Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaz yaz biter mi? Her önüne gelen ehliyet alırken(araç kullanmasını bilmeden ehliyet alanlar) bu sorunlar katlanarak artıyor maalesef. Hele hele trafik canavarları onlar en tehlikelileri.
  • Merhabalar sayın forum üyeleri, ehliyetimi yeni almış bir sürücü olarak mevcut tek sürüş tecrübem direksiyon dersleri ve tabi ki direksiyon sınavı. Fakat 20 saat derste bile uyuz olunacak o kadar çok şey gördüm ki ehliyetimi hevesle almış olmama rağmen aldığım günden beri araba kullanmıyorum.

-Arabadaki sürücü adayı yazısını görünce bilerek sürücüyü sıkıştırmak.
    -Araç sollamaya çıktığında sollayacağın aracın daha da çok gaza basması.
    -Sinyal vermeden şerit değiştiren-dönüş yapan sürücüler.
    -Yokuşta araç kaldıramayan sürücüler.
    -Şeridinde gitmeyen sürücüler.
    -Takip mesafesi kavramından bihaber olan sürücüler.
    -Karşıdan gelirken uzunları söndürmeyen sürücüler, hele ki xenon far varsa adeta aynı anda 2-3 tane flaş patlamış gibi etki yaratıyor.
    -Sol şeridi babasının yolu gibi kullananlar.
    -Gereksiz yavaş sürenler.

Başlıkta adam akıllı direksiyon dersi verilmemesinden yakınanlar olmuş, bu yüzden şanslı saydım kendimi, 20 saat dersin hepsinde araba kullandım çünkü, ve ehliyeti izmit sınav parkurunda almış olmamın da bayağı bir getirisi oldu, bilmeyenler için son derece dik yokuşlu ve yaklaşık 8-9km uzunluğunda bir parkur

• Bayanlar bayanlar bayanlar. Ne yapacaklarını ben kestiremiyorum korka korka geçiyorum yanlarından kocaman kipşeriyle ezicekmişler gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

quote:

Orijinalden alıntı: mkptann

e5te sol şeride 50 km/h la atlayıp, 60a kadar çıkıp o hızla orta şeritte giden öküz kamyoncuyu sollayıp sağa geçen sığırlar. Ya arkadaş ben sol şeritte 130-140 km/h ile seyrederken, aynaya baktığında süratle sana yaklaştığımı görmene rağmen benim senin atlayacağını bildiğim için selektör yapmama rağmen niye atlıyon önüme ? Sonra ani bi fren (bi iki kez bu şekilde kurtaramayıp ufaktan arkadan dokundurmuşluğum oldu olmadığı zamanlardada zaten kıl payı kurtarılıyo) ve ardından elim kornaya gidiyor nedense ve sen beni göz göre göre küfretmeye tahrik ettiğin için o an ağzımdan çıkanlar hayal gücünün sınırsız olduğunun kanıtlayacak güçte oluyo. Neden keko neden ? ya aynaya bakıp benim hızla geldiğimi gördüğünde bekle 5 sn sonra geçip gitmiş olcam zaten, ya kamyonun sağa geçmesini iste korna çal selektör yap bişey yap, ya da sağdan kamyonu geç 60la. Uyarınca da atarlı giderli el kol hareketleri yok mu.. Niye beni kavga etmeye zorluyon birader ?

tek yönlü dar bi sokakta ters yönden girip beni görmesine rağmen gaza yüklenip gelip dibimde selektör yapıp korna çalanlar.. ya kardeşim babanın mı yolu? ananın mı tarlası? neyin peşindesin ?

kural tanımayan insan dışı varlık minibüsçüler.. altında magirusla aragazı verdiğinde çok mu hızlı gideceksin ? tek gidiş-geliş caddede beni sollamaya neden çalışıyon ? yol vermeyince o saçma sapan kornanı neden çalıyon ? arkadan dibime kadar niye giriyon ? bi şekilde önüme geçtiğinde dörtlü yakmadan sinyal vermeden pat diye neden hayvan gibi duruyon ? la arkadan gelen arabaları geçtim, taşıdığın yolcuya yazık tıka basa bi dünya insan almışın millet alt alta üst üste gidiyo işine gücüne zaten sen niye böyle bi zulüm yapıyosun insanlara ?

normal yolunda giderken birden gazlayıp beni geçip tam önümde frene asılıp yolcu indiren salak taksiciler.. ya arkadaşım 3-5 sn geç indir yolcuyu, ne kendini riske at nede beni ? benim neden sinirlerimi bozuyosun ?

ya tamam sinyal kullanmıyosunda nniye aynalara bakmıyon be öküz ?

soruyorum apaçi genç 30 k xenon far neden uzun-kısa-sis üçlüsünde var? neden altındaki arabayı bağırtınca sanki 300-400 hp lik araba kullanıyomuş hissine kapılıp makas atmaya çalışıyon ? ya tamam makas illaki herkes atmıştır ama ayda yılda 1 yani. sen niye her sabah sabah trafiğinde o ön arka sisleri yakıp tüm aralardan geçmeye çalışıyon ? hadi araban güçlüyse geçiyon gidiyon, peki güçsüz olanlar? önüne atlıyo, mecburi fren yapıyosun ve hızlanmasını bekliyosun.

