arkadaşlar yeni bir forma almayı düşünüyorum sizce Fenerbahçemizin en güzel formamız hangisi
tek taraflı yüzüncü yıl formasıben aldım memnunum halimden
çubukluyu tek geçerim
cubuklu al. modası gecmez. ama ilerde torunlarına göstereceksen altın sarısı al, çift taraflı.
sen aldınmı da millete öğüt veriyon ALLLPP
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
cubuklu al. modası gecmez. ama ilerde torunlarına göstereceksen altın sarısı al, çift taraflı.
quote:
Orjinalden alıntı: éxé_1907
arkadaşlar yeni bir forma almayı düşünüyorum sizce Fenerbahçemizin en güzel formamız hangisi
alma sen.
biz şampiyon olunca forma fiyatları düşer o zaman alırsın
bence bu
siparişi verdim doğum gününde sana hediye edecem adi iyisin yine
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
bence bu
topicteki galatasaraylı arkadaşlar komiklik olsun diye girmişler galiba neyse önerileriniz için teşekkür ederim galiba çubuklu formayı alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: engmania
siparişi verdim doğum gününde sana hediye edecem adi iyisin yine
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
bence bu
gri formanız fena değil 2.forma olarak tercih edilebilir ama klübünle özdeşleşmiş bi forma tercih et derim yani çubuklu
valla Galatasaray'lı olduğum için demiyorum ama şu altın forma (100. yıl baskılı olan) gerçekten çok kötü...
alıcaksan arakadaşın dediği gibi kulübünle özdeşleşmiş olan bir formayı al, yani Çubuklu. Fenerbahçe = Çubuklu Galatasaray = Parçalı yıllardır böyledir bu
ben bu yılın çubuklularında bi şeyi sevemedim, sırt kısmında, futbolcunun adı olan yerde çok fazla lacivert var.. bi önceki yılın çubuklusu daha güzeldi..
çubuklunun modası geçmez demişler doğrudur, normal şartlarda en mantıklı tercihtir.. ama 100.yıl forması da özel bi forma olduğu için alınabilir..
100.yıl Formasını alş
bak diom 100.yıl formasına bakmadan geçme zaten bu forma bidaha 100 sene sora gelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme