlarina bakin bi, bu statlarla o kadar az can ve manasi olmasina imkan yok, ayrica o kadar parayi ne ara kasmis acaba, ve daha reset bile atmamış :P

En Güvenilmez Version 97d + 99i Buyrun Hack Yapalım

evet sevgili başka mu yetkilileri, cevap verin, benim yaptığım serverı karalama hareketi değildir, sadece rankingte kaçıncı sıradayım diye kendime bakarken gördüğüm bir şahsın statlarının dikkatimi çekmesidir, bu resim serverın bşalarında alınmıştır, ki bunu da reset sayısından anlayabilirsiniz.

-------------

bi sn link kırık yeniden upload etcem...

--------------

http://img157.imageshack.us/img157/5707/yugjhkjnmuguygsq7.jpg

ya başaramadım pardon, en iyisi siz bunu adres çubuğuna kopyalayıp girin, özür ya :S

büyük görmek için resmin sağ altındaki jpg resmine tıklamanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draziw -- 23 Temmuz 2006; 2:14:52 >

• hack siz server olmaz millet
  • o ben deilim üstüne basa basa söliyim :P
  • Draziaw Tek bişey solucem sana Blast yaptınmı hıc hayatında Blast ta 32 k olur statslar o çar Admın lerın arada serverda deneme ıcın actıkları çarlardan bırıdır Onlarca deneme çarı deneme hesabı war.... Admınlerın cevap wermesıne gerek yok al cevap bu. Off coluk cocukla ugrasıoz . Ole bı hack durumu olsa ılk once benım haberım olurdu be cool...
  • 1 - madem öyle bi karakter, bence adminlerin cevap vermesine gerek var ki inanalım, ki ben inandırmak zorunda değilsiniz, ben sadece diyeceğimi dedim.

2 - kabul, diyelimki test karakteri, o kadar parayı da mı test ediolar? bakalım en fazla kaç milyar tanşınılıyo üstümüzde falan?

3 - yada test karakteri olsa, admin gidip o karakteri kasmaz, levelini editler yada direk reset atar sorun varmı görmek için, gidip tee 300 küsür level a kadar kasmaz, ki zaten bu ss i aldığım zaman serverda level atlamak yeteri kadar zordu.

4 - blast olsa hepsi 32 k olur canım, yani fullenir, yarım yamalak biri 32k biri 4k olmaz, ayrıca blast olsa küsürlü olur, 32767 gibi, löp diye 32000 olmaz, sen git bunları başkalarına anlat.

5 - çoluk çocukla uğraşmıyorsun, uğraşmaya çalıştığın çocuk seni iplemiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draziw -- 23 Temmuz 2006; 17:37:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draziw

emin değilim ama benim bikaç ay önce çektiğim bi ss, başka mu yu bırakmama sebep olan ss in ta kendisi, uzun zamandır donanimhabere giremedim, alliancede sm kasmakla meşguldum.

buyrun arkadaşlar, siz karar verin, bu kişi editmi yoksa hack mi? admin se bu şahıs bilemicem ama oyunda böle bi admine hiç rastlamamıştım :P

statlarina bakin bi, bu statlarla o kadar az can ve manasi olmasina imkan yok, ayrica o kadar parayi ne ara kasmis acaba, ve daha reset bile atmamış :P

En Güvenilmez Version 97d + 99i Buyrun Hack Yapalım

evet sevgili başka mu yetkilileri, cevap verin, benim yaptığım serverı karalama hareketi değildir, sadece rankingte kaçıncı sıradayım diye kendime bakarken gördüğüm bir şahsın statlarının dikkatimi çekmesidir, bu resim serverın bşalarında alınmıştır, ki bunu da reset sayısından anlayabilirsiniz.

-------------

bi sn link kırık yeniden upload etcem...

--------------

http://img157.imageshack.us/img157/5707/yugjhkjnmuguygsq7.jpg

ya başaramadım pardon, en iyisi siz bunu adres çubuğuna kopyalayıp girin, özür ya :S

büyük görmek için resmin sağ altındaki jpg resmine tıklamanız yeterli.

