Şimdi Ara

En güzel oyun finali ???? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mario prensesi kurtardıktan sonra cok mutlu olmustum
  • painkiller
  • tartışmasız Half-Life 2 Episode 1 ve Half-Life 2 Episode 2
  • o assassins creed in sonunda bi dünya şekli çıkıyor küreden nedir o ya bi bilgisi olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

cod4: sonu ilginçti
    scarface oyununun sonu güzeldi
    godfahter el öptürme ile bitmişti oda güzeldi
    shanglehord unda sonu değişikti baş karakter ve kızı dışıda yaşayan kimse kalmamaıştı

şu anda aklımda kalanlar bunlar

yuh, sana oyunun sonunu anlat diyen oldu mu? bari anlatacaksanda spoiler verip anlat, belki dedigin oyunları oynayacaktım,bitirmedim tadı kaldı mı şimdi?
  • Mustafa
    Punisher
    KOF 97 Japon Takımı (Iori Yagami ile kapışma)
  • mustafa diye oyun varmı
  • Fahrenheit, Mafia, CoD4 iyilerdir, ayrıca Fallout'un dediği gibi KoF97'de çok sağlamdır bitirene kadar kaç jeton harcadğımı hatırlayamıyorum, ayrıca mustafa diye bir oyun var oyunun esas ismi Cadillacs and Dinasours gibi birşey olması gerekiyordu ancak içinde Mustapha isimli karakter olduğundan dolayı tüm zamane insanlarının dilinde öyle yer etmiştir neyseki bende o zamana kıl payı yetiştim vallahi çok mutluyum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Fahrenheit, Mafia, CoD4 iyilerdir, ayrıca Fallout'un dediği gibi KoF97'de çok sağlamdır bitirene kadar kaç jeton harcadğımı hatırlayamıyorum, ayrıca mustafa diye bir oyun var oyunun esas ismi Cadillacs and Dinasours gibi birşey olması gerekiyordu ancak içinde Mustapha isimli karakter olduğundan dolayı tüm zamane insanlarının dilinde öyle yer etmiştir neyseki bende o zamana kıl payı yetiştim vallahi çok mutluyum.

wala bihabermişim ben saol hocam bende mustafa ne la diorum kendi kendime

• PoP Serisi
    Özellikle WW ama water sword la bitirilirse
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

mustafa diye oyun varmı

Filmi bile var.
    "Mustafa Hakkında Herşey" IMDB den 7.9 almış!

2 kişilik oynlarda az kavga çıkmamıştır "mustafayla ben oynucam" diye.

Şaka bir yana arkadaşın da dediği gibi "Cadillacs and Dinosaurs" dur orjinal ismi. E haliyle gavur oynunda Mustapha diye bir karakter kullanırsa bu oyunun ismi de Türkler arasında Mustafa diye kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 15 Temmuz 2008; 20:21:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

cod4: sonu ilginçti
    scarface oyununun sonu güzeldi
    godfahter el öptürme ile bitmişti oda güzeldi
    shanglehord unda sonu değişikti baş karakter ve kızı dışıda yaşayan kimse kalmamaıştı

şu anda aklımda kalanlar bunlar

yuh, sana oyunun sonunu anlat diyen oldu mu? bari anlatacaksanda spoiler verip anlat, belki dedigin oyunları oynayacaktım,bitirmedim tadı kaldı mı şimdi?

banane kardeşim okumasaydın sende adama bak

• God Of War süperdi yaa
  • Dünya kupası finalinde İngiltere ile oynamıştım. En beğendiğim oyun finali buydu.
  • Bir de Star Wars: Episode I: The Phantom Menace in sonunu hatırlıyorum.
    Master'ımızı kesiyordu Darth Maul. Bizde Masteeeeeeeeeeeeer! diyip Darth Maul ile kapışıyorduk.
    Sonunu filminden bilmemize rağmen gayet güzeldi.
  • hocam agresiflige gerek yok egleniyoruz şurda
  • PopWW, Doom3, HLEP2,DemonStar,COD4,ACreed aslında haz veren her oyunun sonu güzel dir.
    arkadaşlar agrasifliğe gerek yokta konun başlığında zaten oyun finalleri denmişki.
  • Prince of persia warrior within
    punisher
  • fear
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

fear

F.E.A.R.'da bombanın atıldığı ve şok dalgalarının yaklaştığı sahne gerçekten muhteşemdi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.