Şimdi Ara

EN İTİCİ REKLAM HANGİSİDİR SİZCE::::::::: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ark. lar... itici - mitici adamlar burda da reklamlarını yaptırıyolar baksanıza...

sempatiklikte iticilikte bir reklam taktiğidir.. akılda kalma olayı.. reklamın iyisi kötüsü olmaz prensibi..

yanlız digitürk we tefal reklamları hakkaten çok kıl yaaa... (demek o kadar da başarılı)

saygılar
  • arkadaslar daha öncede yazmıstım reklamın iyisi kötüsü olmaz bakın iğrenc ve kötüde olsalar hepimizin aklında kalmışlar zaten amaçta bu değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

arkadaslar daha öncede yazmıstım reklamın iyisi kötüsü olmaz bakın iğrenc ve kötüde olsalar hepimizin aklında kalmışlar zaten amaçta bu değilmi

haklısın ama bence dicitürk kalsın berbat...
  • tüm deterjan,şampuan reklamları yıllardır hepsi aynı,Bi koku katıyolart yok jojova özlü bilmem ne,Yok taze vırt vızık çiçek kokulu zottirik marka çamaşır deterjanı en iyisi ilk aldığımdan daha beyaz şu bu...
    midem bulanıyo artık ama içlerinde izlemeye dayanamağım iki tanesi var blendax ve ayşe teyze(ace) reklamları Ya yuh artık o reklam yuzunden evdeki blendax şampuanı atasım geliyo ve asla almama bundan sonra blendax falan
  • hani bir deterjan reklamı var adını hatırlayamadım şimdi...

gerizekalının biri çıkıp bulaşıkları yıkamaya gönüllü oluyor

ben çocuktum aynı reklam büyüdüm aynı reklam
  • CASPER LAPTOP reklami var... Ben hayatimda bu kadar itici, urunle alakasiz sacma sapan bir reklam gormedim
  • YKB reklamı...::
  • Valla Bursa nın yerel kanallarında oynayan (ASTV) bir Teknolojix Bilgisayar reklamı var ki gülmekten altınıza edersiniz. Bu makine süper Nod 32 var bunda, adres etiketleme var bilmemne var denilen makinenin benim 2 sene önce topladığım makineden rezalet olduğunu 2 saat adam ballandıra ballandıra anlatıyor. Hele birde arkadaşın mimikleri o kadar komikki yani insanın ağzını bırakıp başka bir tarafıyla gülesi geliyor. Ulusal reklam olarakta pek iyi durumda değiliz. İnanın 10 sene evvelki reklamların daha güzel olduğunu düşünüyorum. Birçok reklam saçma ötesi hatta insanı üründen soğutuyor. Ben büyük bir firma olsam ya hiç reklam yapmam ya da komik bir isim bulup ona reklam çekerim
  • yaaa bi reklam vardı böle lavuğun biri çamaşır asıyodu ipe. deterjan reklamı bu. soora sloganı şeydi. .....(deterjan adı geçio burda) diorum, okkkaaddaaaarrrrr. böle aptal bi reklam olamaz yaa.

bi de şey vardı cüneyt arkınlı kia, ve plastik boru reklamları. böle cüneyt baba hopluyo zıplıyo felan.iğrenç yaaa.

En mükemmel reklamlar Cem Yılmazın Panasonic reklamları ve Doritos Ala Turka(hiç sevmem ürünü ) bi de. adam yapıodu be abi

bi de nazar sakız reklamı vardı. ıyyyy. "nazar etme ne olur, çiğne senin de olur" bu nedir arkadaş yaa. yok aga yok bizim reklam sektörü ölmüş batmış gitmiş.

bi de gag da izlemiştim. zamanında reklam çekilmiş, Oralet Osman die. böle aptal bi reklam. sonra şey vardı bi de, gırgır reklamları. hani bu elektrikli süpürgenin neandarteli var ya o. aptal reklamlar. şimdi bakıyorum da, reklam sektörü o zamandan bu zamana ters evrim geçirmiş, Oralet Osman gitmiş salyangoz Selo ve gerizekalı özgürkız gelmişhepsineTürk reklam sektörüne

Saygılarımla...

• amma kinimiz varmış bu reklamlara. içimizi döktük, iyi oldu valla
  • ' Dışbanak ideal kart reklamını gördünüzmü? '
    Sadece kafa sıkıyo (ı=i)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

' Dışbanak ideal kart reklamını gördünüzmü? '
    Sadece kafa sıkıyo (ı=i)

+1
  • -ARKADASLAR ARANIZDA ULKER CIKOLATALI GOFRET SEVMEYEN VAR MI??
    -YOK MU??????
    NE KADAR SİNİR BOZUCU BIR REKLAM YAA...
  • Eyüp sabri tuncer
  • yaw sütaş'ın bi reklamı vardı geçenyıl falan.:İki inek çayırda yatıyorlar.biyandanda kuyruklarıyla yelpaze sallıyorlar.aralarındaki muhabbet
    -üff çok sıcak insanlar bu sıcakta neyapıyor?
    -sütaş ayran içiyor
    -biz niye içmiyoruz?
    -ÇÜNKİ BİZ İNEĞİZ.

adi adamların yaptığı reklama baq çay demle.
  • varmı NAZOO GİBİSİİ
  • quote:

varmı NAZOO GİBİSİİ
  • telefon tuş sesi:::düt düt:::
    kalın bir ses :döcötörk kalsın ıııııııh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 24 Nisan 2005, 13:25:10 >
  • Vestel ve Digitur reklamları iğrenç
  • tutku biskivü reklamı igrenc ya... bi biskrem versemde kusulcak bişi bisküvi reklamı çeken yönetmenlerde morunluk felan var sanırım.. ooo my goddddddddddd aysel gürelli deniz akkayalı reklam süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 25 Nisan 2005, 3:17:04 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.