Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim altımda mercedes bmw vs var bana yol verceksin kafasını yaşayanlar
  • Sol şeritte sakin sakin giderken üstelik orta ve sağ şerit bomboş iken, selektör atıp soldan geçmeye çalışanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Hani ana yola cikmak icin gelen araci saf saf beklersiniz ve beklediginiz arac sizin bulundugunuz tali yola döner ya orda sinyal vermeyen surucuye dalasim geliyor

Birtanesi çevirip evire çevire dövmek lazım ibreti alem için. Her seferinde sövüyorum, bi gün dalacağım böyle birisine. Bak yine sinrden elim ayağım titredi
  • dönüşte yayalara yol vermeyeip insanın üstüne sürenler,trafik ışıklarına dikkat etmeden yoldan fırlayanlar.arkadaş bende araba kullanıyorum ama bazı kişiler cidden nasıl ehliyet almış hayret ediyorum.park halindeki aracı geri geri çıkaramayan insan nasıl ehliyet almış biri bana mantıklı neden söylesin ? daha bugün yine bi olay yaşadım yayaya yeşil yanıyor yoldan karşıya geçiyorum yoldan dallamanın biri üstüme sürdü ellerimle kaputa vurarak ne yapıyorsun dedim,başka birşeye sinirliydi heralde hemen arabadan fırlayıp kavga çıkarmaya çalıştı arabadan iner inmez bana vurmaya çalıştı.yolda biraz yumruklaştık ben onun burnunu kırdım,kan akmaya başlayınca arabadan kardeşi sandığım biri çıkıp sopayla sırtıma 2- 3 tane geçirdi sonra çevredekiler toplaştı vs ... arkadaşlarının ailesinin ya da birilerinden gaza gelip beni dava edecektir diye düşünüyorum.

benzer şey taksiciylede olmuştu,taksi tutarı 34 küsür tl tutmuştu 50'lik verdim para üstünü bekliyorum.taksicide hadi inmiyor musun dedi,para üstünü vermiyecekmisin deyince ne para üstü dedi vs vs bir türlü para üstünü vermek istemedi benimde tepem attı yine kavga gürültü oldu.nerden öğrenmişseler benim ev adresimi öğrenip arabamın tekerini patlatmışlar,farları indirmişler vs taksi durağındaki şoförlere şöyle baktım belliki genç sürücülerden birkaçı yapmıştı,şirketten güvenlikleri yollayıp bunları bi güzel dövdürmüştüm sonra yine davalık durum olmuştu.

daha birsürü olay yaşadım ama bunlar en taze olanları

• toplu tasima araclarinin durak yerine yolun ortasinda durmalari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e5 te makas yapıp insan hayatını tehlikeye atanlar
  • Adam gibi kullanmayan,arac aralarindan firlayan motorsikletliler
    Sinyal vermeyenler
    Altindaki arabaya bakmadan artistlik yapanlar(genelde apaci olur bunlar)
    Serit doluyken arkadan gelip sellektor ceken,kornaya basanlar
    Otoparkta senin girecegini gordugu halde gelip burnunu sokup senin yerine gecen saygisizlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ne guzel yazmış ama eminim kendileride tam uymuyordur saydiklarina. Yoksa bu kurallari cigneyenler kimler?

• Sinyal vermeden önüme geçilmesi..
    Minibüs kornası.
    Emniyet şeridini kullanan kamu çalışanları..

• Sinyal vermeden şerit değiştirenler..

Sinyal verip aynaya bakmadan bodoslama şerit değiştirenler.

Hız sınırının 82 Km. + %10 olduğu 3-4 şeritli yolda, sağ şeritler boşken bile en sol şeritten 70-80 ile gitmeyi marifet sanan gerizekalılar..
  • Sol şeridi babasının malı olarak kullananlarrrrrr

• sağ seritte seyrederken ,arkadan gelenlerin sellektör yapması beni deli ediyor .
    çok acelen varsa ,solla git - le havle -
    sabah saat 8 gibi işe gidiyorum , motor da daha ısınmamış , İstanbul Şile yolunda
    sağ şeritte 70-80 km h ile gidiyorum , arkadan gelen dangalak midibüş şoförü sellektör yapıyor .
  • Arabadan dışarı çöp sigara izmariti vb atanlar
    Sisleri yakanlar özellikle arka sisleri yakanlar.
  • Özellikle köprü trafiğinde araba sürerken bir yandan telefonlarına bakınmaları sinirimi bozuyor.
  • Ara sokakta yol vermek icin koseyebi Bi Bosluga sıkışıp beklerken arkadaki bir haysiyetsiz herifin hizla beni gecip ondeki adamla carpisacakmis gibi ucu ucuna 2 saatte anca gecmesi

• Yol görünen bir yerde uzunları yakıp gelenenlere dalasım geliyor

• Yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basılması.

Arabaların egsozlarını gereksiz modifiye edip kısacık sokakta hız yapıp 4-5 kez vites değiştirerek ses çıkartması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 2 Şubat 2015; 23:08:44 >
  • Yeşil ışık yanar yanmaz korna selektör yapanlar.

Edit:Üstteki de yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 2 Şubat 2015; 23:09:25 >
  • Haksız olduğu halde,haklı olduğunu sanarak korna-selektör,el-kol hareketi yapan tipler olmasın yeter.
    Bir kaç örnek ;
    Ara yoldan ana yola atlamaya çalışıp yol vermediklerim
    Trafiğin en ucuna gidip öne girmeye çalışan ve yol vermediklerim
    Kendi şeridinde araç park ettiği ve karşıdan beni gördüğü halde şeridime girmeye çalışan ve yol vermediklerim
    Yolun ortasında park edip çeşitli bahanelerle bekleyenler

Bunlar da ayrıca sinir olduklarım ;
    Trafikte makyaj yapmayan çalışan ablalar ve sürekli telefonla uğraşan tipler
    Yokuşları kendi istediği hız ve viteste çıkanlar
    Viraja aracı sığdıramayanlar
    vs.vs.
  • şehir içinde kırmızı ışığın bol olduğu bir yolda 80 le gideken arkadan tampona kadar yanaşıp sellektör yapanlara bir güzel sövüyorum. Geçen gün yine bi araç arkama yapıştı sellektör yapıyo önümde araç var sağ şerit arabalarla dolu yol vermedim bu şekilde 1 km falan gittik, yolda köpeğe çarpmışlar önümdeki araçla takip mesafesi bırakmıştım son anda farkedip direksiyonu kırdım fren yapsam arkadaki direk gircek, arkamdaki araç köpeğe çarptı sonra baya bi yavaşladı tekrardan arkama geldi bu sefer dibime kadar yanaşmadı. o kadar yanaşmamak için illa bişey mi olması gerekiyor her gün trafikte birilerine söver hale geldim arabam olmadan önce hiç böyle birisi değildim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.