Şimdi Ara

En Güvenilmez Version 97d + 99i Buyrun Hack Yapalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _bugGER_

hahahahaha bi ara item market vardi bilirsiniZ bless ler 30 m ye alip(4)taneyi 1 tanesini 60 m ye satiyorduk sadece 2 saatte hic bi hack denemesi yapmadan ex +11 adio set yapim lark lord ile admin 2 un sonra anladi tum buglari soyledim adam ondan sonra kapatti admin su ara baktim hala bi ton acik var ama bravo spedd hack oalyini .bin ile engelemissin adam olucak galiba server ama item marketi kapatmasaydiniz yaw baya saglam bi acikti o hicbi serverda boyle bi rezillik gormedim yani

bu arada spedd hack hala yapiliyor
    3 tane guzel port acik ve item hack icin manyak uygun(denemedim sadece arama yaptim6-7 tane faln rahat sizilacak port var koru bari)
    otomatik kill programi yok onu denemedim ama kesin yer :D(portlari kapatinnnn)
    bu arada bravo yani 44405 portunu kapatabilmissiniz

cok elestirdik ama yeni server hayirli olsun eski versiyona dondunuz dark lord da yoktur simdi sizde kasmadim hic

bugger denilen denyo anca kıcından uyduruyon git işine bu server acılırken bile herkes hack lemek için elinden geleni yaptı sen bi port scanlamı buldun acık port ları lem denyo o host makinası uzerinde kactane server var sen biliyonmu her gördun port u mu online server port u sanma zuahahha adı uzerinde bu arkadaşlar host işide yapıyorlarmış yani baya bi kapsamla calışıyolar ben bile port ları tarattım baktım 5 yada 6 tane acık port var ama o portların mu serveri ile alakası yok denyo bilmedigin için yazıyom yani örenesindie sengitte biradaha sayfalardan bişiler örengel amuhahahha noob bahalaa

• yeminnen adamlara helal olsun taş gibi server yapmışlar
  • Ole bende kasıodum orayı calıscam dıe bıraktım ben bırakınca benım arklarda bırakmıs :D o yzuden kasmıom sımdı ama kasıodum . sanane warya benım o :d
  • quote:

hahahahaha bi ara item market vardi bilirsiniZ bless ler 30 m ye alip(4)taneyi 1 tanesini 60 m ye satiyorduk sadece 2 saatte hic bi hack denemesi yapmadan ex +11 adio set yapim lark lord ile admin 2 un sonra anladi tum buglari soyledim adam ondan sonra kapatti admin su ara baktim hala bi ton acik var ama bravo spedd hack oalyini .bin ile engelemissin adam olucak galiba server ama item marketi kapatmasaydiniz yaw baya saglam bi acikti o hicbi serverda boyle bi rezillik gormedim yani

3 tane guzel port acik ve item hack icin manyak uygun(denemedim sadece arama yaptim6-7 tane faln rahat sizilacak port var koru bari)

cok elestirdik ama yeni server hayirli olsun eski versiyona dondunuz dark lord da yoktur simdi sizde kasmadim hic

Al bi LAMER daha evet bir yıldan fazla bir süre önce BaskaMU 'da 1.02 Z, 1.04 P vs. versiyonlar varken itemmarket vardı bu konuda haklısın oyunda Blessbug vardı o konudada haklısın ama bu olayların hangi versiyona ve hangi zamana ait olduğunu yazmamışsın açılan başlığı ve mesajları biraz dikkatli okusan, serveri biraz incelesen böyle bi aptallık yapmazdın. O makina üzerinde yüzlerce açık port var benim asıl işim Hosting ve IRC bu sebeple portların bir çoğunun açık olması gerekli, oynadığınız bütün Mu Serverlerinde 80 (HTTP) portu açıktır aramanıza gerek yok varsa ... sıkan birisi en güvensiz sunucuya bu porttan bi hack denesin... Sunucu üzerinde açık port bulunması oyunda hack yapacağın anlamına gelmez araştırma yapmadan bilmediğin konularda yorum yapma...