:) Çok komiksiniz yaptığınız sadece lamerlik uzun zaman yazmadım ama sonunda dayanamadım aslında size bu konuda açıklama yapmak gibi bi szorunluluğum yok serverde hack yapılıp yapılmadığını oynayanlar biliyo serverde hack yapılıyor diyenler ise oyuna giripte oyun zor geldiğinde bırakıp serverimi karalamaya çalışan adamlar. Oyunda gerçekten oynasaydın adige71 'in admin olduğunu bilirdin ve şu an oyunu oynayanların büyük bir çoğunluğu bunu biliyo. Ayrıca üzerindeki o kadar para ne demişsin neyi test edip neyi test etmeyeceğimizi sana soracak değiliz oyuna girip hack yaptınsa SS al buraya gönder gidip admin karakterlerin statlarını SS alıpta burada yayınlama LAMERLİK yapıyosun...

• :) Çok komiksiniz yaptığınız sadece lamerlik uzun zaman yazmadım ama sonunda dayanamadım aslında size bu konuda açıklama yapmak gibi bi szorunluluğum yok serverde hack yapılıp yapılmadığını oynayanlar biliyo serverde hack yapılıyor diyenler ise oyuna giripte oyun zor geldiğinde bırakıp serverimi karalamaya çalışan adamlar. Oyunda gerçekten oynasaydın adige71 'in admin olduğunu bilirdin ve şu an oyunu oynayanların büyük bir çoğunluğu bunu biliyo. Ayrıca üzerindeki o kadar para ne demişsin neyi test edip neyi test etmeyeceğimizi sana soracak değiliz oyuna girip hack yaptınsa SS al buraya gönder gidip admin karakterlerin statlarını SS alıpta burada yayınlama LAMERLİK yapıyosun...

her satırına tek tek cevap vermek istiyorum... ben yukardada belirttiğim gibi server adminiyle hiçbir samiimiyetim olmadı, serverdaki adminlerin isimlerini bile bilmiyordum ben o serverda oynarken, ve şunu bil ki zamanında o ss i almış olmam hiç bir yerde bir admini rankingte görmüş olmamamdı, serverı bırakma sebebimde oydu, adminin rankingte görüldüğünü ilk kez burda duydum gördüm,

şimdi sen dedin serverı karalamaya çalışıyorsun lamer... iyi oku bkaalım, serverı karalama amacıyla mı atmışım o postu ben yukarda? ben sadece o şahsı edit sanmıştım, onun bi altındaki de bendim, kendime bakarken onu görmüştüm ve gördüğüm an serverı bırakmıştım.

ben sana gelip serverında hack yaptım işte o da benim karakterim demedim, siz zaten taa server kurulduğuından beri burda hack olmaz diyorsunuz, ve şu ana kadar da olmadığını bende biliyorum, ama yine üstüne basarak söylüyorum, ben bilmediğimden dolayı o ss i attım, yazımı dikkatli oku da gör bakalım karalama amacım varmıymış...

bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır kardeşim, ve ben öğrenme amaçlı sorduğum halde "adminin cvp vermesine gerek yok" "lamer hackledin" vs vs lafları işittim... vallaha size adam gibi soru sormak lamerlikse çok özür dilerim, ben bir lamerim !!

ben oyunda öyle bir admin görmediğimi belirttim zaten, ayrıca siz, sunucunuza gelen herkese böyle itici davranmayı bir kenara bırakın... server ile ilgili bu forumdaki ilk post "burada hack yapacak adam çıkarsa mu yu bırakcam" oldu, manyaktürk tü sanırım bu post, hatırlamıyorum, bir buçuk ay a yakın süre geçti aradan...

ve ahmet kardeşim ben senin kim olduğunu bilmiyorum, ister owner ister admin ister de player ol, tekrar ediyorum, ben bir lamermişim özür dilerim, birdaha bilmediğim birşeyi öğrenmeye çalışmayacağım...

• ayrıca server zor gelseydi başladığım gün bırakırdım zaten, ilk sayfaya yükselince bırakmazdım... düşünmeden konuşmayın, çevrinezdeki herkesi sizin serverınızı hacklemek istiyen hackerlar olarak görmeyi de kesin, serverınıza gelip oynayan adama bile bu muameleyi yapmayın...

bu gün bill gatesin bilgisayarına trojan girerken, fbi in sistemi çökerken, sizin serverınıza mı birşey olmayacak? lütfen kendinizi birşey sanmayı kesin... parayı basıp güzel önlemler almışsınız helal olsun, ama birgün gerçekten brisi çıkıpta en ufak bir hileyi bile yaptığını kanıtlarsa çok küçük düşersiniz ilerde...

