Şimdi Ara

EN İTİCİ REKLAM HANGİSİDİR SİZCE::::::::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Berbat reklam : Turkcell (son)
    İğrenç reklam : Ergül Kanepe (yayından kalkmış olabilir)
    İğrenç Ötesi : Nazo
  • quote:

pollock Tarih 15 Nisan 2005, 0:58:14
    yeni palio reklamı adam pailonun üzerindeyken güçlüüü içine girince aptallasıyor. betmenmidir nedir tuhaf bisey.. palyoya binen salaklasır.. acıyorum fiat a .. reklam sirketlerini değiştirsinler.

Hocam yerinde ve mükemmel bi tespit yapmişin
  • TURKCELL REKLAMI EN İĞRENÇ REKLAM OLARAK ÖDÜL FALAN ALMASI LAZIM.
    Bu kadar rezil bir reklam olamaz ya,
    Turkcell kullandığım için artık utanıyorum!
    Genç olduğum için utanıyorum!
    nasıl reklamdır o öyle Allahım, bunlar gençleri böyle şopar insanlar olarak mı görüyor,
    Gülse Birsel ve Haluk Bilginer kendinizi para için nasıl böyle iğrenç ve küçük pozisyonlara düşünürsünüz! Kişiliğiniz yok mu sizin?
    Hele o karaibrahimgil, ben onun yerinde olsam insan içine çıkamam, intihar ederim.
    Damn you Türkcell!
    Çok sinirliyim, reklam paso dönüyo kanallarda, biri bir dur desin buna, ağır konuştum ama buraya kadar
    geldi.

Bu arada en sevdiğim reklam Eti'nin Wanted avcıları, 80 San Fransisco ortamı, reklamın tarzı çok hoş ve değişik, ayrıca espriler de süper, tipler süper, helal olsun Eti.

• digitürk
    tansaş
    tefal (ellerim yok ki dio ya)
    calgonit reklamların hepsi
    ace reklamı ayşe teyze
    taktik (süper taktik ....)
    chewydent
    falım

az oldu ama ossunnapiim abi bisürü uyuz var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

TURKCELL REKLAMI EN İĞRENÇ REKLAM OLARAK ÖDÜL FALAN ALMASI LAZIM.
    Bu kadar rezil bir reklam olamaz ya,
    Turkcell kullandığım için artık utanıyorum!
    Genç olduğum için utanıyorum!
    nasıl reklamdır o öyle Allahım, bunlar gençleri böyle şopar insanlar olarak mı görüyor,
    Gülse Birsel ve Haluk Bilginer kendinizi para için nasıl böyle iğrenç ve küçük pozisyonlara düşünürsünüz! Kişiliğiniz yok mu sizin?
    Hele o karaibrahimgil, ben onun yerinde olsam insan içine çıkamam, intihar ederim.
    Damn you Türkcell!
    Çok sinirliyim, reklam paso dönüyo kanallarda, biri bir dur desin buna, ağır konuştum ama buraya kadar
    geldi.

Bu arada en sevdiğim reklam Eti'nin Wanted avcıları, 80 San Fransisco ortamı, reklamın tarzı çok hoş ve değişik, ayrıca espriler de süper, tipler süper, helal olsun Eti.

haklısın ben de senin gibi düşünüyorum. çok uyuz bi reklam. ama reklamdan kısmen kurtulduk. artık reklamın kısaltılmış versiyonunu veriyorlar kanallarda...

• arkadaşlar reklamın iyisi kötüsü olmaz derler...
  • öyle derler de kötüsü oluyo işte...
  • Bugün gene denk geLdi.
    Şu caykeyfi mi ne var bisküvi, o rekLam. Kadının masadan kaydığı camdan uctuğu...
  • gıcık bi çay reklamı var

:::::::

Surf yerim GOL YEMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E53 -- 17 Nisan 2005, 11:05:10 >
  • elleri ayakları ve ağızları bağlı bir iskemlede otururken havuza girmek için kendini yırtaqn erkek müsvettelerinin oynadığı kadın bağı reklamı...

(no smoke)
  • Herkese merhaba... Ben yeni geldim. Hepinizin düşüncesine saygım var, ama Levi's'ın son reklamı kadar iğrenç ve itici bir reklam görmedim henüz. Görebileceğimi de düşünmüyorum. Selamlar...
  • bence molpad reklamları... okızları bi yakalsam aazlarını yuzlerini birbirne gecircem... hic mac seyreden adamların anteniyle oynanırmı... git rusleti oyna daha az zarar gorursun...
  • molpediniz vaaaar mıı...

var ama..evde..(!)
  • [Deleted by Admins]
  • Hocam etti WANTED diye bi rekla var vapurda geçen hani acaip itici ürün de aynı reklamda anlatılan gibi berbat
  • ya şu tefall tenceredeki ellimleri yokki,çok komik diyeyo biri o reklam müthiş gıcık,iğrenç birşey bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

ya şu tefall tenceredeki ellimleri yokki,çok komik diyeyo biri o reklam müthiş gıcık,iğrenç birşey bence

• bence avea nın boksör kızı sinirlerim altüst oluyor
  • Eyüp sabri tunceer...

Peki bu nasil?

• quote:

Orjinalden alıntı: biyudumsu

Eyüp sabri tunceer...

Peki bu nasil?

+1

ve nazo reklamı.
    var mı nazo gibisi? gerçekten de yok valla!!!

bir de digitürk reklamı. efsaneler arasında yerini aldı bence.
    ''bu arkadaş 250-300 milyon arası, bakın kesin fiyat veremiyorum'' diyor. sonra da utanmadan ''digitürk 14 milyondan başlayan fiyatlarla'' diyor. aptal herif, senin malının fiyatı kesin mi sanki!!!

neyse, sinirlendim. hepinize iyi günler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.