Şimdi Ara

EN HESAPLI CD MP3 ÇALARLI RADYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar aracıma fiyat performans oranı iyi wattı bassı güzel bir mp3 çalarlı radyo almakistiyorum arabamda 4x60w yani toplam 240watt çıkış gücüne sahip 4 tane pioneer hoperlör var alacağım radyonunda wattının yüksek olmasını istiyorum mesela 4x25w yada 4x50w gibi önerileriniz nelerdir

• arkadsım hepsiburada.com da sansui marka mp3 cd çalarlar satılıor 220ytl den başlıor galiba.
    bende o dediğimin bir üst modeli var(usb girişli falan) çok memnunum ses çıkışları falan çok güzel.4*50
  • valla dostum kamasonic trident vs.. o markalar pek kaliteli deil.ben teybimi arkadsımdan satın aldım(pioneer bayii) ilk önce pioner deh5700 mü ne (pahalıydı bayağı) ondan almaya karar verdim fakat beni sansui almama ikna etti.onun dediğine göre sansui pioneer ın fabrikalarında üretiliormuş.ama doğrumu bilmiorum. Şunu biliyorumki verdiim parayı hakedyior
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=253364

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 29 Eylül 2006; 22:34:07 >
  • iyide bu meletin fonksiyonlarını pek beyenmedim yada burda az vermişler
  • Bende Kamosonic var. 190 YTL ye almıştım Radyo/VCD/MP3 CD çalar. İlk aldığımda arıza yaptı ama şindi taş gibi.
  • bende panasonic var 4*50 watt çıkış mp3-cd-rdyo-aux in vs her türlü özelliği var,amerikadan 70 dolara getirttim ses kalitesi ve mp3 okuma hızı konusunda pioneera rakip olabilecek bir alet.imkanınız varsa getirtin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modeli tam olarak nedir belki buradanda temin edebilirim
  • arkadaslar biraz yardım etsniz diyorum sesiniz soluğunuz kesildi herkes işinin görüldüğüne bakıyor galiba
  • arkadaşım bütçen ne kadar belirtmemişsin,250 nin üstüne çıkabilirsen sony veya pioneer ın düşük modellerinden alabilirsin,daha ucuz bir şey arıyorsan ikinci el alacaksın.
  • jvc nin gördüm dün hepsiburada.com da 270ytl mp3 çalar
  • hocam

SONY BİR NUMARADIR ŞAŞMA SES KALİTESİ BAKIMINDAN TUT KALİTE AÇISINDAN DAYANIKLILIK AÇISINDAN HER YERDE BİR NUMARA
  • ok arkadaslar o zaman 6 ay daha bekliyip sony alıyım almışken dediklerinizde haklısınız bu tür şeylerde almışken en iyisini almak lazım hepinize teşekkür ederim güzel bişey alıyımda pişman olmadan ömür boyu kullanayım

• ÖMÜR BOYU...........heeee elektronik bu hiiiç belli olmaz tek cümle ederim. Allah nazardan saklasın gözü olanın gözü çıksın
  • ben jvc aldım yeni
    uzaktan kumandalı falan
    gayette memnunum fiyat montaj dahil 350ytl
  • Pioneer DEH-2800MP bu nasıl sizce arkadaslar pioneer almak istiom sony gitsin cameralarıyla uğraşsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

Pioneer DEH-2800MP bu nasıl sizce arkadaslar pioneer almak istiom sony gitsin cameralarıyla uğraşsın

sana bir örnek vermek istiyorum geçende bir mp3 çalar aldım (dısckman) 3 ay kullandım yada kullanmadım ses çıkışı gayet güzeldi fakat dediğim gibi 3 ay kullandım yada kullanmadım cırtladı

SONRA BİR SONY ALDIM halen onu kullanıyorum (ŞU AN DİNLİYORUM ) SES ÇIKIŞI HARİKA EN AZ ABARTMIYORUM 5 DEFA YERE DÜŞMÜŞTÜR EYVAH ÇOK KÖTÜ DÜŞTÜ BU SEFER GİTTİ DEDİĞİM ZAMAN BİLE çalıştı hiçbir sorunum yok dijital fotoraf makinamda öyle kaç defa çarptırdım bişey yok SONY ABİCİM ADAMLAR kalite satıyor isim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klakson -- 1 Ekim 2006; 13:50:12 >

• hocam pioneer iyidir,boşver sony'i. 2800'de pek özellik yok ama ses kalitesi iyidir.tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

Pioneer DEH-2800MP bu nasıl sizce arkadaslar pioneer almak istiom sony gitsin cameralarıyla uğraşsın
  • Ben yeni aldığım clio'ma taktım DEH-2850MP Pioneer.Çok memnunum aracın orjinal kolonlarıyla bile sesi çok çok fazla açmazsan güzel ses veriyor.149$ a tel-aviv duty free den aldım burda 280-300 ytl arasında olması lazım.Hatta gitti gidiyorda 250 ytl ye bile görmüştüm.
  • imzamdaki gt300 yazsına tıkla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.