neyse ben şimdi akıl vermiyim, bir lamerin yardımına kimsenin ihtiyacı olmaz...
  • Ya bırak ugrasmaya ahmet abı bolelerıyle ya
    Prodıgy wardı bı aralar Sora Admın kendı ıstegıyle sıldı herkez daha lvl 50 yken o adamda full stats 1 res wardı Ozamanda ss cekıp koysaydın ya?
    ayrıca nıe 305 lvl a kadar kasmış dıorsun nıe lvl basmamıs dıorsun Bak gulum bu serverı Bende test ettım daha acılmadan once benımde full statslı lvl 1 carım wardı 0 dan kastık nıe kastık QUEST lerı yapmak ıcın zormu kolaymı cıkıor nıe kastık spotları denemek ıcın nıe kastık Oyunda bug warmı yokmu bulabılmek ıcın gıt bı dolas gel sora konus burda hadı bye .

quote:

cocuk oldugunu kendın soluon yazık sana D:
  • hahahahaha bi ara item market vardi bilirsiniZ bless ler 30 m ye alip(4)taneyi 1 tanesini 60 m ye satiyorduk sadece 2 saatte hic bi hack denemesi yapmadan ex +11 adio set yapim lark lord ile admin 2 un sonra anladi tum buglari soyledim adam ondan sonra kapatti admin su ara baktim hala bi ton acik var ama bravo spedd hack oalyini .bin ile engelemissin adam olucak galiba server ama item marketi kapatmasaydiniz yaw baya saglam bi acikti o hicbi serverda boyle bi rezillik gormedim yani

bu arada spedd hack hala yapiliyor
    3 tane guzel port acik ve item hack icin manyak uygun(denemedim sadece arama yaptim6-7 tane faln rahat sizilacak port var koru bari)
    otomatik kill programi yok onu denemedim ama kesin yer :D(portlari kapatinnnn)
    bu arada bravo yani 44405 portunu kapatabilmissiniz

cok elestirdik ama yeni server hayirli olsun eski versiyona dondunuz dark lord da yoktur simdi sizde kasmadim hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bugGER_ -- 23 Temmuz 2006; 20:23:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Ya bırak ugrasmaya ahmet abı bolelerıyle ya
    Prodıgy wardı bı aralar Sora Admın kendı ıstegıyle sıldı herkez daha lvl 50 yken o adamda full stats 1 res wardı Ozamanda ss cekıp koysaydın ya?
    ayrıca nıe 305 lvl a kadar kasmış dıorsun nıe lvl basmamıs dıorsun Bak gulum bu serverı Bende test ettım daha acılmadan once benımde full statslı lvl 1 carım wardı 0 dan kastık nıe kastık QUEST lerı yapmak ıcın zormu kolaymı cıkıor nıe kastık spotları denemek ıcın nıe kastık Oyunda bug warmı yokmu bulabılmek ıcın gıt bı dolas gel sora konus burda hadı bye .

quote:

cocuk oldugunu kendın soluon yazık sana D:

bak şimdi, son kez sölüyorum... ben oynadığım hiç bir serverın rankinginde admin karakter olduğunu görmedim, ve edit sandım, bende serverı bıraktım...

ve yine söylüyorum sevgili okuma özürlü arkadaşım, benim adminlerle bırak konuşmayı, oyun içinde admin bile görmedim o serverda...

benim itemlarla ilgili hiç bir bilgim yok, ben sadece gördüm bunu ve gösterdim, laftan anlamak istemiyorsan anlamassın, ahmetin de dediği gibi benim de bir zorunluluğum yok...

ve çocuk olduğumu kendim söylüyorum, yalan mı söyledim? okumadan konuşuyorsun... 18 yaşının altındaki herkes çocuktur... bende 16 yaşındayım, bunda utanılacak bir yan göremedim, sen gördüysen söyle de utanalım...

ah ah, birde okuyarak cevap yazmayı öğrensen seni bilen biri sancam... hem zaten ben lamermişim abi, boşver beni sen, bilmediğimi öğrenmek istediğim için lamer olduk işe bak

• Bugger çok konusuyorsun buyur ıcraat beklıoruz mu.burasibaska.net/tur ! aptal aptal ordan burdan duydugun seylerı yazmısın 44405 portunun ne ıse yaradıgını bılırmısın acaba sen? Kapamıssınız dıon off coluk cocuk bunlar ya cekemezler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.