Şimdi Ara

En güzel oyun finali ???? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

cod4: sonu ilginçti
    scarface oyununun sonu güzeldi
    godfahter el öptürme ile bitmişti oda güzeldi
    shanglehord unda sonu değişikti baş karakter ve kızı dışıda yaşayan kimse kalmamaıştı

şu anda aklımda kalanlar bunlar

yuh, sana oyunun sonunu anlat diyen oldu mu? bari anlatacaksanda spoiler verip anlat, belki dedigin oyunları oynayacaktım,bitirmedim tadı kaldı mı şimdi?

banane kardeşim okumasaydın sende adama bak

Sen cahilsen ben ne yapayım, spoiler diye bir olay vardır eksisozlukte de bircok forumda da (hatta bu forumda da bilincli kullanıcılar var) yaparlar. Heyecanlı yerleri kaçmasın diye

• Selem arkadaşlar yeni bi oyun aldım( CALL OF CTHULHU) bilgisayarıma yükledim fakat bir hata veriyor anlayamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Error:
    Failed to find a suitable video settings, diye bişey çıkıyor ne yapmalıyım.
  • aa arkadaslar metal gear solid4 de kardesler bırbırlerıne ıgne wuruoar ama dusmanlar dovuse dewam edıolar orad bısı ler oluo işte:D en sonun tekerleklı sandalyede babaları galıba tam anlamdım ınıglızce fazla yok ama analdım bı cumle wardı.Bu adama babam olarak hıc bır zaman saygı duymadım ama gorevı ugrunda katlandıgı zorlukları gorunce bır asker ve bır adam olarak ugrunda ölebilirdim. Deyip oksıjen tupunu kesıolar baba mort.Ama mekan cok guzel bı mezarlık ama ıcı rengarenk cıceklerle dolu bole hafıf ruzgar esıo.Bide HD olunca yawrum benım kopmuş gitmiş:D

• Cod 4 mükemmeldi.
  • Cod4 ve farcry
  • cod4
    crysis
    star wars repulac commando
    painkiller
  • COD4 Piskopata bağlatıyor o fınal bolumundekı gazla 4-5 bolum daha Alayına gıder yapar oyuncu
  • Cod 4
    mafia ve
    fear
  • half-life'ın sonları iyi değil..ama aralarında kıyaslarsak episode 2 olur.
  • mafia ve cod4 ikiside süperdi..mafiayı bitirdiğimde ağlıyacaktım nerdeyse
  • Hep beraber Portal'ı unutmayı nası başardınız ya

The cake is a lie!
  • Gerilmenin alemi yok sakin

Çoğu oyunu sonlarda bıraktığım için çok fazla oyun bitirmişliğim yok. Mafia'yı da aynı şekilde yarım bırakmıştım. Sonra yorumlardan dayanamayıp tekrar oynadım ve bitirdim ancak sonunu bildiğim için sondan pek etkilenmedim. MoH:Allied Assault ve Cod4 ün sonları güzeldi. Ancak komik gelebilir ama çok eskilerden oyunlar var sonunu beğendiğim. Snow Bross ve Metal Slug Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 16 Temmuz 2008; 3:48:36 >
  • quote:

banane kardeşim okumasaydın sende adama bak

Zihniyete bak... Orada "içerik bilgisi" olduğunu önceden tahmin etme yeteneğiniz varmış gibi, "okumasaydın" diyor

Atıp tutma, keyfince takılma yeri değil burası. Uymuyorsa yazmayacaksın forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Temmuz 2008; 8:38:10 >
  • arkadaşlar Mustapha karakterli cadillac&dinasours bulunmuştur isteyen linklerin olduğu sayfa pm lenebilir.... merak ettiğim için hemen aradım buldum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 16 Temmuz 2008; 10:53:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdis

Selem arkadaşlar yeni bi oyun aldım( CALL OF CTHULHU) bilgisayarıma yükledim fakat bir hata veriyor anlayamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Error:
    Failed to find a suitable video settings, diye bişey çıkıyor ne yapmalıyım.

erdis

Hocam Ekran kartınız nedir...

bu alttaki linkte yabancı bir forumda tavsiye edilen Ekran Kartı Driver(Sürücülerinin) güncellenmesi şeklinde ama tamamını okumadım.. bi deneyin isterseniz...

http://www.rlslog.net/call-of-cthulhu-released/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 16 Temmuz 2008; 10:52:32 >

• POPWW - COD4-Rainbow6 vegas
  • cod 4, pop warrior within, driver
  • Call Of Duty United Offensive
  • eskilerden hiç bahsetmemişsiniz....quake 2
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.