Draziw sana gelince ben sunucum %100 güvenli demiyorum şu zamana kadar demedimde bu foruma gönderdiğim mesajları incelersen bu konu açılmadan evvel çok öncelerden bunu belirtmiştim forumda biraz araştırırsan görürsün. Resetsiz ve full statlı bir adamın admin olacağını düşünemiyorsan fazla diyecek birşeyim yok sana ayrıca hiçbir sunucuda admin karakterlerini sıralamada görmediğini söylemişsin bu özellik MuToolz scriptinin bir özelliği ve açıp kapatabiliyosun biraz daha araştırmacı ol...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet71 -- 23 Temmuz 2006; 23:49:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Draziaw Tek bişey solucem sana Blast yaptınmı hıc hayatında Blast ta 32 k olur statslar o çar Admın lerın arada serverda deneme ıcın actıkları çarlardan bırıdır Onlarca deneme çarı deneme hesabı war.... Admınlerın cevap wermesıne gerek yok al cevap bu. Off coluk cocukla ugrasıoz . Ole bı hack durumu olsa ılk once benım haberım olurdu be cool...

abem emin ol blast yapmıssındır.......
    ben 64 k yapmısdım 97d de .......
    isteyince hersey oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet71

quote:

Al bi LAMER daha evet bir yıldan fazla bir süre önce BaskaMU 'da 1.02 Z, 1.04 P vs. versiyonlar varken itemmarket vardı bu konuda haklısın oyunda Blessbug vardı o konudada haklısın ama bu olayların hangi versiyona ve hangi zamana ait olduğunu yazmamışsın açılan başlığı ve mesajları biraz dikkatli okusan, serveri biraz incelesen böyle bi aptallık yapmazdın. O makina üzerinde yüzlerce açık port var benim asıl işim Hosting ve IRC bu sebeple portların bir çoğunun açık olması gerekli, oynadığınız bütün Mu Serverlerinde 80 (HTTP) portu açıktır aramanıza gerek yok varsa ... sıkan birisi en güvensiz sunucuya bu porttan bi hack denesin... Sunucu üzerinde açık port bulunması oyunda hack yapacağın anlamına gelmez araştırma yapmadan bilmediğin konularda yorum yapma...

Draziw sana gelince ben sunucum %100 güvenli demiyorum şu zamana kadar demedimde bu foruma gönderdiğim mesajları incelersen bu konu açılmadan evvel çok öncelerden bunu belirtmiştim forumda biraz araştırırsan görürsün. Resetsiz ve full statlı bir adamın admin olacağını düşünemiyorsan fazla diyecek birşeyim yok sana ayrıca hiçbir sunucuda admin karakterlerini sıralamada görmediğini söylemişsin bu özellik MuToolz scriptinin bir özelliği ve açıp kapatabiliyosun biraz daha araştırmacı ol...!

ama nie str 4k :P heyecanmı yapıonuz

• quote:

quote:

Draziaw Tek bişey solucem sana Blast yaptınmı hıc hayatında Blast ta 32 k olur statslar o çar Admın lerın arada serverda deneme ıcın actıkları çarlardan bırıdır Onlarca deneme çarı deneme hesabı war.... Admınlerın cevap wermesıne gerek yok al cevap bu. Off coluk cocukla ugrasıoz . Ole bı hack durumu olsa ılk once benım haberım olurdu be cool...

isteyince hersey oluyo

ya sız benım nedemek ıstedıgımı anlamıorsunuz herhalde O hack olsa dıorum o adam statsları 32 k olur O blast ıle 4 k stats ayarlanamaz anlatabıldımmı yanı hack yok ole 4 k stats bascak ya 32 k ya hıc ... anlatabıldımmı.
  • tamam, insan gibi konuşunca anlıyoruz gördüğünüz gibi, de

yani insan admin olunca havası olsun diye 32k yapar hepsini, ilk kez öyle görünce şaşırdım

-------------

ayrıca sen serverın %100 güvenli demiyorsun, ama bunu idda edenler var, örnek vermek gerekirse :

şu an bulunduğun başlığın topic ini oku lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draziw -- 24 Temmuz 2006; 15:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draziw

tamam, insan gibi konuşunca anlıyoruz gördüğünüz gibi, de

yani insan admin olunca havası olsun diye 32k yapar hepsini, ilk kez öyle görünce şaşırdım

-------------

ayrıca sen serverın %100 güvenli demiyorsun, ama bunu idda edenler var, örnek vermek gerekirse :

şu an bulunduğun başlığın topic ini oku lütfen...

lann drawiz kerizmisin denyomusun hırtmısın anlamıyom seni adam o topi acarken serverin salamlıgından bahsediyor yane 97/99 versiyon herturlu hack palıyordiyorlarya hani buyurun dio hackleyin madem öle dio yani meydan okuyo hırrrttt daha bunu anlamıyon kalkmış denyo denyo yazıyon denyoo :D

• Oynanmazzzz 100exp de mu mu oynanırmıs munu zevki nerde kaldı gir sen gavur mularına daha iyi hem adam lar daha çok yardım ediyo Türk serverlerinde trade atmak yasak parti atmak yasak para eşya vermek yasak bi ozunludu barbar abi set para falan veriyodu.Öbürlerde cimri hepsi.

• quote:

quote:

quote:

isteyince hersey oluyo

ya sız benım nedemek ıstedıgımı anlamıorsunuz herhalde O hack olsa dıorum o adam statsları 32 k olur O blast ıle 4 k stats ayarlanamaz anlatabıldımmı yanı hack yok ole 4 k stats bascak ya 32 k ya hıc ... anlatabıldımmı.

anlatamadın abem ...
    cunku ole diil istedigi kadar basar abem sen blast yaptınmı emınmısın ? benım mgde 30k vit bastım 10k hp wardı blast sayesinde herseyi ayarlıyabilion abem .....

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan25

Oynanmazzzz 100exp de mu mu oynanırmıs munu zevki nerde kaldı gir sen gavur mularına daha iyi hem adam lar daha çok yardım ediyo Türk serverlerinde trade atmak yasak parti atmak yasak para eşya vermek yasak bi ozunludu barbar abi set para falan veriyodu.Öbürlerde cimri hepsi.

doru soluyodu ister oynama ister oyna ...
    bazılarıda 100x i sevio adam sen oynamıcan die 10k exp mı yapsın......

• Ya ii bas bakayım 4 k Blast ile senin yaşin kadar blast yaptım ben bas 4 k blastla helal olsun dicem bas .
  • bi kop git ya bi kop ya
    sende beyın olsa benım yasımı ogrenmeye calısırsın bebe

• quote:

Ya ii bas bakayım 4 k Blast ile senin yaşin kadar blast yaptım ben bas 4 k blastla helal olsun dicem bas .

Bak Tunit Cocugum Sende kafa yok herhalde şimdiye kadar 50 ye yakın yaptım bu blast ı yasın kadar yaptım dıom sana demı kac yasındasın 70 60 ? BEn ınsanların normal yasları ıle ılgılenmem akıllarıyla ılgılenırım sende kafa yokkı hala o orumceklesmıs beynın ıle ınsanların yasları ıle ılgılenıorsun hadı babay!
  • quote:

quote:

Ya ii bas bakayım 4 k Blast ile senin yaşin kadar blast yaptım ben bas 4 k blastla helal olsun dicem bas .

Bak Tunit Cocugum Sende kafa yok herhalde şimdiye kadar 50 ye yakın yaptım bu blast ı yasın kadar yaptım dıom sana demı kac yasındasın 70 60 ? BEn ınsanların normal yasları ıle ılgılenmem akıllarıyla ılgılenırım sende kafa yokkı hala o orumceklesmıs beynın ıle ınsanların yasları ıle ılgılenıorsun hadı babay!

ya kes ceneni amale .........
    ceza alırsamda alim cok umrumda diil
    sen 5 para etmez varlık(insan bile diil)
    olm sen harbi ya salak yada sakacısın .......
    60k yapılıo 4 k yapılmıcakmı sie ..... amela sen daha git oyuncaklarınla oyna ...
    baban yasındaki adamla konusmak sana gore diil ....
    sıctıgım boq bile olamazsın .....
    sen git ilk once bir seyler ogren
    sana abi tavsiyesi .......
    2x2 den basla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunit -- 27 Temmuz 2006; 17:38:58 >

• akıl yaşta deil baştadır lafına nedense hastayım :P

ya siz hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım, ama söledi blast falan deilmiş o, siz hala birbirinizi yiyonuz... tabi sanırım bunu bilmeniz için doğru düzgün okumanız gerekirdi yazılanları... yazık...

ayrıca

"lann drawiz kerizmisin denyomusun hırtmısın anlamıyom seni adam o topi acarken serverin salamlıgından bahsediyor yane 97/99 versiyon herturlu hack palıyordiyorlarya hani buyurun dio hackleyin madem öle dio yani meydan okuyo hırrrttt daha bunu anlamıyon kalkmış denyo denyo yazıyon denyoo :D "

lafına bir cevap veriyim...

"gelin sıkıysa hackleyin" ne demek bana bunun cevabını versene sen kardeş? %100 güvenli işte gözünüz yiyosa bişi yapın demiş adam... ayrıca az seviye, öyle baban yaşında adamım demekle olmaz, git 90 yaşında ol seviyesizsen 6 yaşındaki çocuğu sana tercih ederim...

• 17 yasındayım ama akıl yasta diil basta
    benım aklımla onu gecindirirm onun babası olcak kadar aklım war demek istedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.