Şimdi Ara

En güzel olması gereken yaşların berbat olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bir kaybeden olmak çok kötü bir şey. En güzel yaşlarım olması gereken şu yaşlarım o kadar berbat ki. Bilmiyorum ben mi çok kıskancım ama milleti sevgilileri ile bir sürü arkadaşı ile görmek beni üzüyor. Ben niye yalnızım? Hadi sevgili olayını geçtim tipim yok bi şeyim yok haddime değil. Ama arkadaş da edinemiyorum. Hayatım çok sıkıcı ve bunaltıcı. Yapmaktan keyif aldığım bir şey yok. Bıktım yaşamaktan. Sadece belki bir şeyler düzelir diye bir de korktuğum için intihar etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir arkadaşın yoksa bu senin sıkıntından kaynaklı bir sevgilin yoksa yine aynı durum geçerli. Kendini değiştirmediğin sürece hiçbir şey değişmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Bir arkadaşın yoksa bu senin sıkıntından kaynaklı bir sevgilin yoksa yine aynı durum geçerli. Kendini değiştirmediğin sürece hiçbir şey değişmeyecek.

Değişmesi gereken yönlerim neler bilmiyorum. Bu gün biriyle muhabbet etmeye çalıştım biraz ama kimseyle arkadaş olamıyorum. Sıkıcı bir tipim. Sevgili konusunda ise yapabilecek bir şey yok. Tipim yok çünkü.

• Bazen buna katlanmak gerekir. Gerçek anlamda hissettiğiniz çaresizliği anlıyorum inanın. Zor bir durum, kabullenmekte bir çözüm değil. Normal biri olmak için her sabah uyandığınızda dua edersiniz ama olmaz. Bitmeyecektir çünkü. Ne zaman yeni sayfa açmaya çalışsanız yine başa dönersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işte bunlar hep seks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bazen buna katlanmak gerekir. Gerçek anlamda hissettiğiniz çaresizliği anlıyorum inanın. Zor bir durum, kabullenmekte bir çözüm değil. Normal biri olmak için her sabah uyandığınızda dua edersiniz ama olmaz. Bitmeyecektir çünkü. Ne zaman yeni sayfa açmaya çalışsanız yine başa dönersiniz.

Aynen öyle. Tam anlamıyla.

• En önemli şey yaş zaman. O da ilerledimi hala daha aynı yerdeysen çok kötü. Şuanki durumum bu. Etiketin yoksa çevren de boş oluyor. O yüzden yaşın gençse okumana iyi bir iş adamı vs olmaya bak o zaman sana bakışları değişiyor herkesin. Paran varsa kendini doğru ifade ediyorsun seni gerçekten dinliyorlar. Yoksa fazla hayal kurma düzelir düzelir diye. Oku, çalıs daha çok çalış çalıştıkça gerisi rayına oturuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KAS YAP sonra

Şaka bi yana ciddiyim. İlk aylar biraz zor gecer. Sonrasında büyük ihtimalle kızlar sana çok ilgi göstericek , istediğin buysa tabi

Yok uğraşamam, yapamam dersen sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztq

KAS YAP sonra

Şaka bi yana ciddiyim. İlk aylar biraz zor gecer. Sonrasında büyük ihtimalle kızlar sana çok ilgi göstericek , istediğin buysa tabi

İlgi göstereceklerini sanmıyorum. Bence tip yoksa kas itici bile durabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztq

KAS YAP sonra

İlgi göstereceklerini sanmıyorum. Bence tip yoksa kas itici bile durabilir.

Bizim salonda ne kaslı ve yakışıklı olmayan insanlar var bi görsen. Asıl malı onlar götürüyo bence haberin olsun

Hocam kabul ediyorum, kas yap demek klasikleşmiş bi basit cevap ama tipin ne olursa olsun eğer kaslıysan, erkler saygıyla yaklaşır , kızlar ilgiyle yaklaşır. Yani bunu ben demiyorum bilimsel bi gercek bu

• quote:

quote:

Bir arkadaşın yoksa bu senin sıkıntından kaynaklı bir sevgilin yoksa yine aynı durum geçerli. Kendini değiştirmediğin sürece hiçbir şey değişmeyecek.

Değişmesi gereken yönlerim neler bilmiyorum. Bu gün biriyle muhabbet etmeye çalıştım biraz ama kimseyle arkadaş olamıyorum. Sıkıcı bir tipim. Sevgili konusunda ise yapabilecek bir şey yok. Tipim yok çünkü.

Herkes herkesi eglenceli bulamaz yani sıkıcı bulundugun zamanlar da olur illaki ama seni eglenceli bulan insanlar da olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

işte bunlar hep seks

Senin de benzer durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.

• quote:

quote:

işte bunlar hep seks

Durumumuzun benzer yönleri var fakat apayrı şeyler neticede. yine de sağ ol tahmin ettiğin için :D
  • quote:

quote:

quote:

işte bunlar hep seks

Durumumuzun benzer yönleri var fakat apayrı şeyler neticede. yine de sağ ol tahmin ettiğin için :D

Senin durumun nasıl?

• quote:

quote:

Hata burada zaten. İnsanlarla muhabbet etmeye çalışma direk. Onlarla önce bir şeyler paylaşmaya bak. Ne bileyim fitness'a git futbol oyna. Aralarında durup arada mantıklı şeyler söyle. Zorla muhabbet kurmaya çalışırsan kim olursan ol bir yerden sonra mutlaka sıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vücut yap kitap oku unideysen faso fuso kulüplere çok takıl, satranç falan değil xd

En hafif sigarayı iç çevren olunca birakirsin. Aralarda tutturmeye cikanla cika cika muhabbet edersin 1 hafta iciyomus gibi yap 3 4 derken arkadas olursun cikarsin ama icmezsin ne bilim sana bu tarz bi taktik veresim geldi cok caresizsen .s

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

quote:

Hata burada zaten. İnsanlarla muhabbet etmeye çalışma direk. Onlarla önce bir şeyler paylaşmaya bak. Ne bileyim fitness'a git futbol oyna. Aralarında durup arada mantıklı şeyler söyle. Zorla muhabbet kurmaya çalışırsan kim olursan ol bir yerden sonra mutlaka sıkar.

Dediğini yapıyorum. Bugun basketbol oynadıktan sonra biriyle sohbet etmeye çalıştım ama çok verimsiz geçti. Arkadaş olamadım. Artık olmak da istemiyorum. Çok denedim. Yalnızlık benim kaderim galiba.

• Aileniz yanınızda en azından hocam. Biraz iyi yönünden bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Aileniz yanınızda en azından hocam. Biraz iyi yönünden bakın.

En büyük korkum onları kaybetmek.

• Yalnızlığınızla mutlu değilseniz bir şekilde yenin bu sizin elinizde. Ama eğer mutluysanız bundan şikayet etmeyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.