Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce ben söyleyim sinyal vermeden sağa sola dönen, babasının tarlasında traktör kullanıyomuşçasına arkasındakine en ufak saygısı olmayan, yolun sadece kendisine özel yapıldığını ve babasının malı olduğunu sanan cahil hayvanlara fena halde uyuzum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• - Ayarsız kısa farlar

- Sinyalsiz aniden yavaşlayan sağa sola dönenler

- Sokak aralarında aşırı hız yapanlar

- Meskun mahallerde aşırı hızla arkadan sıkıştıranlar

vs vs vs vs

Ben küfür etmekten bıkarım bunlar küfür yemekten bıkmaz...
  • Hani ana yola cikmak icin gelen araci saf saf beklersiniz ve beklediginiz arac sizin bulundugunuz tali yola döner ya orda sinyal vermeyen surucuye dalasim geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinyal vermeden önünüze atlayanlar, çakma xenon takanlar, ön sislere xenon takanlar, gündüz bile arka sisini yakanlar, makas atarak insanların hayatını tehlikeye atanlar.
  • 100mt ileride kırmızı ışık yanarken, arkamda bitip çekil diye selektör yapanlar.

Nereye gidecekse??
  • 1- En sol şeritte giderken ayırıcı (ortadaki çiçeklik vs. bulunan bölüm) ile aracımın arasından hızla geçen motosikletler! Geçenlerde yine sol şeritte ilerliyorum, arkadan selektör yapıyor biri, baktım dikiz aynasından bir motosiklet. Ayırıcı ile aramdan geçemeyeceğini anladı 2-3 kez daha selektör yaptı, yetmedi korna çaldı yine 2-3 kez. Hani 60-70 km/s hızla en sol şeritte ilerlersin de yol vermezsin yol isteyene anlarım, 90-95 km/s gibi bir hızla gidiyorum üstelik. Ayırıcıya biraz daha yaklaşıp geçememesini sağlayacaktım ama durmaz çarpar falan diye korktum, aracıma acıdım.

2- Gereksiz yere ön ve arka sis lambalarını açanlar, lütfen karşılarından ve arkalarından gelen sürücüleri düşünüp gerekmedikçe açmasınlar. Zaten adı üzerinde sis lambası onlar, sis olduğu zaman açılır.

3- Aracın orijinalinde xenon far olmamasına rağmen dışarıda yan sanayi ürünleri alıp takanlar da yine aynı şekilde karşılarından gelen sürücüleri düşünerek ya aracın fabrika çıkışında opsiyon olarak ekletsinler, ya da yan sanayi olarak hiç takmasınlar. (Bir ara ben de aracıma xenon far takmayı düşündüm, sonra vazgeçtim çok feci şekilde göz alıyor çünkü)

4- Engelliler için yürüme platformu yapılan kaldırımlara otopark muamelesi yapılarak park edilmesine karşıyım. Lütfen daha duyarlı olalım.

5- Elektrikli bisikletlerin geçiş önceliğinin her şekilde kendilerine ait olduğunu düşünerek kafalarına göre yola çıkmaları, ani manevra yapmaları vs. Bu araçlar için artık ehliyet zorunlu hale gelsin.

6- Trafik ışıklarında sola dönüş için 3 şeritlik yolun normalde en sol şeridi olmak üzere sadece ve sadece 1 şerit olması, diğer iki şeridin yola devam etme şeridi olmasına rağmen orta şeritte de sola dönüş için bekleyenlere uyuz olmamak içten değil.

• Sinyal vermeyenler. Takip mesafesine uymayanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

100mt ileride kırmızı ışık yanarken, arkamda bitip çekil diye selektör yapanlar.

Nereye gidecekse??

• Ayarsız farlar, beyaz flaş etkisi yapan lanet farlar.

• En uyuz olduğum: Tek yönlü yollarda ters yönden gelen ve benim geri giderek yol vermemi bekleyen insan görünümlü öküzler.
  • Daha sarı bile yanmadan kornaya, selektore asılan sabırsızlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Hani ana yola cikmak icin gelen araci saf saf beklersiniz ve beklediginiz arac sizin bulundugunuz tali yola döner ya orda sinyal vermeyen surucuye dalasim geliyor

Bunlar 1

Bir de Herkes beklerken aradan oradan buradan gelerek tam sapağın girişinde dönmeye çalışırlar ya hani 1000 kişi enayi bir tek bunlar akıllı sanıyor kendini . Ayrıca diğer şeride de kapatıyorlar tam giremedikleri için araya .
  • EN BAŞTA ARAÇ İÇİNDEN ÇEVREYE ÇÖP VEYA ATIK ATANLARA
    Gereksiz yere yavaş gidip yolu işgal etme
    Gereksiz sollama yapma (özellikle çift şerit veya yanyolda)
    Ani fren, sinyalsiz dönüş
    Araç cüssesiyle manevra yapacağı yeri hesap etmeden dönülmesi zor yerde manevra yapanlar
    Kornaya ayarsız basanlar

Benden bu kadar :)

• İki şeritli yolda yolun ortasından gidenler
    Sola sinyal verip sağa dönenler
    Yolun ortasında durup sağa sola bakanlar.
  • Gece gereksiz yere arka sisleri acanlar bir numaradan girer listeye.
    Geri kalanini da baskasinin hakkina el atan cakma tilkiler doldurur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafiğin kalabalık olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

İki şeritli yolda yolun ortasından gidenler
    Sola sinyal verip sağa dönenler
    Yolun ortasında durup sağa sola bakanlar.

Sizde ne araç var?

• Yaya geçidinde bile yaya yol vermeyenlere.

O yetmezmiş gibi yaya geçidinin üstüne park edenler var.

Bir gün elime kamerayı alıp çekeceğim bunları.
  • Corsa fiesta polo i20 micra kullanan bayanlar

• Şerit içerisinde ilerlemeyen araçlara ayarım. Sollayacak olursunuz her an üzerinize çıkacak gibi gelir tırsarsınız.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.