Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bizim burda standart uygulama hocam.enteresan bir şekilde çok karşılaşıyorum.

ek olarak 20 saniyelik yeşilde 3 arabanın geçememesi var.aşırı yavaş gittiklerinden olsa gerek ışıklarda hep en öndeler.bunu birde sola dönmeyecekleri halde solda durarak

yapıyorlar.

en çok eğlendiğimide yazayım.bana yeşil yanarken yola fırlayıp geldiğimi görüp sinirli bir bakış attıktan sonra yaya ışığına bakıp kırmızı olduğunu gören yayanın içinde

yaşanan çelişkinin yüzüne yansıması
  • Şerit takip etmeyip sürekli değiştirenler ve iki şeridi ortalayıp gidenler. Yani ne yapacağı belli olmayan dallamalar. Ters yöne girsin ve üstüme üstüme sürsün ama kararlı olsun, ben bir şekilde kaçmaya çalışırım. Ama bu dengesiz dallamalar beni çok tedirgin ediyorlar.
  • kusursuz_ruh kullanıcısına yanıt
    O gene bir şey değil 160 sol şeritten gidiyoruz arkamdan selektör yapan almancılar var yaw hiçmi medeniyet görmedin o kadar avrupada yaşıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    sadece selektör yapsa neyse o kornoya basmaları daha deli ediyor.
  • Duramaz gelir arkadan dokunur, veya yana park edip veya durup kapıyı acar vurur, sonra da sen daha ağzını açmadan der ki: "birşey yoh"

• İnsanlar arabaya binerken büyük egolarını bagaja koysalar şu an bu konuya gerek olmazdı .

Bizden daha küçük yollara ve daha fazla arabaya sahip Japonya'da bile, bu denli trafik olmadığını duydum bir akrabamdan. İlgili her konuda aynı şeyi söylerim; Önce Ahlak!... Gerisi sonra gelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur olmadık şeylere korna calanlara ,sabırsız sürücülere

• Malzeme çok fazla fakat en çok sinir olduklarım :

- Sol şerit işgalcileri, sağ müsatiken ısrarla yolun solundan uyuz uyuz giden tipler. Yol vermeyi kendilerine yediremeyen kompleksli zavallılar. Ne yani sağınızdan basıp gidince mutlu mu oluyorsunuz?

- Sıra beklerken sağdan-soldan sıranın en önüne ilerleyip kaynak yapmaya çalışan ve bu esnada kapladığı şerit yüzünden diğer yöne gideceklerin de yolunu kapatan şeref yoksunları.

Konuda yazılan diğer şeylere de katılıyorum ama şu iki hareket kadar sinirimi zıplatan bir şey yok.
  • Kavsaga gelmeden son 4 sn de sinyal verenler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusursuz_ruh

1- En sol şeritte giderken ayırıcı (ortadaki çiçeklik vs. bulunan bölüm) ile aracımın arasından hızla geçen motosikletler! Geçenlerde yine sol şeritte ilerliyorum, arkadan selektör yapıyor biri, baktım dikiz aynasından bir motosiklet. Ayırıcı ile aramdan geçemeyeceğini anladı 2-3 kez daha selektör yaptı, yetmedi korna çaldı yine 2-3 kez. Hani 60-70 km/s hızla en sol şeritte ilerlersin de yol vermezsin yol isteyene anlarım, 90-95 km/s gibi bir hızla gidiyorum üstelik. Ayırıcıya biraz daha yaklaşıp geçememesini sağlayacaktım ama durmaz çarpar falan diye korktum, aracıma acıdım.

2- Gereksiz yere ön ve arka sis lambalarını açanlar, lütfen karşılarından ve arkalarından gelen sürücüleri düşünüp gerekmedikçe açmasınlar. Zaten adı üzerinde sis lambası onlar, sis olduğu zaman açılır.

3- Aracın orijinalinde xenon far olmamasına rağmen dışarıda yan sanayi ürünleri alıp takanlar da yine aynı şekilde karşılarından gelen sürücüleri düşünerek ya aracın fabrika çıkışında opsiyon olarak ekletsinler, ya da yan sanayi olarak hiç takmasınlar. (Bir ara ben de aracıma xenon far takmayı düşündüm, sonra vazgeçtim çok feci şekilde göz alıyor çünkü)

4- Engelliler için yürüme platformu yapılan kaldırımlara otopark muamelesi yapılarak park edilmesine karşıyım. Lütfen daha duyarlı olalım.

5- Elektrikli bisikletlerin geçiş önceliğinin her şekilde kendilerine ait olduğunu düşünerek kafalarına göre yola çıkmaları, ani manevra yapmaları vs. Bu araçlar için artık ehliyet zorunlu hale gelsin.

6- Trafik ışıklarında sola dönüş için 3 şeritlik yolun normalde en sol şeridi olmak üzere sadece ve sadece 1 şerit olması, diğer iki şeridin yola devam etme şeridi olmasına rağmen orta şeritte de sola dönüş için bekleyenlere uyuz olmamak içten değil.

1.cide hatalısınız hız sınırı 90 olsun siz sol şeritten 90 la gidiyorsanız hatalısınız isterseniz 150 ile gidin arkadaki 160 la selektör yapsın yol vermek zorundasınız. Sol şerit hızlı gidenler için adam radar cezasını göze almıştır 200 le yardırıyordur yada acil bir işi hastası vardır siz limit 90 diye sol şeriti kullanamazsınız efendim orta şerite geçin guzel güzel gidin.

Motorların sol taraftan bariyerle sizin aranızdan geçmesi yanlış ama sizinde yol vermeniz lazım

Umarım bu yazıyı dikkate alırsınız hayırlı günler.

Kafası rahatsız birisine gelirseniz siz sol şeritten 90 la giderken sağdan sizi sollar onunuze gelir ani fren veya gazla frene aynı anda ufak Bi dokunuş yapsa hızı yavaşlamaz ama arka fren lambası yandığı için panik olursunuz veya ondeki araca çarparsınız arkadan çarptığınız içinde siz suçlu olursunuz güzel ulkemdeki kurallar işte

• el kol hareketi yapanlardan nefet ederim
  • -akşamları yüm fiat ducatolara uyuzum farkarı çok yukarda rahatsız ediyor.
    - Çakma zenonlular.
    -yeşil daha yanmadan selektör,korna tacizinde bulunanlar.
    -sol şeritten ağır ağır gidip yol vermeyenler.
    -tehlikeli makas atanlar.
    -arabanın içinde başını telefonundan kaldırmayıp trafik ışıklarını kaçıranlar,gereğinden fazla yavaş gidip trafiği tılayanlar.
    -minibüs ve dolmuşlar.
    -belediye otobüsleri.

• Ön ve arka sis farlarını gereksiz yakanlar, altlarında ticari araçlarla kendilerini f1 pilotu sananlara, sol şeride geçip uyuz uyuz gidenlere acayip kıl oluyorum.
  • sis farıyla gezen kekolar
  • Anayola tali yoldan hiç durmadan hatta duraksamadan kontrolsuzce dalanlar.

Kırmışı ışıkta beklerken daha sarı yanaryanmaz arkadan korna çalanlar
  • 1 saat trafikte beklersin sonra yol açılır ama o lanet trafiğin sebebini bir türlü öğrenemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Uzun farını yakıp gelene bende uzun far yakıyorum bu doğrumu nerden alıştım bilmiyorum sanırım yanlış yapıyorum.. Bende hata etmiş oluyorum böyle bir kural varmı o durumda ne yapılır

Uzunları yakıp gelene sellektör ile uyarı yapılır öküz değilse anlar zaten
  • kırmızı ışıkta beklerken sarı yandığı zaman arkadakinin kornaya basması yok mu, inip camı çerçeveyi indiresim geliyor.
  • -kirmizi isikta beklerken sagdan en öne gecen sigirlar.
    -yol yavaş akarken emniyet şeridini kullanan hodukler.

• Yeşil yandığında ve önü boş olduğu halde uyuşuk uyuşuk gidenler.Tersten girip yol istiyenler ve sinyal vermeden dönüş yapanlar şerit değiştirenler.Dövülecek adamlar bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.