Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek yön olan caddelerde ya da sokaklarda tersten gelen dingiller..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Millet ışıklarda sıraya girmiş beklerken sağdan veya soldan sıvışıp araya girmeye çalışan çakallar. Daha beteri bu çakallara yol veren dangalaklar.

Aslında benim de en uyuz olduğum konu bu...Sıkışık trafikte sen adam gibi sıra yapmış dur kalk giderken birisi en sağdan emniyet şeridinden veya başka yola giden şeritten gelir gelir en son kalan bir metrede senin önüne kırar...Bunlar genelde kiralık araç kullanan tipler...Nasıl olsa araç kendinin değil,masraf çıksa umurunda olmayacak...

Ben de birçok kez böyle şrfsz tiplere yol vermek zorunda kaldım...Niye? Çünkü ülkede adalet yok...Sıkıştırsam ve araçlar birbirine vursa benim arkamda kim var?Hiç kimse...
    Derdimi kim dinleyecek? Hiç kimse...Orada yaşadığın sinir bozukluğu ve aracının hasarı yanına kâr kalır...Ama böyle bir olay olduğunda anında polis müdahale etse ve bütün suçu adama yıkacak bir tutanak düzenlese,çalıştığı şirketi de bütün masrafı ona yıksa bu tip olaylar hiç bir zaman meydana gelmez...
    Yani yol verenler dangalaklığından değil ülkenin ve dürüst halkın sahipsiz olmasından dolayı yol veriyorlar...

• Sis , yağmur vs bir durum yokken ön arka ayarsız sis farlarıyla insanı kör edenler ve bunu marifet sananlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

100mt ileride kırmızı ışık yanarken, arkamda bitip çekil diye selektör yapanlar.

Nereye gidecekse??

Aynen yaa valla bu alışkanlık başka bişey değil gerizekalılar 1 değil 5 değil yav vallahi sinir oluyorum...
    yav gerizekalı beyinsiz yeşilden kırmızıya lamba dönerken arkamda bitip tak tak sellektör yapıyor hayır yol da açık değil öndeki 2-3 sıranın üzerinden uçacak sanki ??

Birde şöyleleri var;

Normal 50km gibi akan bir trafik var. Bazen önünde 1 araçlık boşluk oluşuyor(fazla değil 1 araç).

Arkadaki hemen selektör yapıyor "kaçıl oradan ben oraya gideyim"

Sen oraya girme arzusundasın diye ben neden! sağa çekilip sana yol verip tekrar yerime geçeceğim? Oraya girsen alt tarafı benim önüne geçeceksin
    ondan öteye gidiş yok ki, araba var işte. Ayrıca sağda akan trafik var, üzerine mi çıkacağız adamın?

valla, bir araç bir boşluğa girmek istiyor diye o kadar varyete yapamam. Zaten bu gibi durumlar yüzünden trafik düzeni bozulup aksıyor.
    Şimdi senin için sağa geçmeye çalışacağım, bana yol vermek için frene basacaklar, yavaşlayacaklar silsile yolu ile devam edecek o şerit
    aksayacak, yavaşlayacak...Al bakalım, neden trafik var, neden yavaş ilerleniyor?

Herkes zırt pırt şerit değiştirmese(gerekmediği halde) trafik bu kadar aksamaz, yavaşlamaz.

Ne yapıyorum...
    Eskiden sinirlenirdim, şimdi hiç tınlamıyorum. Azcık gaza basıp arayı yarım boya indiriyorum.

Arkadaki ne yapıyor peki(%80)

Garip garip hareketlerle sağa geçip ilerlemeye çalışıyor(bak nasıl yapıyorum, diyor herhalde)
    Uğraşıyor didiniyor sağa geçip sağ şeritte 2-3 araba boyu öne geçiyor.

Sonuç;
    2-3 dakika sonra ben normal ilerlerken o zorla geçtiği sağ şeritte dururken arkamda bırakıyorum...

• Işık yeşil yanarken yavaş yavaş giderek son anda kendisi sarıda geçerken, siz kırmızıya yakalanır, kalırsınız. Işte bende buna sinir oluyorum.

• Hepsini yazsam roman olur da , benim çıldırdığım tek olay var : İki şeridin ortasından gidenler . Yani şeridinde gitmeyenler.

Dönüş alacağı falan da yok , korna falan çalmasan adam kilometrelerce iki şeridi birden işgal ederek gidiyor.

Herşeye bi şekilde sabır ediyorum ama bu şerit tecavüzcüleri beni deli ediyor.

Çünkü bu hata ,bilmemek vs değil;diğer insanları adam yerine koymamak. Ben üstünüm ,istediğim gibi giderim kibiri.

Bi gün yarıya kadar işgal ettiği yerden arabayla girecem birine
  • Ayarsız farlar ve çakma zenonlar en rahatsız edici olayların başında gelior benim için.

Birde söyle bir sıkıntım var. Genellikle yeni model ve spor tarz araçların arka led stopları feci göz alıyor. Yoğun trafikte arka arkaya kaldığım vakit öyle parlak ki o ledler mahvediyor gözleri. Bilmem kaç tane ufak led gözünün içine giriyor adamın.
  • Ankara da ki saygısız tüm sürücüler... yani yaklaşık yüzde 50lik kesim... Ne saygı, ne yol verme, ne sinyal, sarı yandımı kornaya basmalar, üzerine sürmeler....
  • B aracında olup,
    A aracı sinyal vermeyince inanılmaz sinirleniyorum.
    çok ağır küfrediyorum hatta.
     Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler
  • Nedense sellektör beni çok kızdırıyor
    Uzun yolda sağ şeritte ilerlerken sollamaya çıkınca,sol şeritin kendine ait olduğunu zanneden kıro mercedes sürücüleri arkama yapışıp ard arda sellektör yapıyor,ulan ben hız sınırlarını aşmadan sollama yapamazmıyım.Sana yol vermek için kuralları aşmak zorunda değilim,sol şeriti sadece sollamak için kullanıyorum,hiçbir zaman meşguş etmem.

• Gereksiz yere sis farı yakmak.
    Özellikle astigmatlı olanları çok rahatsız eder.

Bir de gelişigüzel çöp atılması.

Ekleme: gereksiz korna kullanımı da inanılmaz rahatsız edici olmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 2 Şubat 2015; 12:28:38 >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    bende daha gelişmişi var hocam.

ilerde yeşil yanıyor arkadaş sakin sakin gidiyor ok sorun yok,ilerde yeşil yanıp sönmeye başlıyor arkadaş hala sakin sorun gene yok(hadi iyi niyetli olalım),kırmızı yandıktan

sonra öndeki arkadaş son sürat asılıp geçiyor aynı hızlada yoluna devam ediyor işte sorun.

anlatacak olay çokta beni en çok sinirlendiren en garip olanı bu.
  • içtiği sigara izmaritini hala yanar halde camdan atanlar,

Önündekinin yol verdiğini/vereceğini anladığı halde bile selektör yapanlar,

Arabasını far ayarını yaptırmayan veya çakma xenonlarla dolaşanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Hepsini yazsam roman olur da , benim çıldırdığım tek olay var : İki şeridin ortasından gidenler . Yani şeridinde gitmeyenler.

Dönüş alacağı falan da yok , korna falan çalmasan adam kilometrelerce iki şeridi birden işgal ederek gidiyor.

Herşeye bi şekilde sabır ediyorum ama bu şerit tecavüzcüleri beni deli ediyor.

Çünkü bu hata ,bilmemek vs değil;diğer insanları adam yerine koymamak. Ben üstünüm ,istediğim gibi giderim kibiri.

Bi gün yarıya kadar işgal ettiği yerden arabayla girecem birine

Ben yanına slim yapışıyorum bak bakalım noluyor. Adamı izliyorum adam silkeleniyor. Ayırca şerit çizgisinden makasçılar da gider nereden kaçabilirsem hesabı. Ama daha çok insanlar dalıyor. Telefonla oynayan var , konuşan var ve düşünceli olan da çok.

• Sıkışik trafikte sellekttorle yol isteme.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

bende daha gelişmişi var hocam.

ilerde yeşil yanıyor arkadaş sakin sakin gidiyor ok sorun yok,ilerde yeşil yanıp sönmeye başlıyor arkadaş hala sakin sorun gene yok(hadi iyi niyetli olalım),kırmızı yandıktan

sonra öndeki arkadaş son sürat asılıp geçiyor aynı hızlada yoluna devam ediyor işte sorun.

anlatacak olay çokta beni en çok sinirlendiren en garip olanı bu.

Aynısını iki gün üst üste yaşadım Hocam. Kırmızı da beklerken ne kadar yaratıcı olduğumu fark ettim Kendimi bir anda akla hayale gelmeyecek küfürler ederken buldum

• Yaya dan örnek vereyim.kulağında kulaklıkla cıstak cıstak yola atlamalar sağına soluna bakmadan yavaşça karşıya geçmeler.telefonunla mesajlaşarak konuşarak yola sıçramalar.

• Otobanda ben orta şeritte 100 110 gibi hızla giderken yanımdan adeta bir Işık hızıyla geçen o lüks arabalara çok ama çok imreniyorum keşke benimde olsa diyorum

• Uzun farını yakıp gelene bende uzun far yakıyorum bu doğrumu nerden alıştım bilmiyorum sanırım yanlış yapıyorum.. Bende hata etmiş oluyorum böyle bir kural varmı o durumda ne yapılır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.