Şimdi Ara

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahmutbey gişelerde hgsli olupta ogs sırasında bulunan ve hgsden geçmek için hgs sırasındaki bütün araçları soldan egale edip en öne geçmeye çalışanlar + anayol veya sokak kenarında geri geri park ederken, arkadan dibimize girip kornaya basan öküzler.
  • Yeşil lambanın sönmesine saniyeler kala öndekinin uyuz uyuz gitmesi sonucu lambaya takılmak. Üstelik o geçip siz kalırsanız daha bi sinir bozucu oluyor bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Sinyal vermeyenler. Özellikle de biz tali yolda beklerken anayoldan gelen, sizin beklediğiniz aracın şak diye dönmesi.
    -Makas atanlar.
    -Sol şeritten aheste aheste gidenler.
    -Son ses müzik açan apaçiler.
    -İki şeridi de ortalayıp gidenler.
    -Gece açık havada sis açanlar.
    -Dışarı izmarit ve çöp atan ayılar.
    -Yaya geçitinde yayaylara yol vermeyenler ve bunun yanında hemen tepesinde üst geçit olduğu halde yoldan geçen yayalar. Özellikle Kizilayda bu üst geçitleri kimse kullanmıyor, bazen yaylaları korkutuyorum iyi de yapıyorum.

• Sinyal vermeyene, ana yola cikarken kontrolduz cikana, motosikleti farketmeyene/gordugu halde ustune kirana, daha sari da dat dat korna calana uyuz oluyorum.

• sağa kontrollü geçiş serbesttir,millet kırmızıda beklerken uyanık taksici ve dolmuşçular yada hanzolar 3-5 araç ileride durmak için en sağı kapatıp trafiği allak bullak ederler en uyuz olduğum şeydir
  • 1-Büyük illerde durum nasıl bilmiyorum ama genelde denk geldiğim ve bir çok kişininde yaparken ters bir hareket olduğunu düşünmediğini hissettiğim durum;
    Kırmızı ışıkta sağda dururken birisinin banketten sağıma girmesi. Arabamın gücü yettiğince araya sokmam. Ben kamyon muyum gelip sağıma giriyorsun. Ve orada normal bekleyen diğer kişiler eşek mi? bir de sen araya gireceksin diye trafik aksayacak arkadaki nizamıyla bekleyenlere zarar.

2-Takip mesafesi bırakmayanlar

diğer yazılanların bir çoğuna katılıyorum trafikte aklın yolu bir. Sadece orijinal sis farlarının yere baktığını bunun beni rahatsız etmediğini söylemek isterim. ve çukurları-tümsekleri görmek için ön sislerim açık gezerim genelde.
  • Çoğu bayan şöförlere uyuz olurum

• Düğün salonuna bizimkileri bıraktım biraz ileri gittim sağda araç var onun da solunda durmuş biri. Arkasında bekledim.
    Soldaki gitti tam sinyal verdim aynadan baktım aracın biri bana çok yaklaşmış kalkış yapmadım.
    Sonra o öküz tutup ötekinin yerine girdi.
    Ben zaten hobi olarak sinyal veriyorum ya sen de duracağın halde bana yol vermeyecek kadar öküz ol bari ne yapalım.
  • Ters şeride gireni uyarınca "biliyoz lan" diye hareket yapanlar.

• 1. minibüsçüler
    2. taksiciler

bunların hepsi trafiği katleden ve sürekli ihlallerle milletin önüne geçmeye çalışan, bir saniye bile dayanamayan sabırsız tipler. imkanım olsa şu minibüslerin hepsini bir günde kaldırır, taksicilere de eğitim zorunluluğu getirirdim. bu tiplere karşı çok büyük bir nefret barındırıyorum içimde ama burada içimi dökmeyeyim şimdi ayıp olmasın herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 2 Şubat 2015; 1:57:00 >
  • Millet ışıklarda sıraya girmiş beklerken sağdan veya soldan sıvışıp araya girmeye çalışan çakallar. Daha beteri bu çakallara yol veren dangalaklar.

• Yaya geçidinden yayalara yol vermeyen

Yaya geçidine atlamak özel ilgi alanım

• Oto boka korna çalan tipler.Altında son model araç varmış gibi havaya giren doğan şahin kullanan apaciler.
  • 1) Sinyalsiz dönenlere
    2) Karşı yola geçemeyeceğini bilip te trafiği tıkayanlara
    3) Uzun yolda uzunları açanlara şehir içinde sisleri ve arka sisleri açan krolara
    4) Yeşil ışık yanınca kamyon kaldırırcasına yavaş kalkan insanlara
    5) Ara sokaklarda hız yapan ve müziğin sesini çok açanlara
    6) Yola bakmadan çıkanlara
    7) Yolun ortasına park edenler uyuz oluyorum arkadaş.
  • Daha sarı yanınca kornaya basan sığırlara
    Yan yoldan babasının yoluymuş gibiymiş yol istemeden kasap gibi ana yola giren sığırlara
    Sinyal vermeden dönüş yapan sığırlara
    Yağmurlu havalardan yayalara yaklaşınca yavaşlamayan sığırlara

uyuz oluyorum.
  • sarı yanınca kornaya basanlar ,sellektör yapanlar
    yolda doğru düzgün gitmek varken altındaki arabasının ciğerini bildiğimiz çakma f1 yarış pilotları
    veya tam tersi arabasının gücünü göstermek için trafik ,emniyet vs sınırları zorlayan görgüsüz mercedes bmw vs sahibi gerizekalılar.
    camdan dışarı sigara atanlar ,arabada sigara içenler(ben de içerim ama arabada içmekten ne anlıyorsunuz vallahi anlamıyorum)
    gece karşıdan arabayı görünce uzunları söndürmeyenler
  • Dönel kavşaklarda kırmızı ışıkta kavaşağın dıştarafı boş olmasına rağmen içten girip ana yolu tıkıyanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz yere arka sis farını açanlar
    Yüksek K değerli çakma xenon kullananlar
    Gece sadece ön sis farı açıp gezenler

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

100mt ileride kırmızı ışık yanarken, arkamda bitip çekil diye selektör yapanlar.

Nereye gidecekse??

Aynen yaa valla bu alışkanlık başka bişey değil gerizekalılar 1 değil 5 değil yav vallahi sinir oluyorum...
    yav gerizekalı beyinsiz yeşilden kırmızıya lamba dönerken arkamda bitip tak tak sellektör yapıyor hayır yol da açık değil öndeki 2-3 sıranın üzerinden uçacak sanki ??
  • çok az yazıldığına göre buradakiler de potansiyel suçlu

1-)Herkesin trafikte anasın ağlarken emniyet şeridi kullananlar,
    2-)Dönüş için veya ışık için herkes en solda beklerken, en sağdan direk öne giren öküzler,
    3-) Sırf 200-300 ileriden dönmemek için terse giren , kavşağa ortadan dalan veya kırmızıda geçenler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.