Şimdi Ara

En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [Kullanıcı İncelemesi] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
50
Favori
177.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_36365205/tm.htm

forumda böle bi konu açılmış sıvı olarak kolonya aseton konuşulmuş
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim çok yardımcı oldu.
  • adamsın güzel bi çalışma olmış
  • güzel inceleme olmuş
  • Hocam aslında macun deyip geçmemek lazım. Şimdi yeni birşey daha kendim gözlemleyerek farkettim. Macunun sanırım sürüldüğü ortama alışma -kaynama süresi var. Tg2 yi ilk sürdüğümde 40 lardaydı , birkaç gün sonra soğutucu bloğu söküp macunu az daha yaydım, 1-2 derece farketti. Şimdi 1-2 derece daha farketti (yaklaşık 1,5 haftayı geçti).. Bundan sonraki değişim için ise hava durumu etken olacaktır. Belki yanılıyorumdur ama macunlarda bir etkinleşme süresi var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: hams

artic mx-4 en yüksek değerlere sahip , birde herkes artic öneriyordu .neyse noctua t1 e devam

İncelemede de belirtildiği üzere test, macunların sürülmesinin hemen ardından yapılmış. Birçok kişinin memnuniyetle kullandığı o macun, belki de bir süre bekledikten sonra daha verimli olarak çalışacaktır. Hem Arctic, aynen Noctua gibi soğutma konusunda lider firmalardan biri bildiğiniz üzere.

* * *

Ustaca yapılmış bin inceleme daha. Eline sağlık. Termal macun testlerini yapmak, hele de bazılarının bir süre sonra daha verimli olmaya başlaması sebebiyle ürün incelemelerine benzemiyor malum.

İncelemede en düşük ısı değerlerini veren Coollaboratory Liquid Ultra'nın dereceye bile girememesi dikkatimi çekti?

Hocam naptın sen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Classico -- 4 Eylül 2014; 20:03:42 >

• Classico C kullanıcısına yanıt
    Harf hatası yapmışım ama çokluktan kinâye olarak aslında yanlışta sayılmaz. Konu sahibinin çok sayıda incelemesi var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Harf hatası yapmışım ama çokluktan kinâye olarak aslında yanlışta sayılmaz. Konu sahibinin çok sayıda incelemesi var çünkü.

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    yok hocam tg2 bende kullandım iletkenligi düşük 2.5 onun yerine xıgmatek powerfull inanın ondan çok çok iyi iletkenligi 5.0
  • kayıosmanlı kullanıcısına yanıt
    xigmatek in hangi modeli birde onu deneyim olmazsa, link var mı acaba?
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/powerful-thermal-macun.html

link ekledim iletkenliği 5.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayıosmanlı

http://www.vatanbilgisayar.com/powerful-thermal-macun.html

link ekledim iletkenliği 5.0

teşekkürler , TG2 cidden çok kötü çıktı benim için. umarım sıkıntı çıkarmaz bu saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher91

kardeş ben xigmatek g3606'yı aldım zamanında silikon bazlı rezalet bi ürün , aşırı sıcağa gelmiyor eriyip buharlaşıp gidiyor 1 ayda.
    sakın alayım deme.

aslında aklımda zalman vardı
    www.vatanbilgisayar.com
    ZALMAN ZM-STG2 EXTREME PERFORMANS THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/zm-stg2-super-thermal-macun.html
    ama gittiğim mağazanın stoğunda yokmuş, kısmete Tg2 aldım. H75 in kendi macunundan 2 -3 (+) derece daha kötü sonuçlarla karşılaştım diyebilirim.. Ya da şu var aklımda
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/freezing-point-thermal-macun.html

• Bir sonradaki incelemede yer alacak macunlar .

Hocam ne zaman olacak bu inceleme ? Gerçi aralarında nt-h1 i zorlayacak bir macun göremedim. Bu aralar nt-h1 almaya niyetliyimde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklar çok az hissettimes bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE OK. T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ucuz macunlarda silikon yağı diye bir materyal kullanıyorlar,aşırı sıcakta buharlaşıp gidiyor hemencicik
    Alırken dikkat edin non-silicone olsun alacağınız ürün.
    hocam ben tg2 kullandım fiyatı daha pahalı ama boş. powerfull süper hemde 13 tl. ama bütce sorun degilse mx4

• OneTreeHill @
    Belirttiğiniz macunların test sonuçlarına bakarak tekrar bir macunda karar kılacağım. Keşke TG2 yi de test edileceklerin arasına koysaydınız. Sorunun ,macundan ,soğutucu veya işlemciden olup olmadığına bakabilirdim. Yinede sürekli kafama takılan Cooler Master Xigmatek ve Zalman ın macunları test sisteminize girmiş. Sizin verdiğiniz veriler ışığında karar vereceğim. Şimdiden kolay gelsin, başarılar.

kayıosmanlı @ Çok haklısınız ,fiyatına göre dediğiniz performansı vermiyor. Sürerken kıvam ve renk konusunda bana kaliteli hissi vermişti oysaki. İşlemci yükü arttığında malesef sonuç biraz hüsran oldu. Isı olarak zaten memnun olmadığım bir değerin üzerinde seyrettiği için OneTreeHill @ üstadın incelemesinden sonra seçim yapıp , değişime gideceğim.

Overclock değerleri ise;

H75 macununda 4.5 ghz 1,41v
    TG2 macununda 4.4 ghz 1,39v a çektim.

Buna rağmen;

Corsair H75 orjinal macununda max (oyunda) : 55 derece
    TG2 max (oyunda) : 55-60 (genelde 57-59) dereceleri buluyor.

macun kalitesi bakımından

1-Xi3 HDT
    2-Freezing Point
    3-STG 2

sıcaklık değerlerine baktığımız zaman da sıralamanın çok farklı olacağını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.