Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acik havada sis farlarini yakan, dusuncesiz saygisiz pervasiz ................lara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Dolmus ve otobuslerin yolun ortasina birden kendini atmasi.
    2. Sinyalsiz donusler.
    3. Işıklardaki satici ve cam silenler.
    .
    .
    .

• Ankarada olanlar bilir 82 km hız radarları var onlarda 20-30 km ile gidenlere uyuz oluyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü araç kullanan tüm uyuzlara
    Yayalara yol vermeyen birde üstüne klarkson çalan uyuzlara
    sinyali gereksiz bir donanım olarak gören ve ısrarla kullanmayan bununla birlikte karşısındaki şoförleri yanıltan uyuzlara
    ve tekrardan alkollü araç kullanan uyuzlara çok uyuz oluyorum hakim bey

• Makas atanlar.
    Sarı yanar yanmaz kornaya basanlar.
    Dönerken veya şerit değiştirirken sinyal vermeyenler.
    Uzun farları sürekli yakanlar.
    Arabanın önüne birden atlayan yayalar.
    Ana yol,yan yol kavramını bilmeyenler.
    vs...
  • Sinyal yakmayan, öndeki araç hareket etmesine rağmen arkadan sığır gibi korna basan, araca yol verdim diye yine sığır gibi korna basan, makas atan insan görünümlü yaratıklara uyuz oluyorum.
  • kuvvetli farlar

karşımdan geliyor uzun mu kısa mı onu da bilemiyorum
  • yolcusu yokken 10 la giden , ışıklarda bilerek yavaşlayan hatta yeşil yanmasına rağmen durup bekleyen taksiciler
    birde bunun tam tersi var.yolcusu varken kırmızı ışık bile dinlemeyen, ışıkta beklerken daha yeşil yandığı saniyede (abartmıyorum) hem sayısız kere sellektör yapıp aynı anda defalarca kornaya basan taksiciler
    genel olarak yol vermeyen %90
    olmadık saatlerde çöp toplayan kamyonlar
    araç yolu üzerinde ağır ağır yürüyen yayalar

bu arada korna bir oyuncak değildir.maşaallah herkez senfoni yapıyor trafikte.

aynı avrupadaki gibi yaya geçidinde yayaya yol vermeyenin ehliteyine el koyup 6 ay zorunlu psikolojik terapiye göndermek lazımki bir daha kimse bu ufak hatayı bile yapmasın.
  • turkiyede trafikteki herseyden nefret ediyorum
  • Emniyet şeridi öküzleri.
    Sol şeritte tüm dikkatini telefona verip
    ağır ağır ilerleyen %20 kapasite ile
    araçlarını ancak kullanabilen
    + şerit değiştirmekten aciz
    olmasına rağmen sol şeridi
    tıkayan bayan sürücüler beni çileden cıkarıyor
  • Bu yazacağım daha çok; trafikte araç(şahsi otomobil veyahut toplu taşıma) içerisindeyken kırmızı ışıkta durulduğunda başa gelen uyuzluklardan.

Satrançtaki At edasıyla; ''tak tak tak tak, şlaks!'' diye bir anda beliren, halkdilinde ''apaçi'' namına karşılık gelen arkadaşların ''oyuncaklarıyla'' yanıbaşıma(sağ veya sol) konmaları. Yanınızda kız arkadaşınız/kız kardeşiniz olmayagörsün, adamlar ''Free Glancing Mode''da takılıyorlar. Görmemezlikten gelip dümdüz ileriye odaklanmak en iyisi böyle durumlarda
  • aşağı yukarı herkes aynı şeyleri demiş , bende bomboş yolda ne yol veren nede hızını arttıran öyle tıngır mıngır 40 la gidenlere acayip uyuz oluyorum
  • en güzeli polis otosu geçen yolda gidiyoruz polis geldi önümüze adam sinyal falan kullanmadan sağ sol yapıyo sonra u dönüşü yasak yolda u dönüşü yaptı kafasına göre takılıyorlar adamlar :D
  • Bir tane daha ekleyeyim :

