Şimdi Ara

En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [Kullanıcı İncelemesi] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
50
Favori
177.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Yeni test etme imkanım oldu MX4 Rev 2 yi ama degişen bir şey olmadı arkadaşlar.Arada yarım derece bile yok .Montajı ikinci kez bir daha tekrarladım her yerine sürdüm bu sefer ama yine aynıydı.Hatta Noctua yı sürdüm şu an ve aldıgım skorun 0.14 derece farkla aynısını aldım.Sonuçları birazdan eklerim

Bu testte insanların aklına bazı çelişkiler gelebilir ama benim için rahat.Çünkü aynı macunu silip 3 kere test ettim ve 3 farklı macunla denedim bu işi.Hepsinde de sonuçlar birbiriyle tutarlıydı.İşin özü başta başlarken incelemeye aklımda bazı şüpheler vardı fakat şimdi içime sindi o kadar sağlamasını yaptıktan sonra.

Alıntıları Göster
    birşey danışacağım,termal macunun son kullanım süresi varmıdır
    Arctic Cooling MX-4 Termal Macun vardı kutusunu atmıştım 3 sene önce almıştım,kullansam sorun çıkarmı,macunun kıvamından belli olurmu acaba gerçi onuda nasıl anlarım bilmiyorumki
    bu arada Noctua NT-H1 yurtdışında 7 dolar burada 30 tl

• Arctic cooling mx-4 için 8 sene performansını kaybetmez diyor. Ağzı kapalı sakladıysanız yani kurumadıysa sorun olmayacaktır.
  • yok kuruma yok üstten ittirdiğimde macunu dışarıya veriyor,kullanayım o zaman
    birde bu macun iletkenli ya işlemciye süreceğim yakında,sürerken işlemcinin gövdesini kaplasınmı yoksa ortaya pirnç tanesi kadar sürüp bırakıp kendisi soğutucuyu takınca yayılırmı
  • Ben hep yayarak kullanıyorum. Ama yöntemlerden biride ortaya bir miktar sürüp soğutucunun baskısıyla yayılmasını sağlamak. Youtube da birkaç video var. İsterseniz oradan izleyip kendi kararınızı verin.
  • teşekkürler
    uzun zamandır masaüstüne macun sürmedim,yine ortaya sürerim sanırım,devamlı laptoplara sürdüğüm zaman ortaya sürüp soğutucu bakırı kapatıyorum ama laptopa arctic cooling mx-4 sürdüğümde pek randıman alamıyorum,sanırım ısı iletken özelliği çok olduğundan olabilir yada ben yanlış düşünüyorum.laptopun heatsink ve fanı dandik belkide ondan
  • Muhtemelen elinizdeki ilk revizyon mx-4, ilk revizyon pek başarılı değildi. Gerçi sonradan çıkan diğer test sitelerinde iyi sonuçlar alırken onetreehill in yaptığı testlerde pek başarılı değildi. Ha bu arada en iyi termal macunlarla karşılaştırarak söylüyorum. Yoksa dandik macunlardan kat kat iyidir.
  • 1 senedir sıkılmadınız şu macun muhabbetinden :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli yeni ve daha iyi olduğunu idda eden macunlar çıkıyo, sıkılmıycazki daha serin çalışsın cpular gpular
  • Cpu gpu da neymis ben zamaninda anakarta,ram'lere,ekran karti belleklerine tek tek surmustum :)
    Taktigi var.capraz iki koseye surmuyorsun ve o noktalara japon yapistirici damlatiyorsun.pasif sogutucuyu tepesine koyup yapistiriyorsun miss ;)
    10 yil oldu bunlarla ugrasali peeh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Eylül 2014; 22:07:46 >
    Sökmek gerektiğinde sorun olmuyor mu?
  • quote:

Yeni test etme imkanım oldu MX4 Rev 2 yi ama degişen bir şey olmadı arkadaşlar.Arada yarım derece bile yok .Montajı ikinci kez bir daha tekrarladım her yerine sürdüm bu sefer ama yine aynıydı.Hatta Noctua yı sürdüm şu an ve aldıgım skorun 0.14 derece farkla aynısını aldım.Sonuçları birazdan eklerim

Bu testte insanların aklına bazı çelişkiler gelebilir ama benim için rahat.Çünkü aynı macunu silip 3 kere test ettim ve 3 farklı macunla denedim bu işi.Hepsinde de sonuçlar birbiriyle tutarlıydı.İşin özü başta başlarken incelemeye aklımda bazı şüpheler vardı fakat şimdi içime sindi o kadar sağlamasını yaptıktan sonra.

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler, güzel çalışma olmuş

• hayır.japonu macunsuz iki köşeye topluiğne başı kadar damlatmak yeteri kadar tutar ama kemik gibi de yapışmamış olur.pasif soğutucu için gayet yeterli ama soğutucuya monte bir fan varsa önermem.ağırlık yüzünden çipe yük biner.birkaç saat makinayı çalıştırmayınki iyice kurusun.daha sonra gerektiğinde soğutucuyu hafif sağa sola çevirerek sökmek mümkün ama altındaki çip zarar görmez.yapışkan,yüzeylerde kalıntı bırakmışsa ufak tornavida ucu ile zedelemeden temizlenebilir.2006'da ekran kartımla overclock türkiye rekoru kırmıştım.eski kurttan öneriler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Eylül 2014; 4:03:40 >
    Bir üstatla konuştuğumu bilmiyodum, hürmetler şu an böyle bir operasyona gerek duyacak bir durum yok, gerekirse sizin yöntem aklımda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 24 Eylül 2014; 11:25:40 >
  • Estafurullah.zamaninda ugrastik iste oyle :)

• quote:

Alıntıları Göster
    helal çok yardımcı olabilecek bir konu

• Arkadaşlar, Cooler Master HTK-002 vatanda 9,00 TL. Bu macun nasıl, iş görür mü? Bu fiyat civarında daha iyisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çömlekçi -- 16 Kasım 2014; 10:22:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çömlekçi

Arkadaşlar, Cooler Master HTK-002 vatanda 9,00 TL. Bu macun nasıl, iş görür mü? Bu fiyat civarında daha iyisi var mı?
    Zalman termal macun kullanan varmı, verimlimi ?
  • Bu incelemenin yeni versiyonu yapıldı ve orada Zalman'ın ZM-STG1 ve ZM-STG2 isimli ürünleri de incelendi. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99461210/tm.htm
  • İnceleme için teşekkürler :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bence piyasada xigmate g3606 diye bir gerçek varken farklı macunlara fazladan para vermeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.