Şimdi Ara

En güzel olması gereken yaşların berbat olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben babamın eski fotoğraflarına bakıyorum.
    kızlı arkadaş grupları var,gece bira içerken fotoğrafları var,babamın kızlarla fotoğrafları var,böyle kollarını atmış 4 tane kız var,kendime bakıyorum,para yok araba yok kız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Bir arkadaşın yoksa bu senin sıkıntından kaynaklı bir sevgilin yoksa yine aynı durum geçerli. Kendini değiştirmediğin sürece hiçbir şey değişmeyecek.

Değişmesi gereken yönlerim neler bilmiyorum. Bu gün biriyle muhabbet etmeye çalıştım biraz ama kimseyle arkadaş olamıyorum. Sıkıcı bir tipim. Sevgili konusunda ise yapabilecek bir şey yok. Tipim yok çünkü.

Hata burada zaten. İnsanlarla muhabbet etmeye çalışma direk. Onlarla önce bir şeyler paylaşmaya bak. Ne bileyim fitness'a git futbol oyna. Aralarında durup arada mantıklı şeyler söyle. Zorla muhabbet kurmaya çalışırsan kim olursan ol bir yerden sonra mutlaka sıkar.

Dediğini yapıyorum. Bugun basketbol oynadıktan sonra biriyle sohbet etmeye çalıştım ama çok verimsiz geçti. Arkadaş olamadım. Artık olmak da istemiyorum. Çok denedim. Yalnızlık benim kaderim galiba.

Bir yerde hata vardır mutlaka. Muhabbeti nasıl kurmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama geçen gün kamptaydım bende. Daha önceden tanış 12 13 kişilik bir grup vardı. Ben ve bir çocuk daha yeni tanışacaktık. İlk gün bana da çok zor geldi. Peşlerinde dolandım durdum. Konuşacak bir şey bulamadım. 2.gün biraz tanımıştım milleti. İsimlerini falan öğrendim. Sonra benim içindw bulunduğum durumu okulda bizim grup için yaşayan başka bir arkadaş vardı. Biz konuşurken genelde grubun bir kenarında bekler muhabbeti dinlerdi. Ben arada konuşmasını, bizimle karşılıklı konuşmasını bekliyordum. Benim orada yaptığım da çocuğun yaptığının aynıydı. Ben de grubun içinde oldum biraa daha. Onlar da beni tanıdılar arada lafa girdim vs. 3.gün baya samimiydik. Esprilerime vs gülüyorlardı beni kaale alıyolardı. Yani seni takmayan insanlar varsa muhtemelen senin hatandır. Yanlış yaklaşıyorsundur. İnan olsun kimseyle muhabbet kurmay zorlamadım. Oradakilerin çoğu mühendislik öğrencisiydi. Aklıma takılan bir soru vardı. Onu sorunca zaten biri anlatmaya başlayınca diğerleri de kendini anlatmak zorunda hissetti. Öyle başta biraz resmi muhabbet olsa da sonradan arkadaş olduk diyebilirim.

Öteki çocuğu merak ediyorsan odadan çıkmadı. Kimseyle tanışmadı. 3.gün bile çocuğun adını söylediğimde o kim diyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı ben de senin gibiydim 12 de açığa geçince öyle oldum . Lisede öyle değildim . Neyse üniye geçtim istediğim bölümde okuyorum . Valla ünde suan sohbet ettiğim takıldığım 4kisj var . 5kisi birlikte takılıyoruz. Arada farklı kişilerle de muhabbet vs dönüyor ama cidden yalnızlığı daha çok seviyorum ben . Yani ne biliyim hep aynı şeyler kafeye vs gitme saçma muhabbetler. Siyaset halisaha ... Bence hiç zevkli değil . Yalnızlık iyidir zevkli yani . Zıttız anlaşılan ... neyse ben suan derslere odaklandım bölüm itibari ile , sen de derslerine odaklanabilirsin. Sonuçta elinden bir şey gelmiyor kendini geliştirmeye bak . Dil kursuna felan da gidebilirsin, sosyallik seviyenizi de arttırır bu gibi şeyler .Kız konusuna gelirsek zamanla halledilir. İlla kendini şartlama sevgili için . Kendiliğinden olucak şeyler o işler ...neyse ben de biraz yaziyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya bu resim

En güzel olması gereken yaşların berbat olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini avutma vol. 1231231512594933
  • arkadaş olayında tamamen sizin ortak nokta bulamamanızdan kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum insanlara karşı önyargılarınızı bir kenara bırakın.

kızlar konusundada hiçbirzaman tip değil özgüvenin önemli olduğunu düşünüyorum özgüvenin olduktan sonra gerisi teferruat özgüvenden kastım şımarıklık değil insanın olgunluğu ve kendisiyle barışık olması , siz kendinizle barışın bence kendinize güvenin ondan sonrası gelir zaten.

siz kendi kendiniz böyle negatif motive ederseniz hayatınız kötüye gitmekten başka birşey olmaz zaten.
  • en güzel yaşlarımızda falan diiliz az para az deneyim az olgunluk kimseye en iyisini sunmaz 30ların köpeğiyiz

yine ezber bozdum dağılınnnn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.