arkadaşlar istedikleride bu zaten sempati ya da antipati kazanarak dikkati ürüne çekiyorlar. herkes nefret ettiği reklamdaki ürünü biliyor. amaç da o zaten. bu arada bende şu "bakkala ekmek almaya gider gibi pencere almaya giden kadın" ın olduğu reklamdan ve müjdat gezen'in oynadığı dışyapı kaplaması reklamlarından nefret ediyorum.. :)
dicitürkün yeni reklamı daha gıcıklayıcı çizgi film falan ne olduğu belli değil...
quote:
Orjinalden alıntı: ADSIZ
ABİ TEFALİN BİR REKLAMI VARDI ANNESİ KIZINA YARDIM ETMESİNİ SÖYLÜYODU KIZDA YAPAMAM KOLLARIM YOKKİİİİİİİİİ DİYE SONRA E Bİ DENESEN DİYORUM FALAN DİYE AL KIZI BOĞ YAAAAA
nihaha, doğru o da fazlasıyla gıcık boğası geliyor insanin
quote:
Orjinalden alıntı: S1m0nE
Ayşe Teyze rekLamı ıyKkkkkkkk Her Çıktığında Tv'yi Kapatasım Geliyo
aynen öyle dogdugum günden beri izliyorum lanet olsun bir ara kaybolmu ne güzel daha sonra tekrardan cıktı aslında şimdiye kadar bi ton iğrenç reklam vardı hatırladıklarım,
rüştü oynamıstı :gol yemem sörf yerim varmı nazo gibisi mustafa sandalın muhabbet kart reklamı digitürk ün son reklamı kurtlar vadisinin reklamında bayagı cıkardı ensar kanape reklamı adamın teki oynuyordu alorko klima kedi nin oynadıgı reklam amerikan siding rinso nun (her sene hangi erkek ünlü ise oynattıgı reklam
ama su bir gercek reklamın iyisi kötüsü olmaz reklamlar sinir ötesi ama hepimizin aklında kalmıs ve unutmuyoruz isimleri
Benim en nefret ettiğim reklam şu televizyon antenini bozdukları molped reklamı. Resmen Amelie filminden ÇALMIŞLAR (esinlenmek falan denemez). Yuh artık
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
quote:
Orjinalden alıntı: ADSIZ
ABİ TEFALİN BİR REKLAMI VARDI ANNESİ KIZINA YARDIM ETMESİNİ SÖYLÜYODU KIZDA YAPAMAM KOLLARIM YOKKİİİİİİİİİ DİYE SONRA E Bİ DENESEN DİYORUM FALAN DİYE AL KIZI BOĞ YAAAAA
nihaha, doğru o da fazlasıyla gıcık boğası geliyor insanin
o raklam zaaten 6 yıl evvel çekilmiş şimdi kızda evlenemedi diye tımarhaneye kapatmışlar italyada.
rekabet kurulu dicitürk reklamını uygun görmemiş,uydu kanallarını karalayıcı kampanya yapıyor diye.valla
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus
ayşe teyze carrrttttttt
aha bu reklam kadar igrenc bi reklam olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
varmı nazzoo gibisii
Gerçekten iğrenç!
Tabiki Ayşe teyze uyuz reklam ya
Dijitürk iğrenç
rüştü gol yemem surf yerim
böyle bir reklam olabilirmi
beni bütün kosla-mosla reklamları çıldırtacak derecede sinirlendiriyor her seferinde bi kadın çıkıyor artk hep kosla kullanacam diyor bi değişiklikte yok televizyonu kırasım geliyor..
Chewy Dent mi ne sakız reklamı varya acayip uyuz oluom o reklama
quote:
Orjinalden alıntı: bomert
beni bütün kosla-mosla reklamları çıldırtacak derecede sinirlendiriyor her seferinde bi kadın çıkıyor artk hep kosla kullanacam diyor bi değişiklikte yok televizyonu kırasım geliyor..
Kesinlikle Blendax reklamlarıııııııı...
quote:
bence tefal reklamları hani annesine trip yapan bi kız var ya sinir oluyom
yıllardır aynı uyuz reklam, "kollarım yokki"
aveanin salak reklami..hani elinde boks eldiveni olan kiz..
bütün ped reklamları ibonun şu metrekaresi tam 175 kuruş dediği iğrenç reklam digitürk ayşe teyze bide şu eti çay keyfinin reklamı gıcık eti çay keyfi reklamı. etinin de kapsama alanı baya geniş hani ta nerden çekti çayı. demekki büyük paketinden olsa çay ocağını söküp götürecek
en beğendiğim reklam ise citroen c4 çok hoş yapmışlar reklamı