Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

İki şeritli yolda yolun ortasından gidenler
    Sola sinyal verip sağa dönenler
    Yolun ortasında durup sağa sola bakanlar.

Sizde ne araç var?

4 Tane araç var 1 Mıtsubishi fuso canter 2 Ford Transit 1 adet Peugeot 301
  • quote:

quote:

quote:

Sizde ne araç var?

Oo ticaricisin benim h100 konuları o yüzden yakınsana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoparkta yer ararken çıkıp çıkmadığından emin olmadığım ve çıkıyomusunuz diye işaret ettiğimde bi türlü anlamayıp suratıma mal mal bakan tipler.. O an başka ne soruyor olabilirim acaba salak herif !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde ne araç var?

Cevap verebileceğim her konu yakın bana Ticari sevdası ayrı bişey orası doğru hiç bir araçta o rahatlığı bulamıyosun yerden yükseklik ve oturma pozisyonundan dolayı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde ne araç var?

Cevap verebileceğim her konu yakın bana Ticari sevdası ayrı bişey orası doğru hiç bir araçta o rahatlığı bulamıyosun yerden yükseklik ve oturma pozisyonundan dolayı.

Aynn h100 kullandıysan az çok bilirsin insanın inesi gelmiyor bide az yaksa tam olacak bide yeni kasaları var bebek gibi

• Hangi birini söyliyeyimki.

• 20 metre yürümemek için Arabasını yolun ortasına bırakıp trafiği tıkayanlar.

• Ambulansın arkasına takılan pislikler

• Farı ayarsız olanlar,
    Sinyalsiz dönenler,
    Arabanın götünün dibine girenler,
    İleride trafik sıkışık olduğu halde öküz gibi kornaya basanlar,
    Hatalı olduğu halde hatasını kabul etmeyip hayvanca davrananlar,
    ve

Trafikte bana birşey olmaz deyip kendine aşırı güvenenler.
  • Özellikle otoban'da, ben sollama yaparken aracımı 5 metre mesafeden takip edip selektör yapan tiplere, Ayrıca; yeterince geniş olmayan bir yolda, metrelerce benimle aynı hızda ilerlemiş olmasına rağmen, tamda sağa park etmiş bir aracın yanından geçmek için sol şeride geçmem gereken esnada beni sollamaya çalışan sivri zekalılara uyuz oluyorum.

• Arka sisleri daha da güçlendirip yanık dolaşma modasına uyanlar! Onlara ne demeli?

Eee be arkadaş!
    Kıçında parlak kırmızı ışıkla dolaşmakla ne amaçlıyorsun? Ne demek, ne anlatmak istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 1 Şubat 2015; 23:29:04 >
  • Ben modifiyeli, apaçi tipi denen araçların hepsine sinir ve gıcık olurum ve onlara yol vermem.

Birde kendini akıllı sanıp, yan yola girip sonra tekrar önüne girenlere sınır olurum.

Son olarakta, hızla ilerlerken pat diye önüne atlayıp müşteri indiren bindiren taksıcılere sınır olurun.

• Şu camdan nereye gittiğini bilmeden dışarı sigara atan beyinsizlerden...

Olur olmadık yerde kafasına göre kornaya basan gereksiz varlıklardan..

• Ses yapan egzost kullananlar. Kendi zevkleri icin insanlarin sinirini hoplatanlara uyuz oluyorum.

• Türkiye'de malesef çoğunluk araba kullanmayı bilmiyor. Hatta iyi araba kullanmayı, yaptığı hızla, arabayı seri kullanmakla ölçenler var ki durum daha vahim bir hal alıyor. Sakin araç kullanana acemi gözüyle bakılıyor. Yahu ben aracımı hor kullanmak istemiyorum belki.

Olay tamamen cahillikten kaynaklanıyor. Bugün ilkokul mezunu adam bile ehliyet alabiliyor. Yahu adam okuldayken 2 tane dersi öğrenememiş, bu adama trafik kurallarını nasıl öğreteceksin. Sadece mektep bitirmekle de olmuyor. Adam ilkokul mezunu olabilir ama kendini geliştirir, onlara saygı duyarım.

Ülkede ehliyet çok kolay veriliyor. 500 metrelik parkurda 1 tur attırıyorlar, hata yapmassan al ehliyeti. Kimisine yokuşda kalkış bile yaptırmıyorlar. Yokuşta 2 defa stop eden adama ehliyet verdiler.
    Sürücü kursunda aylık atıyorum en az 30 saat araba kullanılması mı gerekiyor, adam sana 10 saat bile kullandırmıyor. Direksiyon dersinin sonunda kağıt imzalattılar, her gün 2 saat araba kullanmışım gibi bir çizelge vardı. Oysa ki haftada 2 defa falan yarım saat anca kullandım. Benzin gitmesin diye adam araba kullandırır mı ?

Kısacası, bu kadar cahillerin ehliyet aldığı bir ortamda, hangi gıcık olduğum olayı yazayım ?

• Yazmakla bitmez ama bir kaç tane yazayım döneceği yönün tersine sinyal verenler,motosikletleri araç kabul etmeyip göz göre göre hayvan gibi önüne çıkanlar,3 saniye beklememek için ara yoldan ana yola atlayanlar neler neler...
  • Kaynak yapanlara gıcık oluyorum. İstanbulda yaşayanlar bilir. Ana avrat düz gidiyorum bazen
  • Arkamdan makas atarak gelip benim de sağımdan geçip önüme kırmaya çalışan akılları sıra iyi ve hızlı şoförler.

Eğer arkamdan böyle bir aracın geldiğini görürsem kesinlikle ben de gaza yüklenirim ve çok çok güçlü bir araç olmadığı taktirde kesinlikle geçmesine izin vermem.

Kısasa kısas..
  • Sinyal, cakma xenon, ahir kapisi gibi açılan kapı

• Duble yolda araç sollarken arkadan gelip sellektörle yol isteyen adamlara gıcık oluyorum... Sollama bitince geçeceğiz sağ şeride işte

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.