Şimdi Ara

<<<EN İTİCİ ve EN ÇEKİCİ ARAÇ HANGİSİ>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En çekici araç Pagani Zonda-F,Chrysler ME Four Twelve ,Skyline R34 GTR,Honda NSX,Mitsubishi Eclipse
    itici araba pek yok
  • Drahte+1 bende bana özel birşeyler isterim herkesde var diye X5 bile soğudum...
  • FORD FUSION'ı es geçmeyin. Tipsizlikte bir numara.
  • Lada nın son çıkan modelleri görünüş olarak bir otomobil bu kadar çirkin olabilir
  • 307cc sport u unutmayalım lütfen aa kırılıyorum ama

şu aralar yeni 307hb lerin önlerini gördüyseniz... artık itici kelimesinin sizin için yeni bir anlamı var demektir..
  • Ford KA kadar itici olabilirmi bir araba
  •  <<<EN İTİCİ ve EN ÇEKİCİ ARAÇ HANGİSİ>>>

Bu Hangi Sinifa giriyor

Ama Iticilik olarak 3.dunya ulkelerinin turkiyede piyasaya srdugu tum araclar die bilirim.
  • En itici twingo gibi tüm dünya'da sevimliliği sayesinde milyon üzeri satmış ve avrupa'da hala çok satan (12 yıla rağmen) araca itici diyenlerdir...

Deden de BMW der. Oh be ne kolay. Eh bende Ferrari diyeyim. Ne de olsa hep güçlüyü severiz biz...
    quote:

Orjinalden alıntı: konqueror

bence en itici araç renault twingo neden üretilmiş acaba ben bi anlam veremedim

çekici araç BMW , sınıfı farketmez

• quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

307cc sport u unutmayalım lütfen aa kırılıyorum ama

şu aralar yeni 307hb lerin önlerini gördüyseniz... artık itici kelimesinin sizin için yeni bir anlamı var demektir..

bence yeni 307 gayet güzel ön görünüşüde güzel ,sis farları olsun diğer agresif bakışlı far görüntüsü olsun iyi düşünülmüş özellikle siyah ve metalik gri 10 numara olur bu arabaya
  • bmw m3 , m6 ve fero 360
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.