- Geri manevra yapan aracın ısrarla arkasından geçmeye çalışan üstün zekalı yayalar
  • hmyildiran kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende yapıyorum. Sırf bu makasçılara yada otobanda aramızda daha 7892346827346 metre varken sanki anasına küfür etmişiz gibi uzun atanlara inat gittim 2400 cc 200 bg araç aldım. Aynı sizin dediğiniz gibi kısasa kısas yapıyorum. Şehir içinde asla o makasları attırmıyorum. Otobanda ise yol vermiyorum arkama geliyor yavaşlıyor sonra yolu veriyorum. Devamın da ise yaklaşık aramızda 1 mt mesafe kalacak şekilde başlıyorum arkasında takılmaya. Aracının kuvvetine göre son noktasına kadar iyice taciz yapıyorum uzun korna vsvs. Baktım aracı gitmemeye başlıyorsa iyice uzun korna vs vs ayar ediyorum. Sonra mecburen yol veriyorlar. Bende geçiyorum geçer geçmez tekrar otoban hız limitlerine dönüyorum. Şimdi birçok arkadaş der bana sen trafik canavarısın vsvs. Beni insanlar böyle yaptı yapacak bir şey yok. Sanki bizim arabalarımız gitmiyor sanki biz kullanmayı bilmiyoruz gibi havalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubertt -- 3 Şubat 2015; 13:56:51 >
  • genel olarak şehirler arası yol yaptığımdan dolayı sollama yasağı olan şeride arkadan gelen olduğunu gördükleri halde kafalarına göre atlayan kamyon ve tır şöförleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

turkiyede trafikteki herseyden nefret ediyorum

+1

• e5te sol şeride 50 km/h la atlayıp, 60a kadar çıkıp o hızla orta şeritte giden öküz kamyoncuyu sollayıp sağa geçen sığırlar. Ya arkadaş ben sol şeritte 130-140 km/h ile seyrederken, aynaya baktığında süratle sana yaklaştığımı görmene rağmen benim senin atlayacağını bildiğim için selektör yapmama rağmen niye atlıyon önüme ? Sonra ani bi fren (bi iki kez bu şekilde kurtaramayıp ufaktan arkadan dokundurmuşluğum oldu olmadığı zamanlardada zaten kıl payı kurtarılıyo) ve ardından elim kornaya gidiyor nedense ve sen beni göz göre göre küfretmeye tahrik ettiğin için o an ağzımdan çıkanlar hayal gücünün sınırsız olduğunun kanıtlayacak güçte oluyo. Neden keko neden ? ya aynaya bakıp benim hızla geldiğimi gördüğünde bekle 5 sn sonra geçip gitmiş olcam zaten, ya kamyonun sağa geçmesini iste korna çal selektör yap bişey yap, ya da sağdan kamyonu geç 60la. Uyarınca da atarlı giderli el kol hareketleri yok mu.. Niye beni kavga etmeye zorluyon birader ?

tek yönlü dar bi sokakta ters yönden girip beni görmesine rağmen gaza yüklenip gelip dibimde selektör yapıp korna çalanlar.. ya kardeşim babanın mı yolu? ananın mı tarlası? neyin peşindesin ?

kural tanımayan insan dışı varlık minibüsçüler.. altında magirusla aragazı verdiğinde çok mu hızlı gideceksin ? tek gidiş-geliş caddede beni sollamaya neden çalışıyon ? yol vermeyince o saçma sapan kornanı neden çalıyon ? arkadan dibime kadar niye giriyon ? bi şekilde önüme geçtiğinde dörtlü yakmadan sinyal vermeden pat diye neden hayvan gibi duruyon ? la arkadan gelen arabaları geçtim, taşıdığın yolcuya yazık tıka basa bi dünya insan almışın millet alt alta üst üste gidiyo işine gücüne zaten sen niye böyle bi zulüm yapıyosun insanlara ?

normal yolunda giderken birden gazlayıp beni geçip tam önümde frene asılıp yolcu indiren salak taksiciler.. ya arkadaşım 3-5 sn geç indir yolcuyu, ne kendini riske at nede beni ? benim neden sinirlerimi bozuyosun ?

ya tamam sinyal kullanmıyosunda nniye aynalara bakmıyon be öküz ?

soruyorum apaçi genç 30 k xenon far neden uzun-kısa-sis üçlüsünde var? neden altındaki arabayı bağırtınca sanki 300-400 hp lik araba kullanıyomuş hissine kapılıp makas atmaya çalışıyon ? ya tamam makas illaki herkes atmıştır ama ayda yılda 1 yani. sen niye her sabah sabah trafiğinde o ön arka sisleri yakıp tüm aralardan geçmeye çalışıyon ? hadi araban güçlüyse geçiyon gidiyon, peki güçsüz olanlar? önüne atlıyo, mecburi fren yapıyosun ve hızlanmasını bekliyosun.

