Şimdi Ara

En İlginç KEKO Deneyimleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eminimki birçoğunuz mahalle kekolarından müzdaripsiniz ilginç tecrübelerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz ben başlıyorum

beyler g.opaşadayım bu sabah eve dönerken kaçak inşaatta bir apaçi ile keko gurubunun mahalle içi dans yarışmasına şahit oldum elektronik müziklerle amansız figürler sergileyip hunharca hareketler yapıyorlardı madde alddıklarından şüpheliyim

• Benim ki ilginç değil ama daha dün başıma geldi. Elimde sigara ile 4 kekonun arasından geçmeye çalıştım. Tabi ki durdurdular. Gardaşım bi sigaran var mı baba la dediler. 1 tane verdim arkasından ikinciyi istediler. Pakette yeniydi öğrenciyiz valla yeni aldım desemde başını yesin gardaşım la bizde sana veririz dediler. 1 tane daha verip uzaklaştım. Bakalım onlarda bana verecekler ama işleri düşmedi herhalde buralara yoksa verirlerdi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabir ettiğinize göre o keko ben oluyorum icraatlerime gelecek olursam ;

Az mı okulda kızlara sarmadım
    Az mı kendini bir şey sanan dallamalara yürümedim
    Az mı ders kaynatmadım
    Az mı işlek yerlerde bağırıp çağırıp şarkı söylemedim
    Az mı işlek yerlerde ulu orta dans etmedim

Saya saya bitiremedim arkadaşlar ancak biz ne kadar serseri olsak da özünde delikanlı adamlarız öyle ters hareketimiz ya da kimseye zararımız yok kendi dalgamıza bakarız.

Ha adımızı lekeleyen bir kaç çapulcu var onlarında yeri gelince haddini bildirmesini iyi biliyoruz.
  • ben olsam sıgarayı verçeğime döğüşürdüm sen niye minyon davrandın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuguna araba çarpmıştı,olay yerine gelip "Arabada bişey var mı?" demişti.

Adam ömür boyu garantili üretmiş herhalde hiç kuşkulanmıyor bile çocuğundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 3 Şubat 2017; 13:48:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.