Şimdi Ara

EN İTİCİ REKLAM HANGİSİDİR SİZCE::::::::: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben simdi sana katılmıyom cook abartmişsin tamam yaratici olmayabiliriz kabul ediyom ama övdüğün cem yılmaz sadece moda olmasıyla kazanıyo gibime geliyo adam iki laf ediyo herkes gülüyo iki küfür ediyo herkes "süper yaa "falan bence o adam da cook iyi değil
    bide gırgır geldi dırdır gitti iyi slogan bee kanka
    quote:

Orjinalden alıntı: QueenManiac

yaaa bi reklam vardı böle lavuğun biri çamaşır asıyodu ipe. deterjan reklamı bu. soora sloganı şeydi. .....(deterjan adı geçio burda) diorum, okkkaaddaaaarrrrr. böle aptal bi reklam olamaz yaa.

bi de şey vardı cüneyt arkınlı kia, ve plastik boru reklamları. böle cüneyt baba hopluyo zıplıyo felan.iğrenç yaaa.

En mükemmel reklamlar Cem Yılmazın Panasonic reklamları ve Doritos Ala Turka(hiç sevmem ürünü ) bi de. adam yapıodu be abi

bi de nazar sakız reklamı vardı. ıyyyy. "nazar etme ne olur, çiğne senin de olur" bu nedir arkadaş yaa. yok aga yok bizim reklam sektörü ölmüş batmış gitmiş.

bi de gag da izlemiştim. zamanında reklam çekilmiş, Oralet Osman die. böle aptal bi reklam. sonra şey vardı bi de, gırgır reklamları. hani bu elektrikli süpürgenin neandarteli var ya o. aptal reklamlar. şimdi bakıyorum da, reklam sektörü o zamandan bu zamana ters evrim geçirmiş, Oralet Osman gitmiş salyangoz Selo ve gerizekalı özgürkız gelmişhepsineTürk reklam sektörüne

Saygılarımla...

• cem yılmazın son çektigi reklam ingilizce şarkı söyledigi cok basit ve kalitesiz bence..
    cem yılmaz marka olmuş doru.. flimine gittigimdede mesela sinemada
    adam espiri olmayan bişiy dese bile ha ha ha ha filan millet kopuyo..
    elektirigi güsel bu adamın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 25 Nisan 2005, 17:00:56 >
  • şu deterjan reklamlarinin topunu kaldiracaksin.birde evde 3-4 kadin olur.kamera amator çekim gibidir.beyaz bir gömleğe koslamidir nedir onda döker.kadinin tekii "ayyyy giitti gomlek der" sonra beyaz onluklü bir lavuk çıkar.birşeyler anlatir.boyle gerizekali birşey olurmu yaw.ben kendimi bildim bileli ayni reklam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Bence dijitürk reklamı, bu adama çok itici, böyle reklamda bu rolu oynamak ve milleti saf yerine koymak bence reklamın albenisini azaltır.Bu arada değişik reklamları yüklemek isteyenler burayı tıklayabilirler.Üye olunuz ve dilediğiniz birçok reklamı divx olarak indiriniz.Bu sitenin benimle hiçbir alakası yoktur reklam amaçlı olarak vermiyorum site adını sadece faydalanın diye veriyorum.Teşekkür ederim.
    http://www.reklampark.com/

Paşa gönül kriterleri mi?

• Mavi Jeans reklamı brebat
  • olm en kral reklam şu üçlüden çıkıyor
    volkswagen bmw mercedes
    bunların haricinde gerçekten reklam veren firma çok az
  • BMW yi unutmuşsun onlarında reklamları sağlamdır

En gıcık kaptığım şu ülkerin diş macunu kılıklı dondurması
  • Kadir İnanırın son reklamı çok ilginç , bu adam aman bizim sokaktan geçmesin krırılmadık cam bırakmıyor valla
  • reklamların hepsi iticidir
  • Turkcell reklamları
  • Aynı malı deme corç aynı malı deme A.Q!!!
  • profilo reklamı kadir inanır lı olan hiç sevmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoGaNj

Aynı malı deme corç aynı malı deme A.Q!!!

bu neyaaa hakkatten ammada keleş reklam aynı malı deme ne demek güzel türkçemizde böyle saçma bir cümle olabilir mi...
    (Ali Atıf Bir uyuyor mu...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony

rüştü gol yemem surf yerim

böyle bir reklam olabilirmi

kesinlikle katılıyorum sana

• quote:

Orjinalden alıntı: pamukprenses

quote:

Orjinalden alıntı: drony

rüştü gol yemem surf yerim

böyle bir reklam olabilirmi

kesinlikle katılıyorum sana

• ayşe teyzeeeeeeeeeeeeeeeeee'ye sadece şunu diecem ve tabiki cırrrrrrrrrrrttttttt

• MIIIISTAFA O bir rodeo erkeği , rodeonun çikolatası var MIIISSTAFA ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

ayşe teyze
    carrrttttttt

evet yaa o kadını ben bigün caart yapcam görcek.
  • olipsin son reklamları çocuğun annesi eroollll diye seslenince limon yemis gibi oluyorum. bir de profilonun son reklamı yani rezaleti hani kadir inanır baktığı heryeri yakıp yıkıyo güya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.