Şimdi Ara

EN HESAPLI CD MP3 ÇALARLI RADYO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski bir çin atasözü der ki, kamasonic, trident vb. ucuz mal alacak kadar zengin değilim..
  • tesekürler kardesler çok yardımcı oldunuz deh 2800 yada deh 2820 alıcam ama zamanı belli değil parayı fazla çarçur ettim bu günlerde
  • kardeş bence pioner deh 2820 al arkadaşında dediği gibi ucuz mal alcak kadar zengin deilsindir heralde
  • bendede kamasonic vardı,1 yılda ekran yazıları görünmemeye başladı ,servise götürdüm onlarda fazla ilgilenmedi. gerçektende teyipsiz dolaşın ama , kamasonic almayın...
  • okey saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

Ben yeni aldığım clio'ma taktım DEH-2850MP Pioneer.Çok memnunum aracın orjinal kolonlarıyla bile sesi çok çok fazla açmazsan güzel ses veriyor.149$ a tel-aviv duty free den aldım burda 280-300 ytl arasında olması lazım.Hatta gitti gidiyorda 250 ytl ye bile görmüştüm.

bende taktırmayı düşünüyom benim renault a , peki orjinal teybin kumandasını kullanabiliyor musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

Ben yeni aldığım clio'ma taktım DEH-2850MP Pioneer.Çok memnunum aracın orjinal kolonlarıyla bile sesi çok çok fazla açmazsan güzel ses veriyor.149$ a tel-aviv duty free den aldım burda 280-300 ytl arasında olması lazım.Hatta gitti gidiyorda 250 ytl ye bile görmüştüm.

bende taktırmayı düşünüyom benim renault a , peki orjinal teybin kumandasını kullanabiliyor musun ?

onu servise sorman gerek kardesim renault formundaki arkadaşlar sana yardım cı olurlar içlerin serviste çalışan çok kişi var

• param olsada alsam
  • Lütfen kısayolları kullanınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 19 Ekim 2006; 15:14:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.