eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim
yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah
AŞKIM
Uzanan ellerimi boş koma Ak yüreğime ılgıt ılgıt Soluğum yandı sensizlikte Tenim kor... Bir meltem bekliyorum Bir deniz gözlüyorum çaresiz Çoban yıldızı doğmuyor gecelerime Yolumu bulamıyorum Artık gel Gel Gel koma karanlıklarda Şimşekler yırtıyor kabuslarımı Yıldırımlar düşüyor.! Korkuyorum
İTİRAF
Hem aldandım, hem aldattım Bugün sevdim yarın attım Her havadan çalmak için Hem aĝladım, hem aĝlattım.
Esiriyim bir busenin Bugün onun yarın senin Bütün bütün olamadım Hayatımda hiç kimsenin!
Kırık dökük bir sazım var Anlayana çok nazım var Gayri bıktım yalnızlıktan Küçücük bir niyazım var.
İstediĝim zengin deĝil Güzel deĝil, çirkin deĝil Vazgeç deli gönül vazgeç Bu kızlar dengin deĝil.KOVALAMACA
Bilseydim bırakıp gideceĝini Sevmezdim seni.
Bilseydim boşuna acı çekeceĝimi İnan düşünmezdim bile...
Hani derler ya : İnsan bir şeyin deĝerini
Onu kaybedince anlarmış" Seninkisi de o hesap.
Bilseydim bana dönmek isteyeceĝini Çok daha önce Düşüncemden silerdim seni.SOLMAYAN GÜL
Buluşacaĝımız vakit, İçimde bir tomurcuk oluşuyor. Seni görünce açıyor
Etrafa güzellik saçıyor Ayrılırken soluyor Sensizlikte ise kuruyor.
Gel bu gülü, susuz bırakma Sensiz bırakıp kurutma Tut bu gülü, şevkatle elinle O her zaman olmak istiyor seninle.SON ARZU
Siyah uzun saçların beyazlandıĝı zaman Aşkımızın şahidi olan yollarda gezin Yıllarca seni candan seven bu aşıĝı an Bir sonbahar yapraĝı gibi solunca benzin Köyün mezarlarından geçersen bir gün eĝer
Bir kaç dakika durup bak yosunlu taşlara Görürsen etrafını otlar bürümüş bir yer Ta yanıma yaklaşıp adımı ara Sonra, bırak göĝsüne taktıĝın beyaz gülü Bari kabrinde gülsün bu bahtı siyah ölü.VAR MI?
Uzaktan geldim yorgunum inan, Sensiz geçmiyor artık bu zaman Kendimi yalnız hissettiĝim an Elimi tutacak ellerin var mı?
Birkaç tatlı anıdır geçmişten kalan Ne güzellik ne para bunlar hep yalan Yılda birkez de olsa hatırımı soran Nasılsın? diyecek dillerin var mı?
Kararsızım acaba nasıl birisin? Çogu zaman sanki bir melek gibisin? Bazen o kadar duygusuzsunki Emin deĝilim, gerçekten hislerin var mı?
Ne kadar yakınsın ve ne kadar uzak Su anlamsız tavrını bir yana bırak Başını kaldır, etrafına bir bak Seni gerçekten seven dostların var mı?
Anlatmak imkansız seni bir şiirle Yetersiz kalıyor kelime ve cümle Vakit tamamlanıp gitmem gerektiĝinde Benim için dökecek gözyaşın var mı?AKŞAMLAR
Gürültülü dolu sessizlik Televizyondaki sesler beni eziyor Sazım bile türkü söyleyemiyor Yalnızlığıma dayanamıyorum.
Nerede selamet veren kucak Nerede sımsıcak dudaklar... Nuh'un gemisi'nde her canlının bir çifti vardı. Yalnızlık bizim yerine getirmemiz gereken
Bir görev degilki seviyorum tanrıyı doğayı Ìnsanlari sevebilirim ne mutlu bana. Ama bazen bu sevgi beni doyurmaz. Bir SEN bir BÌZ olsa da doyar mıyım ?GÖNÜL
Tövbe etmiş iken aşka, sevgiye Söyle bunca arzu ve heves niye Ìnan bu seferki bambaşka, diye Kanıma girip te kandırma gönül
Aşktan yana bu kaçıncı kehanet Sonu ya ayrılık, yada ihanet Kalmadı, yok, dayanacak metanet Yine ateşlere yandırma gönül
Bilmem neden bu kadar lakaidsin Her an, her çılgınlığa müsaitsin Bundan böyle yalnız bana aitsin Kendini kimseye kaptırma gönül
Önce aşkın deryasına fırlatıp Baştan aşağı sırıl sıklam ıslatıp Hepsi gitti, yarı yolda bırakıp Bana birer birer saydırma gönül
Deli gönül sana sesleniyorum Artik aşk ve sevgi istemiyorum Bugün yalnızlıkla sözleniyorum Beni kararımdan caydırma gönülANILAR
Bu akşam içimde hüzün var Gözümde canlandı anılar Ağlamak istiyorum Haykırmak istiyorum
Bu akşam içimde hüzün var... Sensiz geçmiyor bu aksamlar Gönlümde dinmiyor arzular Kavuşmak istiyorum
Sarılmak istiyorum Bak bizi bekliyor anılar... Benden uzak durma ne olur Bu kalbi sensiz taşıyamam
Artik benim olmasan bile Seni görmeden yaşayamam Yüzünü görmeliyim Sesini duymalıyım anıları yaşamalıyımAKŞAM GÜNEŞÌ
Batarken ufukta bir akşam güneşi Bırakıp gitmiştin sen beni sevgilim Yıllar yılı oldu hâla dönmedin geri Ne olur dön bana
Bak batıyor yine, akşam güneşi Aşkımı dillerde, gözümü yollarda Kimsesiz bıraktın şu gurbet ellerde Sanki kara bulut seni saklıyor benden
Ne olur, ne olur dön bana Yine gölgelendi, Akşam güneşi akşam güneşi.SEVECEKSÌN
Çiçek dalında kadeh dudakta Sen, bende güzelsin Diledigin kadar kaç benden Seveceksin beni beni seveceksin
Sen neşeyle gülerken Benim gözlerime yaşlar doluyor Yüreğim acı içinde Beni yerden yere vuruyor
Ama birgün gelecek GÜL olsan solup gideceksin Ateş olsan yanıp söneceksin Diledigin kadar kaç benden Seveceksin beni beni seveceksinSENDEMÌ
Sendemi seviyorum deyip gittin Herşeyi bir anda bitirdin? Sendemi? Sendemi Yıldızların üstüme düşmesini sağladın,
Beni deliler gibi ağlattın. Sendemi gittin, beni yanlız bıraktın, Hislerini benden sakladın. Sendemi en sonunda başkasina yar oldun?AŞKIMIZ
Senin kollarında ölmek ne güzel Gülen gözlerine baktıktan sonra Senden ayırmaya kıyamaz ecel Ben seni böyle sevdikten sonra Yaş olsan dökmem yanaklarımdan
Gül olsan kopartmam ince dalımdan Vaz geçmem senin aşkindan Ağlama istemem sil gözlerini Unutma verdigin son sözlerini Ruhumda açılan aşk izlerini
Meleklerde anlar gördükten sonra Öpki dudagımda tadın kalsın Gel ki mezarımda güller açsın Sula toprağımı kuru kalmasın Aşkımız yeşersin öldükten sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme