!!!SPOILER VAR!!! (Zaten spoiler olcakta ne olcak hiç bişey fark etmez)
Land of The Dead sonu mükmmel.Apartmanın tepesinde zombileri öldürüyodun tırınk menüye atıyodu oyun
call of juarez de fen a değildi
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
quote:
banane kardeşim okumasaydın sende adama bak
Zihniyete bak... Orada "içerik bilgisi" olduğunu önceden tahmin etme yeteneğiniz varmış gibi, "okumasaydın" diyor
Atıp tutma, keyfince takılma yeri değil burası. Uymuyorsa yazmayacaksın forumda.
uymamayla ne alakası var kardeşim topicin adı ne oyun sonuyla ilgili olan bir topic değilimi burası her halde açıklayacağım
Star Wars Knights of The old Republic, sonu baya sürpriz olmuştu benim için. Portal
kesinlikle MAFIA(yaşlana Tommy Angelo ın evinin önüne gelerek vurmaları çok dramatik bi finaldi.) ikinci sırada Call of Duty 4 (özellikle Cpt.Price a kalp masajı fln yapmaları çok süper bi sahneydi.)
quote:
Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
quote:
banane kardeşim okumasaydın sende adama bak
Zihniyete bak... Orada "içerik bilgisi" olduğunu önceden tahmin etme yeteneğiniz varmış gibi, "okumasaydın" diyor
Atıp tutma, keyfince takılma yeri değil burası. Uymuyorsa yazmayacaksın forumda.
uymamayla ne alakası var kardeşim topicin adı ne oyun sonuyla ilgili olan bir topic değilimi burası her halde açıklayacağım
ya bizde sana açıklama demiyoruz ama spoiler vererek acıkla mesela üstteki arkadas büyük bi sekilde uyarmıs ben onu okumadan geçtim
Mario superbros. Prensesi kurtarıp öpmek ne mutlu etmişti
her neyse birde hitman serisinin finalleri süper oluyor
cod1 in sonuda iyidi yaw..berlin is ours....
quote:
Orjinalden alıntı: STRIPES
yine herkes bi oyunu unutmuş...
gerçi biraz hüzünlü bitiyor ama call of juarez...
sonu çok güzeldi..
bu oyunun 2. olmicakmı ya bu oyun gibisini daha görmedim çok güzeldi
cod serisi mafia gta serisi (eh) maxpayne (eh)
Punisher Manhunt
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
!!!SPOILER VAR!!! (Zaten spoiler olcakta ne olcak hiç bişey fark etmez)
Land of The Dead sonu mükmmel.Apartmanın tepesinde zombileri öldürüyodun tırınk menüye atıyodu oyun
Şahane koptum. Gayet de tekdüze bir sonmuş yani. Yüklerken bir hata olup yarısında kestiyse yüklemeyi, ondandır. Bence oyunun devamı vardır da sen oynayamamışsındır
quote:
Orjinalden alıntı: DaRk ChAos
resident evil 2 leon:godby ada
COD4
- Mafia - film gibi biitti
bence guitar hero 3
son düelloyu hard da çoooooookk zor bitirmiştim(90. deneyişte:)))))))))))