Şimdi Ara

EN İTİCİ REKLAM HANGİSİDİR SİZCE::::::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alkoc

merinos ibroham acısess.... onun olduğu herşey iticiden ötee

• Gercektende ya o adam nedir necidir ?

DigiTurk rekLamLarı kaLite ve cazibesiyLe oLmasada sıradışı yapısıyLa antipatikde oLsa amacına uLaşıyor gibi gaLiba...
    Yani kendisinden bahsettiriyor ama kim gider bu rekLamın ardından D.Türk aLır o da tartışıLır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Nisan 2005, 23:09:28 >
  • Fiat İdea' nın reklamı çok aptalcaydı kadınları kandırmak için yapmışlar ama o arabayı en aptal kadın şöför bile almaz yanında o adamı hediye etseler bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ltn

bir tokat atılan
    televizyon reklamı varmış bilen varmı

Regal tv reklamı.
  • gene çıktı yaaa bu dijitürk reklamı bu adamı yolda görürsem dövcem çok itici içim gıcıklanıyor...
  • reklamcılıkta s*çan s*çana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

ayşe teyze
    carrrttttttt

kesinlikle katılıyorum ne iğrenç bi reklamdır abi, zaten bu deterjan reklamlarının külliyeni saçma, en iyileri araba reklamları oluyor, hele ford'un şampiyonlar ligi reklamları tek kelimeyle mükemmel...
  • tüm deterjan reklamlarııı...
    hepsi iğrenç...
  • bence levis reklamı. sanki hepimiz ilkokuldan beri shakespear okuyoz. baska ülkeler için iyi olabilr ama bizde biraz sacma kalmıs bence. bir de kadınlara yönelik urun reklamlarının hepsi.
  • Banka reklamları, sonunda banka ismi görene kadar ne reklamı olduğunu anlıyamıyorsun.
  • Çocukda yaparım kariyer de 2 reklamı berbat. Konu ile Lunapark' ın ne alakası var, birde ...bezinin kariyere ne kadar etkisi olur ? Oturup bunu derinden düşünmek lazım herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 10 Nisan 2005, 8:07:22 >
  • bence tefal reklamları hani annesine trip yapan bi kız var ya sinir oluyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

Ayşe Teyze rekLamı
    ıyKkkkkkkk
    Her Çıktığında Tv'yi Kapatasım Geliyo

• reklamcılık ta bir kural vardır " sex her zaman satar " diye . gerçekten öyledir. Adamlar bize uyduruk bir mamül satacak onu evrenin anlamı hayatın kaynağı gibi sunuyorlar.bize o mamülü satın aldırmak için hislerimizle oynuyorlar içgüdülerimizi kaşıyorlar reklamların şeklinden çok bizde bir ihtiyaç bir eksiklik duygusu yaratmaya yönelik çabalarından tiksiniyorum.gençturkcell reklamı mesela "gençtürkcell li ol mutlu ol " sağolasınn mutlu olmak için bütün ihtiyacım buydu

"diji diji diji türkleeer mutlu mesut aileleer " tabi baba maç izlerken kadın pembe dizi çocukta çizgi film seyretmektedir.ne kavga ne gürültü hipnoz edilmiş çekirdek aile. mutluyuz

• BENCE TEFAL CLİPSO REKLAMI
    ELLERİ KAZAĞININ İÇİNDE CIRTLAK BİR KIZ VAR ANNESİ ŞU KAPAĞI KAPATIR MISIN DİYOR DA O DA AYNISINI TEKRARLIYOR İĞRENNNNÇ....
  • ABİ TEFALİN BİR REKLAMI VARDI ANNESİ KIZINA YARDIM ETMESİNİ SÖYLÜYODU KIZDA YAPAMAM KOLLARIM YOKKİİİİİİİİİ DİYE SONRA E Bİ DENESEN DİYORUM FALAN DİYE AL KIZI BOĞ YAAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADSIZ

ABİ TEFALİN BİR REKLAMI VARDI ANNESİ KIZINA YARDIM ETMESİNİ SÖYLÜYODU KIZDA YAPAMAM KOLLARIM YOKKİİİİİİİİİ DİYE SONRA E Bİ DENESEN DİYORUM FALAN DİYE AL KIZI BOĞ YAAAAA

Benim kızım bana öyle cevap verecek orada aynı düdüklü tencerenin içine onu sokarım. Sonra da "bak ne kadar kolaymış" derim.
  • aslında alacan screeshot dijitürk reklamında hani uydu için görüntü kötü diyor ya!oradan alacan screen shot ı sonra açacan dava böyle görüntü veren uydu alıcısı nerde diye kesin kazanırsın
  • bütün ped reklamlari
    orkid,rozi vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebilemben

bütün ped reklamlari
    orkid,rozi vs vs

+10000000

BUNUN YANINDA:DİŞ MACUNU,DETERJAN REKLAMLARININ HEPSİ,DİJİTÜRK REKLAMI

VEEEEEEEEEE

EN BÜYÜK NEFRETİM JVC REKLAMI!!!!!ORDAKİ JAPONU BİR YERDE YAKALASAM KOMAYA SOKACAM AMA HADİ HAYIRLISI.....

KİM YAPTU??

EFENDİ???

BİZ YAPTUK!!!

ŞEREFSİZ JAPON

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.