Şimdi Ara

en ii blade char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blade, fire ve kalın giysi bir char açacam cp leri nasıl vermem lazm?
    kimisi full int dio kimisi full str dio umarım ne olması gerektiini bu yolla bulabilirim..
    cewaplarınız için şimdiden teşşekkürrlerr

• blade fire full str üzerine garment
  • nedenini da yazarsan sevinirim...

bu arada başka fikri olan yok mu?
  • blade fire olcak çünkü defansın fazla atağın az oluyo str kasınca ama fire atağı en fazla skill o yüzden atak olayını çıkarıyoz aradan/blade psy vuruşu ii olan silahtır bu yüzden str kasıyoruz bide kalkan+str birleşince yatması en zor charlardan oluyosun/garment olması str kasınca psy vuruş ve defans artar ama magic vuruş ve defans kötü olur garment zırhın özelliği ise mag defansı arttırıyo bölece defansın iice sağlamlaşıyo umarım aydınlatıcı olmuştur hadin ii oyunlar...
  • peki garment giyinmek terine armor giyinsek ve 2 str 1 int wersek?
  • bi soru daha:

bole bi char da lvl kasması pvp yapması çok zor olmazmı?
  • lvl kasması zor ama pvp çok kolay oluyo ama dikkat kasarken insan bunalıma girebiliyo ben ondan bıraktım bi char abi valla garment taktik aslında yaratıkların çoğu psy koduğndan armorda giyilebilir ama pvpde kesinlikle garment giy derim 2 int 1 str 2 str 1 int yani hybird charlar işe yaramıyo pure kasmak daha ii
  • oyundan zewk almak ıcın oynuosan pure str garment cold blade kullanmanı tavsıye ederım

yok ben guclu olmak ıstıom daha hızlı kasmak ıstıom dıosan pure str garment fire blade ac

ama pvp de cold blade fıre blade ı genellıkle yenıo neden dersen fire olan dakak bası dondugu ıcın fire ı hıc bı ıse yaramıo ztn skıll wuramıo :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.