DAHA ÇOOOK VAR AMA YETER HERALDE DAHADA YAZMAYA ÜŞENDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkptann -- 9 Şubat 2015; 22:57:05 >

• Favorim, sağ şerit boşken arkadaki araçların geçemeyeceği şekilde yolun ortasında durup yolcu alan veya indiren minibüsler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkptann

e5te sol şeride 50 km/h la atlayıp, 60a kadar çıkıp o hızla orta şeritte giden öküz kamyoncuyu sollayıp sağa geçen sığırlar. Ya arkadaş ben sol şeritte 130-140 km/h ile seyrederken, aynaya baktığında süratle sana yaklaştığımı görmene rağmen benim senin atlayacağını bildiğim için selektör yapmama rağmen niye atlıyon önüme ? Sonra ani bi fren (bi iki kez bu şekilde kurtaramayıp ufaktan arkadan dokundurmuşluğum oldu olmadığı zamanlardada zaten kıl payı kurtarılıyo) ve ardından elim kornaya gidiyor nedense ve sen beni göz göre göre küfretmeye tahrik ettiğin için o an ağzımdan çıkanlar hayal gücünün sınırsız olduğunun kanıtlayacak güçte oluyo. Neden keko neden ? ya aynaya bakıp benim hızla geldiğimi gördüğünde bekle 5 sn sonra geçip gitmiş olcam zaten, ya kamyonun sağa geçmesini iste korna çal selektör yap bişey yap, ya da sağdan kamyonu geç 60la. Uyarınca da atarlı giderli el kol hareketleri yok mu.. Niye beni kavga etmeye zorluyon birader ?

tek yönlü dar bi sokakta ters yönden girip beni görmesine rağmen gaza yüklenip gelip dibimde selektör yapıp korna çalanlar.. ya kardeşim babanın mı yolu? ananın mı tarlası? neyin peşindesin ?

kural tanımayan insan dışı varlık minibüsçüler.. altında magirusla aragazı verdiğinde çok mu hızlı gideceksin ? tek gidiş-geliş caddede beni sollamaya neden çalışıyon ? yol vermeyince o saçma sapan kornanı neden çalıyon ? arkadan dibime kadar niye giriyon ? bi şekilde önüme geçtiğinde dörtlü yakmadan sinyal vermeden pat diye neden hayvan gibi duruyon ? la arkadan gelen arabaları geçtim, taşıdığın yolcuya yazık tıka basa bi dünya insan almışın millet alt alta üst üste gidiyo işine gücüne zaten sen niye böyle bi zulüm yapıyosun insanlara ?

normal yolunda giderken birden gazlayıp beni geçip tam önümde frene asılıp yolcu indiren salak taksiciler.. ya arkadaşım 3-5 sn geç indir yolcuyu, ne kendini riske at nede beni ? benim neden sinirlerimi bozuyosun ?

ya tamam sinyal kullanmıyosunda nniye aynalara bakmıyon be öküz ?

soruyorum apaçi genç 30 k xenon far neden uzun-kısa-sis üçlüsünde var? neden altındaki arabayı bağırtınca sanki 300-400 hp lik araba kullanıyomuş hissine kapılıp makas atmaya çalışıyon ? ya tamam makas illaki herkes atmıştır ama ayda yılda 1 yani. sen niye her sabah sabah trafiğinde o ön arka sisleri yakıp tüm aralardan geçmeye çalışıyon ? hadi araban güçlüyse geçiyon gidiyon, peki güçsüz olanlar? önüne atlıyo, mecburi fren yapıyosun ve hızlanmasını bekliyosun.

DAHA ÇOOOK VAR AMA YETER HERALDE DAHADA YAZMAYA ÜŞENDİM

Minibüsçülere yada kamyon şoförüne veyahut taksicilere kural tanımaz deyip türlü hakaretler ediyorsunda, yasal hız sınırı 80 km olan E5 de neden 130-140 la gidiyorsun. Önce bunu bir açıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 10 Şubat 2015; 8:27:18 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.