Bildirim
EN GÜZEL PC OYUN MÜZİKLERİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Warrior Within. Yalnız bence şunu tamamiyle "Soundtrack" oylaması yapalım. NFS'nin müzikleride dahil olsun. Sonuçta o oyuna DOOM gibi bölüm müziği koyulacak değil. -
medieval total war
yakında medieval-2 de çıkacak ...
bakınız diğer topicim:
http://forum.donanimhaber.com/m_5504520/tm.htm -
snbaks aslında doğru söylüosun senin dediğin gibi olsun... PC oyunları arasında tamamiyle müzikleri güzel olan hangi oyunlar vardır?? (bölüm müziği, soundtrack, video şarkıları, ana menüdeki çalan müzik vb vb vb) -
mario -
fifa 98 oynardık :) onun muzigi gayet guzeldi -
warrior within
Fahrenheit
şimdilik bunlar geliyo aklıma -
bf 1942 nin giriş videosu ve müziği ve menu de çalan müzik. bi şey rica edecem 1942 nin giriş videosunu nerden bulabilirim? -
ayrıca commandos -
fiafalrın müzikleri her zamn güzeldir
ayrıyetten underground 1-2 most wanted
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 22 Ocak 2006 15:18:17 > -
Underground1 müzikleri hala benim için 1numara -
MAX PAYNE'de güzeldi duygusal yerlerde şarkılar giriyodu. Düşman çıkınca ayrı bi hava şarkı -
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
mario
mario 6 -
fahrenheit güzeldi -
prince serisi
fifa 99
nba2000 -
fahrenheit
rome total war
nfs underground ve most wanted serileri
nba 2005 ve 2006 -
prince of persia serisi hele warrior withinde o pers ezgileriyle suslenmiş metal muzikler hala telefonumda var ve gece gunduz dinliyorum metl dinleyen arkadaslara tavsiyem godsmack:I Stand alone(dahaka gelince çalan muzigin sözlu versiyonu ve çok guzel) ve straight out of line bunları dinleyin adamlar mukemmel yapmış -
Star Wars -
redline racer..
moto Racer 2 ilk bunlar geldi aklıma -
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
prince of persia serisi hele warrior withinde o pers ezgileriyle suslenmiş metal muzikler hala telefonumda var ve gece gunduz dinliyorum metl dinleyen arkadaslara tavsiyem godsmack:I Stand alone(dahaka gelince çalan muzigin sözlu versiyonu ve çok guzel) ve straight out of line bunları dinleyin adamlar mukemmel yapmış
iki parçayı da indirdim dinliyorum...güzellermiş sağol
Benzer içerikler
- eski araba oyunları pc
- ufc pc
- red alert 2 oyna
- tecmo world cup 98
- pes 2013 sistem gereksinimleri
- cs2 indir
- araba oyunları pc
- açık dünya oyunları
- en iyi simülasyon oyunları pc
- age of empires 2 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X