Şimdi Ara

En Hızlı Baz İstasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye üzerinde en iyi CAT LTE modem ile hangi bantların birleşimi üzerinden ya da kısaca hangi şehirde hangi noktada en yüksek ve kaliteli hızı alabiliriz Turkcell ile? Yeni Havalimanı mı mesela? En fazla bantlar nerede var, XS Max ile hız testi yapsam mesela en yüksek kaç hızı nerede alırım? Var mı bunun verisi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Turkcell belli yerlerde gigabit yayın yapıyor ama lokasyonları bilmiyorum.
    https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcell-5g-yolunda-mardinde-1-gigabit-hizi-gosterdi/
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Haberde 60 MHz destekli baz istasyonları diyor bu Gigabit istasyonlara. Bunu da L800 ile 10 MHz, L1800 ile 20+10 MHz ve L2600 ile de 20 MHz veren bir baz istasyonu bu bant genişliğine ulaşabiliyor. Benim burada mesela merkezdeki hemen her istasyon bu frekansların tümünü destekliyor.
    Ancak frekanstan başka birleştirme ayarları ve 4x4 MIMO desteği de önemli ki 100 MHz frekans da verse bunları birleştirmiyorsa olmuyor.
    Burada mesela L1800 + L2600 birleştirdiğini gördüm tek. Hani hiç L800 de birleştirdiğini görmedim. Belki görsem gigabit şebekedeyim diyecem ama... Bu şekilde de hesaplamadım ama bir 600 falan alıyor olmamız lazım gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.