canım çok sıkıldı gülmek istiyorum i zahmet atında eğlenelim hepberaber
Sınav çok KOLAydı.Ama ben FANTA içtim
quote:
Orijinalden alıntı: deniz...deniz...
deniz...deniz... diye adam konu açmış yöneticide silmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Hasanalî
quote:
daha komiğini bulamadınmı
quote:
Orijinalden alıntı: Denizoğlan
quote:
Orijinalden alıntı: Hasanalî
quote:
daha komiğini bulamadınmı
Alıntıları Göster
form ye formda kal port ye portakal
İyide iğrenç espri istemişsin sonra forumdaşın tekide iğrençtende öte bir espri yapmış zoruna gitmiş,
kadının biri sekse bayılıyomuş sekmiş bayılmış adamın biri televizyona çıkmış bidaha inmemiş adamın biri varmış biri varamamış adamın biri varmış karısıda gemi :D
kadının biri sekse bayılıyomuş sekmiş bayılmış adamın biri televizyona çıkmış bidaha inmemiş adamın biri varmış biri varamamış adamın biri varmış karısıda gemi :D
Almanyadakiler almansa sakaryadakiler sakar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: I can
kadının biri sekse bayılıyomuş sekmiş bayılmış
ne güzel espri lan aslında sekmekten bahsediyor seksten değil
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6B729B06B
Sevgilin seni terketmişse rahat bırak, dönerse senindir... Lahmacunsa benim Bugün çok sıradan bir gündü,Umarım yarın Masadan oLur Bir Espiri Patlattım 5 yaralı var sen kolayı seçtin, ben fantayı hasanın selamı var hangi hasan florasan Adamın biri köşeyi dönmüş,sonra yola devam etmiş Abi, mayonez ketçap olsun mu? "Mayonez, mayonez olarak kalsın" Abi araba aldık. Hayırlı olsun da; niye araba aldınız da, kendinize almadınız? Köfte ekmek 1 lira. Hadi köfte ekelim Adamın biri varmış çalışmış beş yapmış. Geçen ödeme noktasına gittim "ö" dedim geldim. Adamın biri yarın ölecem demiş, yarmışlar ölmüş geçen bi taksi çevirdim hala dönüp duruyo Sana emrediyorum, adın emreydi demi? Bilgisayarın remi yetmiyooo Yavrucum, Ekrem gelir yardımcı olur! Renklilere "Şimdi sizi beyazlarla yıkıcam ama onların haberi yok, siz de renk vermeyin tamam mı?" dedim ayrı yıkamaya gerek kalmadı siz de deneyin. O Kadar sağırım ki,Gurur biLe duyamıyorum Uzaktan görenLer Mesuttt Sanıyor,BiLmezLer Adım Mustafa Aaaa oLur mu hiç ? Seni kıracağıma ReKor Kırarım Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçseydi, odalarında Adriana Lima yerine Emine Beder'in posterleri asılı olurdu. -Sen Doğuştan mı böyLesin ? -Yok Lipton dan O Kadar cimri ki,Yaş pastaya para vermiyor kuru pasta alıp ıslatıp yiyor Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Kadın hakkı diye bir şey yokur. Çünkü Hakkı erkek ismidir.. adamın biri daire çizmiş etrafında dolanıyormuş, adam napıyomuş? kendi çapında eğleniyormuş Hız öldürür.TTnet kullan hayatta kal Merhaba, Aslı ordamı? Aslı yok, fotokopisi var Yangın merdivenine çıkarsan ne olur? Yang kızar Adamın biri güneşte yanmış,Ayda düz Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. O da "Artık bu sorularla gündeme gelmek istemiyorum demiş Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. O da "Artık bu sorularla gündeme gelmek istemiyorum demiş Dün gece bir sivrisineği kıstırdım köşeye ama vuramadım, benim kanımı taşıyordu artık! Baba dedi, sarıldım ağladık.. Gerçekler acıdır,Baklava tatlı...O zaman baklava gerçek değil.. Kavun deyip geçme çünkü parola kavun değil! Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci. Abi telefonunun markası ne? Samsung Benimki de trabzong "Sıkı can iyidir tez çıkmaz..! O da çok çırpındırıyor bea usta.. " erkekler ikiye ayrılır... sonra da maç yaparlar Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üç sıçraar dört sıçrar..... Çekirge bu, sıçrar yani insanı 2 şey ayakta tutar; 1. si sağ ayak 2. si sol ayak Terlemeyen adama ne denir? NOTER Abi bizim Ali'yi gördün mü? Hangi Ali? Şehirler arası otobüs termin-Ali. -Saatin çalışıyor mu? -Evet. -Benimkine de iş bulsana!? Seni çok yanlış tanımışım Ozan dedi .Ben Ozan değilim Recep'im dedim.Onu diyorum işte yanlış tanımışım dedi. Kavun deyip geçme çünkü parola kavun değil! Annem unu eledi, finale çıktı. Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi. Kırmızı mendil mavi denize düşerse nolur? Islanır. Elsiz babaya ne denir? Noel baba. Ne yapıyorsun? -Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyor mu? Hangi çiçek hem kafaya takılabilir, hem de içinde çamaşır yıkanır? Cevap: Fesleğen tabii ki. 4 kişilik bir masa alacaktım vazgeçtim, kişiliksiz bir masa aldım! İyi ki İtalya da doğmamışız!.. Neden? Çünkü İtalyanca bilmiyoruz! Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık. Bir aile 3 ay boyunca her gün patates yemişler; bir gün kapı çalmış kim gelmiş? Cevap: Gına Adamın biri dama çıkmış, intihar edecekmiş.Aşağıya baktığında yoldan birinin geçtiğini görünce intihar etmemiş.Yoldan kim geçmiş? Cevap: Vaz geçmiş Yıkanan tona ne denir? Cevap: Washing Ton Adamın 3 kızı varmış.İsimleri sırayla Bukalemun, Şukalemun, Okalemun'muş.Sonra adamın 4. çocuğu olmuş. İsmini ne koymuş? Cevap: Değişiklik olsun diye Samiye koymuş. Kedinin biri köpeği tırmalamış, köpek ne demiş? Cevap: Hiçbir şey tabi ki, köpekler konuşamaz ki. Eddy Murphy'nin kardeşinin adı nedir? Büdü Murphy O zaman Büdü Murphy müslüman olursa adı ne olur? iyyakena büdü mevlana neden dönüyorsun? çünkü elimde çift okey var Geçen gün evde oturuodum kapı çaldı dedim hayırdır gittim baktım evet gelmiş... Adamın biri süs eşyası satan bi dükkana girmiş,ölmüş neden? İntihar süsü vermişler. kızın biri kitap okuomuş ölmüş neden? Satırbaşına gelmiş budizm nasıl ortaya çıktı ??bir gün buda gezerken dizleri ağrımış '' AH BU DİZM BU DİZM '' demiş budizm icat olmuş En acı on nedir? Biberon. ? Adamın biri balkondan atlamış, ölmüş. Arkasından biri daha atlamış, ölmemiş. Neden? -Çünkü ölenle ölünmez. Kel nasıl çağırılır? -Heykel! Altın madenine girersem n'olur? -Alt kızar. Bir adam durmadan "İsken! İsken!" diye söyleniyormuş. Daha sonra lakabı İskender olmuş. Pardon, ateşiniz var mı? -Hayır son ölçtüğümde 36.5 idi. Gülmekten öldüm, öbür dünyadan yazıyorum. Adamın birisi sevgilisini buzdolabına koymuş, neden? -Araları bozulmasın diye. Çok iyi göbek atan kazana ne denir? -İyi oynayan kazansın. Kellere arka çıkanlara ne denir? -Kelebek Caiz olmayan şeye nedir? -Ca isn't. Fransızların neyi eksiktir? -"FRAN"ları tabi ki. Güneş hala sıcak... Fazla uzağa gitmiş olamazlar... Samsung'u biliyor musun? -Hayır ben Çorumg'u biliyorum. İyi günler aslıyla görüşebilir miyim? -Aslı yok, fotokopisi olur mu? Öğretmen: Çocuklar dinleyin. -Öğrenciler: din din din din... Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş? - Çok korkuyorum, elimi tutar mısın?.. İyi ki İtalya'da doğmamışız.. -Neden? -Çünkü İtalyanca bilmiyoruz... Telefonlar dinleniyormuş. -İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı. Aaa... Burada bir delik var. -Artık d'lerimi buraya koyabilirim. Kendimi öldürüp intihar süsü verecem... İnsanlar üçe ayrılır: sayı saymayı bilenler, sayı saymayı bilmeyenler... Benim için hayatta 8 önemli şey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler Can bedenden çıkmayınca ne olur? - Diğer derslerinden geri kalır… Burası leş gibi cacık kokuyo, üstüne yoğurt mu döktün... Yarasa yararlı bir hayvandır. Yararlı bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi. Adamın biri yatmış, karısı da gemi. Adamın biri karısına inek demiş, birlikte inmişler. Geçen gün bakkala gittim "Çilekli link var mı?" dedim, bakkal amca "Linkleri görebilmek için üye ol." dedi Adamın birisi gülmüş,solmuş Milli Eğitim Bakanına neden espri yapamazsınız ? -Çünkü nimetle şaka olmaz ..
Seni sevdiğimi Dağlara haykırdım,Çığ düştü sekiz kişi öLdü. Bağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar bağırmasakta.. 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar ölmüş, sıra ise kırılmış --oğlu eve gelerek; --- anne okumayı söktüm,diker misin? Kadın mutfağa girmiş hiçbirşey düşünememiş neden ? Çünkü tefal herşeyi düşünüyormuş Arkadaşa dedim ki..herkes ölür sen dünyada kalırsın. Niye dedi ? Dünya malı dünyada kalır dedim..sustu - Sen var ya yüzme bilmesen bile suda boğulmazsın. - Neden? - Çünkü tipin kayık İbo'nun sana selamı var? -Hangi İbo? Haribo Pazar günkü sınav kolaya benziyordu, ama aslında fantaydı Boynum tutuldu, kulaklarım halen kiralık Senin aşkın yalanmış, ben yalanmamış aşk istiyorum Birine sen adam olamazsın demişler adını Adam olarak değiştirmiş. Oğlumun adını Mafya koydum,Artık Mafya Babasıyım. Adamın biri kendini tuvalet deliğine atıyormuş neden ? Çünkü;kendini bir b..k zannediyormuş Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan... *Kadınlar termos gibidir; Her tartışmayı ilk günkü gibi sıcak tutarlar. *Kadınlar kitap gibidir; Korsanları hemen piyasaya çıkar. *Kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur. *Kadınlar otomatik kapı gibidir; Ne zaman çarpacağı belli olmaz ve her alışveriş merkezinde bulunur. *Kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr. *Kadınlar bebek gibidir; Önce konuşmasını istersiniz, sonra susmasını. *Kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız. *Kadınlar deniz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin. *Kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur.
quote:
Orijinalden alıntı: TEOMANATOR
quote:
Hmm.. İlginç... Evet, buldum vallaha da buldum lan!
çığöşüâäß
quote:
Orijinalden alıntı: Sniperci.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
Orijinalden alıntı: Sniperci.
Alıntıları Göster
Dosya boyutunu düşünüyorum, öyleyse rar'ım.
quote:
Orijinalden alıntı: justinxnitsuj
ahahah bu çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: justinxnitsuj
Alıntıları Göster
dikkat dikkat!!! kaptan piltonuz konuşuyor çıkarın beni bu kaptan
quote:
Orijinalden alıntı: TEOMANATOR
quote:
Beynini kullandın değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: LakrosEu
quote: