Şimdi Ara

MAĞAZALARDA ÇALIŞMA ŞARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Ben mağazada çalışmaya başlayacağım daha önceden de 3 senelik tecrübem vardı.. bana net 800-850 tl ve prim ile beraber 1100 tl en aşşağı dediler ve servisi var + 380 lira yemek parası + haftalık 60 saat çalışma olacak 1 gün izin diğer mağazalarda nasıl acaba sistem?? çünkü hala tereddüt halindeyim ben ?? bu konu birçok kişiye yardımcı olacaktır,cevaplarınız bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 29 Temmuz 2012; 18:34:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mağazalarda Çalışma Şartları

Mağazalarda çalışmak, çeşitli sorumlulukları ve zorlukları içeren karmaşık bir görev olabilir. Ancak, bu sektörde yer alan birçok perakende mağazası, çeşitli fırsatlar ve avantajlar sunmaktadır. İşte mağazalarda çalışma şartlarına ilişkin bazı önemli noktalar:

Maaşlar ve Yardımlar

Mağazalarda çalışanların maaşları, pozisyonlarına, deneyimlerine ve mağazanın konumuna bağlı olarak önemli ölçüde değişebilir. Örneğin, GS Store gibi büyük mağazalar genellikle çalışanlarına uygun maaşlar ve çeşitli yardımlar sunar. Bu yardımlar arasında sağlık sigortası, emeklilik planları ve ücretli izinler yer alabilir.

Çalışma Saati ve Ortamı

Mağazalarda tipik çalışma saatleri, haftada 40 saattir. Ancak, hafta sonları ve tatil günlerinde çalışmanız gerekebilir. Çalışma ortamı, mağazanın türüne ve müşteri trafiğine bağlı olarak değişebilir. Bazı mağazalar yoğun ve hızlı tempolu bir ortam sunarken, diğerleri daha rahat ve sakin bir atmosfer sağlayabilir.

Kariyer Fırsatları

Mağazalarda çalışmak, kariyer gelişimi için çeşitli fırsatlar sunabilir. Müşteri hizmetleri, satış ve yönetim gibi alanlarda tecrübe kazanabilirsiniz. Bazı mağazalar, çalışanlarına eğitim ve terfi fırsatları da sunar. Örneğin, GS Store çalışanları, kariyerlerini ilerletmek için kapsamlı eğitim ve geliştirme programlarına erişebilirler.

Çalışan Yorumları

Çalışan yorumları, mağazalarda çalışma şartları hakkında değerli bilgiler sağlayabilir. GS Store çalışan yorumları genellikle olumludur ve şirketin pozitif çalışma ortamı, uygun maaşlar ve kariyer fırsatlarını vurgular. Bu yorumlar, potansiyel çalışanların bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olabilir.

Başvuru Süreci

Mağazalarda çalışmaya başvurmak için genellikle çevrimiçi başvuru formlarını doldurmanız gerekir. Başvuru sürecinde, mülakatlar ve referans kontrolleri içerebilir. Başarılı adaylar, işe alındıktan sonra kapsamlı bir eğitim programından geçerler.

Mağazalarda çalışma şartları, mağazanın türüne, pozisyona ve bireysel deneyime bağlı olarak değişebilir. Ancak, GS Store gibi saygın mağazalar, çalışanlarına uygun maaşlar, yardımlar ve kariyer fırsatları sunarak olumlu bir çalışma ortamı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mağaralarda çalışma şartları diye okudum
  • Yok mu kimse arkadaşlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 29 Temmuz 2012; 23:18:45 >
  • cevap verecek olan yok mu ?
  • cevap istiyoruuuum
  • Hangi mağaza ama ?
  • satış danışmanlığı iş değil hacı ben 4 sene çalıştım insanlığını kaybediyosun valla işkence
  • aga ben de 3 sene çalıştım rahattım gs store'da ama buranın çalışma şartları sanki biraz ağır senin nasıldı böyle miydi şimdi parasal olarak iyi açıktan okuyom denemem de fayda yok mu sence ??
  • cevap olmayacak sanırım konuyu kapatın admin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

mağaralarda çalışma şartları diye okudum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

cevap olmayacak sanırım konuyu kapatın admin!

Emrin olur.
  • admin misin sen ? cevap vermiyon uza bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

admin misin sen ? cevap vermiyon uza bari..

Yav he he
  • cevap ?
  • yahu neden cevap veren yok
  • Ne kızıyon olum.
  • Hangi mağaza ahbap ?
    Bu konuda en iyi mağazalar İndesit grubunun mağazalarıdır. Zara, Mango, Bershka, Pull and bear... vb
    Çalışabiliyorsan bunlardan birinde çalışmaya bak.
  • Tamamda ne bu sinir ? Niye bağırıyon olm ? Illa cevap gelecek diye bişey yok. Bidaha atarlandığını göreyim ağzını gözünü kırarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi ciddi yazıcaktım yorumları gördüm bastım küfrü, putpereset çek git burdan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.