|
Bildirim
Abi niye kısa kesiyorsunuz programı istediğiniz kadar konuşun muhabbet edin yahu biz haberleri siteden okuyoruz zaten sizi izlemek istiyoruz. Çekin 2 saat programı.
|
Firefox bence zaten iyiydi, Quantum ile daha da iyi oldu.
|
Merhabalar, program esnasında kimi zaman "şu konuyla ilgili arkadaşlar yorumlara fikrini yazsın" diyorsunuz ama bir sonraki hafta hiç demiyorsunuzki geçen hafta arkadaşlar şu şekilde fikir beya etti diye. Daha önceleri 2si1'de anket üzerinden izleyici fikirleri ölçülebiliyordu.
|
Mobil Chrome'da mp3 bir türlü inmiyor.
Edit: Bu Enis çok kafa adam yahu , valla programın çehresini değiştirdi. Takip etmeye başladım tekrardan |
Mesut bey uzun zaman önce 2si1 proğramında ''ilerde çocuğum olursa 3-4 yaşına gelirse eline tableti verip çağa ayak uydurmasını teknolojiyi kullanmasını sağlayacağım'' demiştiniz şimdi de tabletten uzak tutuyorum kitap okuyorum diyosunuz.
Yıllar evvel bitcoin ilk çıktığında baya dalgaya almıştınız söyledikleriniz uzun vadede tutarsız oluyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 18 Kasım 2017; 16:34:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 18 Kasım 2017; 23:21:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |