Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılanların tamamına katılıyorum. Ne çok şeye uyuz olduğumu da farketmiş oldum.
    İlave olarak Ankara için yazıyorum, bomboş 4 şeritli yolda 4 şeritte de aynı hızda yan yana gidenlere uyuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

-kirmizi isikta beklerken sagdan en öne gecen sigirlar.
    -yol yavaş akarken emniyet şeridini kullanan hodukler.

Kesinlikle katiliyorum :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba kullanmayı bilmeyen bildiğini sanan tipler var ya hızlanılması gereken yerde yavaşlayan yavaşlanması gereken yerde gaza basan direksiyona gömülen baba parasıyla kullanmayı bilmeden otomatik vites araba alan arkadaşlardan nefret ediyorum. Otomatik vites diye araba kullanmayı basite indirgeyip altlarına son model arabayı çekip sonra da sinirden insanları köpürtüyolar. Sinyal vermemeler yanlış sinyal ışık beklemez iki saat hareket etmez vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren mesafesi nedir bilmeyip aracın götüne girenler.
  • Arabadayken yola sigara izmariti veya çöp atanlara,aşırı şekilde insanların canına ve malına göz dikip hız yapanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubaba28

Arabadayken yola sigara izmariti veya çöp atanlara,aşırı şekilde insanların canına ve malına göz dikip hız yapanlara

Duyarli ve cevreci arkdasim benim alkisliyorum seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertgrlzfr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ama herkesin böyle duyarlı olması gerekiyor bence
  • dragon0707 kullanıcısına yanıt
    özellikle micra kullanan hanımlar
  • bir trafikçi olarak şu kafa patlatan sinirden delirten egsozlar ama bende onları patlatıyorum aranızda var mı bilmiyorum ama yapacak bişey yok kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok evinde hastası olan çocuğu olan cenazesi olan var biraz saygılı olmak gerek
  • Dogru olani yapiyorsun kardesim ve park yerini bir kup altin bulmuscasina hunharca isteyenler :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabam yok şuan yaya olarak en sinir olduğum şey yağmurlu ve soğuk havalarda yayalara yol verilmemesi. Uyuz oluyorum beyfendimiz/hanımefendimiz arabanın içinde ıslanıp çok üşüyorlar ya aman 5 saniye gecikmesinler erirler.
  • Ertgrlzfr kullanıcısına yanıt
    :)
  • Kırmızı ışık yandığı halde arabayı bi vitese bi boş a alıp santim santim ilerleyenlere bide araba farı yerine sokak lambası takanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: bde

-kirmizi isikta beklerken sagdan en öne gecen sigirlar.
    -yol yavaş akarken emniyet şeridini kullanan hodukler.

Onlara çok sövüyorum çokkkk

• En sag şeritten sola dönmeye çalışanlar.Calismakla kalmıyor trafiği kitlese de donuyor.Hayvan oğlu hayvanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcının sinyali verir vermez (sinyali verdiği anda vermiş olduğu o sinyalin onu yolun sahibi yaptığını düşünerek) sinyali verdiği yöne şeridini değiştirmesi ben buna fazlasıyla takılıyorum

• 10 mt ilerde kırmızı yanmasına rağmen yaya geçitinde yol vermeyen sürücüler Abi tmm yaya geçitinde yol vermedin biz alıştık zatende de ilerde yine beklicen kaybedicen bişey yok bi de büle düşün🙍
     Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler

• Dar sokak arasında bile bile karşıdan gelen araç.

• Karıya kıza korna taciz edercesine korna çalan dolmuşçular

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız sanırım, sol şeritte ilerliyorum motosikletli arkadan selektör yapıp benim sağ şeride geçmem onun da yoluna devam etmesi gerekir dimi doğru olan budur, fakat motosikletli selektör yapmadan direk benimle ayırıcı arasından geçmeye kalkıyor. Ön tekerleği benim arka arka kapımın hizasına kadar gelmiş sonra ben onu sıkıştırmayayım diye selektör yapıp korna çalıyor. Selektör yapsın vereyim yol, ne kadar aciliyeti olursa olsun selektör yapmak en fazla 5 saniyesini alır. Ayrıca çok acil bir işi olsaydı dörtlü flaşörünü yakardı. Yol hafif virajlı olsa, virajı alamayacak belki de bana vuracak ya da ben farkında olmadan hafif sola yanaşsam ayırıcı ile aramda sıkışıp kalacak. Tamam bir sürücü olarak sürekli aynalarımı kontrol etmeliyim ama bu onun ayırıcı ile aramdan geçmesini gerektirmez.

Antalya'da yaşıyorum İstanbul, Ankara gibi metropollerdeki gibi çok fazla 3 şeritli yol yok o yüzden orta şeritte güzel güzel gidilmiyor maalesef.

Ayrıca yaya yolu ayrılmamış karayolunda, taşıt yolu kenarı ile şev başı veya hendek iç üst kenarı arasında kalan ve olağan olarak yayaların ve hayvanların kullanacağı, zorunlu hallerde de araçların faydalanabileceği kısma “banket” denir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.