Şimdi Ara

Trafikte En Çok Hangi Şerit İlerliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte En Çok Hangi Şerit İlerliyor ve Siz Hangi Şeridi Tercih Ediyorsunuz ?
    Bence orta şerit iyi ilerliyor.Hep orta şeridi tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hangi şeridi terk edersem o şerit ilerlemeye başlıyor

• Ankara icin konusmak gerekirse,sag serit
  • İstanbul sağ şerit
  • İstanbul için her zaman en sağ şerittir hocam. İnsanlarımızda sol şerit egosu var çünkü onlar sol şeridinde tıngır mıngır beklerken ben en sağ şeritten basıp gidiyorum
  • her zaman en sağ şerit ilerler çünkü sağdan çıkışlar da vardır, araç sayısı biraz azalır o kısımlarda
    ha otobanda açık yolda her zaman en sol
  • Yolun sonunda ne tarafa dönüş varsa o şerit ilerler genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda sağ şerit favorimdir. genel itibariyle daha akıcıdır.
  • Istanbulun bir kısım mal şöförlerinden dolayı sağ şerit...

• Türk insanı sağ şeridi kamyon şeridi olarak görüp o şeridi kendilerine layık görmedikleri için büyük şehirlerde sağ şerit daha hızlı akar hep. İzmir'de de ışıklarda sol şeritte 10 araba birikiyorsa orta şeritte 7 araba birikir, sağ şeritte ise maksimum 2 araba olur.
  • Sağdan çıkış var ise sağ akar, sağdan katılım var ise sol akar. Not: Ama siz siz olun lütfen sürekli şerit değiştirmeyin,saygılı olun.
  • Normalde sol şerit, İstanbul da sağ şerit ilerler. Orta şerit hiç gitmez çünki soldan da, sağdan da kaçmaya çalışanlar orta şerite uğrar. Yoğun katılım olan yerler dışında sağ şerit sürekli akar(İstanbul için)

• Bence de sağ şerit istanbul da
  • Alla alla kimse orta şerit dememiş.Bir tek ben mi orta şerit akıyor diyorum :)

• Bursa'da en sag hep daha hizli akar.Sehir icinde servisiydi otobusuydu hep soldalar. Ayrica baya denk gelmisimdir sehir icine kamyonun girmesi normalde yasak ama girenler bile soldan ve ortadan gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDT Man -- 13 Nisan 2015; 14:26:06 >
  • İzmirde sol şerit akıyor.
  • değişken. sol akıyorsa herkes sola geçiyor sol tıkanıyor. orta akıyorsa ortaya geçiyorlar orta tıkanıyor. sağdan ayrım varsa katılımda vardır genelde. sağ tercihim değil
  • Sağ şeritten akıp gidersin..
  • istanbul şoförleri akıllılar ya otoban çıkışlarının olduğu kavşaklarda trafikte 22 metre daha ileri gidebilmek için kendilerini kavşağın içine atarlar
  • istanbul şoförleri akıllılar ya otoban çıkışlarının olduğu kavşaklarda trafikte 22 metre daha ileri gidebilmek için kendilerini kavşağın içine atarlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.