DAHA ÇOOOK VAR AMA YETER HERALDE DAHADA YAZMAYA ÜŞENDİM

Minibüsçülere yada kamyon şoförüne veyahut taksicilere kural tanımaz deyip türlü hakaretler ediyorsunda, yasal hız sınırı 80 km olan E5 de neden 130-140 la gidiyorsun. Önce bunu bir açıkla.

her zaman değilde mesela acelem olduğunda sol şeritte hızlı gitmem gerektiğinde. hiç değilse makas ata ata kendi acelemden doalyı milletin canını tehlikeye atmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

quote:

Orijinalden alıntı: mkptann

e5te sol şeride 50 km/h la atlayıp, 60a kadar çıkıp o hızla orta şeritte giden öküz kamyoncuyu sollayıp sağa geçen sığırlar. Ya arkadaş ben sol şeritte 130-140 km/h ile seyrederken, aynaya baktığında süratle sana yaklaştığımı görmene rağmen benim senin atlayacağını bildiğim için selektör yapmama rağmen niye atlıyon önüme ? Sonra ani bi fren (bi iki kez bu şekilde kurtaramayıp ufaktan arkadan dokundurmuşluğum oldu olmadığı zamanlardada zaten kıl payı kurtarılıyo) ve ardından elim kornaya gidiyor nedense ve sen beni göz göre göre küfretmeye tahrik ettiğin için o an ağzımdan çıkanlar hayal gücünün sınırsız olduğunun kanıtlayacak güçte oluyo. Neden keko neden ? ya aynaya bakıp benim hızla geldiğimi gördüğünde bekle 5 sn sonra geçip gitmiş olcam zaten, ya kamyonun sağa geçmesini iste korna çal selektör yap bişey yap, ya da sağdan kamyonu geç 60la. Uyarınca da atarlı giderli el kol hareketleri yok mu.. Niye beni kavga etmeye zorluyon birader ?

tek yönlü dar bi sokakta ters yönden girip beni görmesine rağmen gaza yüklenip gelip dibimde selektör yapıp korna çalanlar.. ya kardeşim babanın mı yolu? ananın mı tarlası? neyin peşindesin ?

kural tanımayan insan dışı varlık minibüsçüler.. altında magirusla aragazı verdiğinde çok mu hızlı gideceksin ? tek gidiş-geliş caddede beni sollamaya neden çalışıyon ? yol vermeyince o saçma sapan kornanı neden çalıyon ? arkadan dibime kadar niye giriyon ? bi şekilde önüme geçtiğinde dörtlü yakmadan sinyal vermeden pat diye neden hayvan gibi duruyon ? la arkadan gelen arabaları geçtim, taşıdığın yolcuya yazık tıka basa bi dünya insan almışın millet alt alta üst üste gidiyo işine gücüne zaten sen niye böyle bi zulüm yapıyosun insanlara ?

normal yolunda giderken birden gazlayıp beni geçip tam önümde frene asılıp yolcu indiren salak taksiciler.. ya arkadaşım 3-5 sn geç indir yolcuyu, ne kendini riske at nede beni ? benim neden sinirlerimi bozuyosun ?

ya tamam sinyal kullanmıyosunda nniye aynalara bakmıyon be öküz ?

soruyorum apaçi genç 30 k xenon far neden uzun-kısa-sis üçlüsünde var? neden altındaki arabayı bağırtınca sanki 300-400 hp lik araba kullanıyomuş hissine kapılıp makas atmaya çalışıyon ? ya tamam makas illaki herkes atmıştır ama ayda yılda 1 yani. sen niye her sabah sabah trafiğinde o ön arka sisleri yakıp tüm aralardan geçmeye çalışıyon ? hadi araban güçlüyse geçiyon gidiyon, peki güçsüz olanlar? önüne atlıyo, mecburi fren yapıyosun ve hızlanmasını bekliyosun.

DAHA ÇOOOK VAR AMA YETER HERALDE DAHADA YAZMAYA ÜŞENDİM

Minibüsçülere yada kamyon şoförüne veyahut taksicilere kural tanımaz deyip türlü hakaretler ediyorsunda, yasal hız sınırı 80 km olan E5 de neden 130-140 la gidiyorsun. Önce bunu bir açıkla.

Makas atsa veya 200 ile gitse minibüsçülerin yaptıklarının yanına bile yaklaşamaz.

Minibüs , otobüs ve taksi şoförlerini kimse savunmasın boşuna ne olduklarını herkes biliyor. Tabii burada genelinden bahsediyoruz kimse alınmasın. Ne taksiciler gördüm baliciden farksız ne taksiciler gördüm babadan farksız.

• Sokak arasinda karsidaki arabayi 100 metreden gorur bit kadar yere zarzor girip karsidakine yol veriyorsunuz da karsıdaki insan çocuğu ne bir korna ne bir el isareti ne de bir yuz mimigiyle tesekkur etmeden cekip gidiyor ya belki kural dışı birşey yapmiyor ama manevi olarak o an icin bi cokus yasatiyor..Hâlbuki bi tesekkur etse insan trafikte daha hosgorulu oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdallBaggal -- 10 Şubat 2015; 16:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

100mt ileride kırmızı ışık yanarken, arkamda bitip çekil diye selektör yapanlar.

Nereye gidecekse??

güldüğüne göre o sellektör yapan uyuz sensin :))
  • Makas atmayı iyi şoförlük alameti zanneden, trafikte diğer insanların canını malını tehlikeye atan embesiller..Dörtlüleri yakınca her b.ku yiyebileceğini zanneden kımıl zararlıları..Arabası güçlü ve büyük diye trafikte her türlü dengesizliği yapabilen, siz araç sollarken tamponunuza yapışıp selektör üstüne selektör atan yapay zekalılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: modularhit

Arabadan dışarı çöp sigara izmariti vb atanlar
    Sisleri yakanlar özellikle arka sisleri yakanlar.

2,5lt lik şişe atan mı dersin? neler neler gördüm bende çok sinir olurum. attığı nesneyi alıp biryerine monte edesim geliyor ama uğraşacak kadar vakit olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.