Şimdi Ara

EN HESAPLI CD MP3 ÇALARLI RADYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolun kardesler fiayt olarak bilgi verirmisiniz 200-300 düşünüyom bide bass a önem veririm bass tiz ayarı olsun muhakkak 4x40 4x50 tercih ederim ilginiz için hepinize teker teker teşekkür ederim
  • ucuzuna kaçma. ben artık markasını hatırlayamıyorum ama (sunny idi galiba ama emin değilim) bir mp3+vcd oynatan bir araba teybi almıştım. radyosu çok zayıf çekiyordu. tv tamircisi akrabam bu ucuz markaların hepsinin radyosunun böyle zayıf olduğunu söyledi. arabayla beraber şutladım o teybi de. bir de içinde cd unutunca o cd bozuluyodu. halbuki yeni arabamda hiçbirşey olmuyor.
  • saol bilgi içim zaten bende pioneer deh-2800 almayı düşünüyom 250-300ytl
  • Orjinalden alıntı: MoKoKo®

kardeş capoeiracımısın
  • kardes bu ne demek oluyo
  • kardeş walla bencede almışken markalı birşey olsun özellikleri güzel olsun bizim bi komşu aldı dandiq bi marka 2 gün önce içine takılan cd leri içinde unutursan yanıyo cd (aletler bidaa onu okuyamıyor.)
  • bende öle yapıyım diom ama ayrıntılı bilgi bulamkta zorlanıyorum deh 2800 ayrıntılı bilgi vericek yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

bende öle yapıyım diom ama ayrıntılı bilgi bulamkta zorlanıyorum deh 2800 ayrıntılı bilgi vericek yokmu

war tabial kefili benimşaka bi yana pioneer adı yeter amfi çıkışı war bas çıkşı war fader,balance,treble özelliğide war
  • tesekküerler kardes
  • Pioneer Deh-2800 ile deh-2850 arasında bir fark varmı.
  • sony nin ürünleri hem kaliteli hemde uygun fiyatlı
  • DEH-2800MP RDS tunera sahip 2850 isw SuperTunerIIID diye bişeye sahip.Bende alırken bakmamıştım 2850 de RDS var mı diye aldıktan sonra anladım ki yokmuş.Ama çok memnunum tavsiye ederim 2850 yi.
  • Özelliklerini de yazayım 2850 nin.
    MP3 Wma okuyabiliyor.
    Parça isimlerini falan gösteriyor.
    Hafızasında eq. ayarları mevcut bi tanede kullanıcı ayarına izin veriyor.
    Amfi çıkışı var. 4X50 W.
    Bozuk yollarda kullandım atlama yapmıyor hem mp3 te hemde audio cd de.
    Görüntüsü güzel kullanımı kolay fiyatı uygun ve pioneer.
  • kamasonic trident fln alıcağınıza biraz daha para biriktirip sony veya pioneer alın sony ve pioneer ömürlüktür sorunsuz yıllarca kullanabilirisinizz
  • kardesler hepinizin gözlerinden öper teker teker teşşekkür ederim emeğinize karşı ben büyük ihtimal pioneer deh-2800 alcam bunun bas tiz balans fadal ayarı varmı bunu bilmek istiyorum sadece yada bunu mp3 çalmayan audio cd çalan versiyonu olan deh-1800 ü alacağım bunda bass tiz vs ayarı varmı bunu bilmek istiyorum lütfen bilgisi olan arkadaslar yardım etsin dilerseniz msn den görüşelim msn adresim: inteldualcore@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

kardesler hepinizin gözlerinden öper teker teker teşşekkür ederim emeğinize karşı ben büyük ihtimal pioneer deh-2800 alcam bunun bas tiz balans fadal ayarı varmı bunu bilmek istiyorum sadece yada bunu mp3 çalmayan audio cd çalan versiyonu olan deh-1800 ü alacağım bunda bass tiz vs ayarı varmı bunu bilmek istiyorum lütfen bilgisi olan arkadaslar yardım etsin dilerseniz msn den görüşelim msn adresim: inteldualcore@hotmail.com

kardeş deh-1800 de bass,treble,fader ayarı var ama bence alma mp3 çalarlı al kim uğraşırki track çalarla....2800 ün bass tiz ayarı hepsi war istersen kendi hafızasındada yüklü eq ları war yardımcı olabilmişimdir inşalahh
  • pioneer ve sony özelliklede sony haricinde alacağın her markaya benden direk yeşıl pasaport çıkar.alırsın pioneer cd çıkarmaz alırsın sony yanacak gibi ısınır.ahhhh ahhh bir clarion alsa idin kulaklarına ne büyük bir iyiylik yapardın
  • PIONEER 2800MP 2 yıl digicom garantili 230 a almıştım 2 ay önce.
    çok memnunum.
    Cevahir EP centerda SONY ile yanyana dinledim bence ses kalitesi olarak da sonyden ileride pioneer.
  • kamasonic ks--- serisi 200 lira ciwari we ii dir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.