En çekici araç Pagani Zonda-F,Chrysler ME Four Twelve ,Skyline R34 GTR,Honda NSX,Mitsubishi Eclipse itici araba pek yok
Drahte+1 bende bana özel birşeyler isterim herkesde var diye X5 bile soğudum...
FORD FUSION'ı es geçmeyin. Tipsizlikte bir numara.
Lada nın son çıkan modelleri görünüş olarak bir otomobil bu kadar çirkin olabilir
307cc sport u unutmayalım lütfen aa kırılıyorum ama
şu aralar yeni 307hb lerin önlerini gördüyseniz... artık itici kelimesinin sizin için yeni bir anlamı var demektir..
Ford KA kadar itici olabilirmi bir araba
Bu Hangi Sinifa giriyor
Ama Iticilik olarak 3.dunya ulkelerinin turkiyede piyasaya srdugu tum araclar die bilirim.
En itici twingo gibi tüm dünya'da sevimliliği sayesinde milyon üzeri satmış ve avrupa'da hala çok satan (12 yıla rağmen) araca itici diyenlerdir...
Deden de BMW der. Oh be ne kolay. Eh bende Ferrari diyeyim. Ne de olsa hep güçlüyü severiz biz...
quote:
Orjinalden alıntı: konqueror
bence en itici araç renault twingo neden üretilmiş acaba ben bi anlam veremedim
çekici araç BMW , sınıfı farketmez
quote:
Orjinalden alıntı: Sauron®
307cc sport u unutmayalım lütfen aa kırılıyorum ama
şu aralar yeni 307hb lerin önlerini gördüyseniz... artık itici kelimesinin sizin için yeni bir anlamı var demektir..
bence yeni 307 gayet güzel ön görünüşüde güzel ,sis farları olsun diğer agresif bakışlı far görüntüsü olsun iyi düşünülmüş özellikle siyah ve metalik gri 10 numara olur bu arabaya
bmw m3 , m6 ve fero 360
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme