Şimdi Ara

En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [Kullanıcı İncelemesi] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
50
Favori
177.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testi 20-25 güne anca yapabilirim.Sök tak olduğu için biraz uzun sürüyor ve meşakkatli.Vatana yolum düşürse TG2 yi alıp teste eklerim. Önceki incelemeden kriter olsun diyede ilk incelemeden iki macun daha eklerim teste.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır sizi yakalmışken yeni rev. Mx-4 mü, Nt-h1 mi? Nette genelde hep eski rev mx4 le ilgili incelemeler var. En son bu ikisinden birini alıcam, sizin yorumunuz benim için değerli.
  • Mx4 bos yere büyütülen bir macun kesinlikle Nt-H1 alinir tr piyasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • white_power kullanıcısına yanıt
    Bende büyük ihtimal Nt-h1 alacağımda, mx-4 ün 8 yıl performans garantisi aklımı çelmiyor değil. Yanlış bilmiyorsam başka hiçbir firma bu kadar uzun süre performans garantisi vermiyor.
    Türkiyede bulunabilecek bütün macunları ekliyorsun bu çok iyi olmuş

Edit : Bende Tuniq Tower 120 Extreme olduğu için en çok Xigmatek HDT'yi erak ediyorum. Xigmatek HDT'nin ne özelliği olabilir ki acep direct touch soğutucular için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 8 Eylül 2014; 17:49:42 >
  • bugün vatanda cooler master ıc essential macun aldım acer 5552g laptopta kullandım 1 derece bile farketmedi ,Oysa laptop ı açmak için yarım saat uğraşmıştım, geri kalanı çöpe gidecek

• Buna da 10 yıl gider diye yazıyor, amma ne kadar doğrudur bilinmez tabi. Ürün çıkalı 1 sene olmuş zaten.

• Gerçi şu ana kadar macun sürmem gereken (cpu, gpu) hiçbir ürünü 5 yıldan fazla ve iki yıldan fazlada macun değiştirmeden kullanmadım ama olsun insana güven duygusu veriyor işte
  • witcher91 W kullanıcısına yanıt
    Bu arada teknik değerleri iyiymiş, bakalım test sonuçları ne olacak
  • 10 yıl nedir harbi , +40 yıl daha saklasan resmi olarak tarihi eser
    Hocam burada zaten cevabı vermişsiniz, bende neden cevap yazmıyor diyordum
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Yani eğer uğraşıp da çıkaramıyorsan Aseton işini görüyor. Eczanede 1-2 lira bişey küçük olanı.Kulak çöpüne çok hafif nemlendirirseniz sıfır riskle siliniyor.
  • Abicim bırakın termal macun felan sürmeyi.. geçenler de işlemciye mesir macunu sürdüm. işlemci şaha kalktı nerdeyse stok fanı ile 8ghz ye vuracaktı
  • Güzel konu. Teşekkürler
  • Xigmatek powerful termal macunu nasıldır sıcaklık iletimi 5 w/m-k olarak yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model ACER 6930 G dizüstü bilgisayarımda ısınma sorunları var.(Bazen sıcaktan kapanıyor)
    Notebooku açtığım zaman içinde bazı entegrelerin üzerinde 1mm kalınlığında termal pad kullanıldığını gördüm.
    Benim sorum ,termal pad olan yerlere termal macun kullanılabilirmi.
  • chess5 C kullanıcısına yanıt
    Şuna dikkat etmelisiniz. Eğer tek bir soğutucu plaka soğutulması gereken bütün plakaları kaplıyorsa ve her entegre birebir aynı yükseklikte değilse macun süremezsiniz. Ya entegreler aynı yükseklikte olacak ya da her entegre ayrı ayrı soğutulacak. Yoksa belki siz gözle farkedemezsiniz ama plakanın temas etmediği entegre zarar görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Şuna dikkat etmelisiniz. Eğer tek bir soğutucu plaka soğutulması gereken bütün plakaları kaplıyorsa ve her entegre birebir aynı yükseklikte değilse macun süremezsiniz. Ya entegreler aynı yükseklikte olacak ya da her entegre ayrı ayrı soğutulacak. Yoksa belki siz gözle farkedemezsiniz ama plakanın temas etmediği entegre zarar görebilir.

Teşekkür ederim.zaten şüpheli olduğumdan sürmedim.pad bulmak zorundayım.laptopu açarken bazılarına zarar verdim.Ancak tekno marketlerde pad bulamıyorum.ya gg'dan alacağım onlarında kalitesinden şüpheliyim.
  • chess5 C kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız piyasada satılan padlerin çoğu kalitesiz. Dh'de bir arkadaş satıyordu. Bulursam linkini atarım.

Edit: Konuyu buldum.http://forum.donanimhaber.com/m_73798681/f_//tm.htm#73798681

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 13 Eylül 2014; 13:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

O konuda haklısınız piyasada satılan padlerin çoğu kalitesiz. Dh'de bir arkadaş satıyordu. Bulursam linkini atarım.

Edit: Konuyu buldum.http://forum.donanimhaber.com/m_73798681/f_//tm.htm#73798681

tekrar teşekkürler.inceledim ama iyi yada kötümü bilemiyorum .kişiyle irtibata geçeyim en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.