Şimdi Ara

En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [Kullanıcı İncelemesi] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
50
Favori
177.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci mi 70 derece? Oyunu yeni açmıştır muhtemelen GTX 1050 70 derecede çalışabilir zaten düşük güç tüketimli bir kart. Ama işlemciye inanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emeğine sağlık ama 2-3c ya oynuyor ya oynamıyor gidip vatandan satış tezgahtarının keyfine kalmış modeli alsak bile olur uğraşana saygım var ama bence boş işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 9 Mart 2018; 2:11:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARCTIC MX-4 8g
    bu macunu aldım nasıldır daha önceden zalman almıştım memnun kalmıştım o ürünle kıyaslarsak hangisi daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 9 Mart 2018; 13:6:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

ARCTIC MX-4 8g
    bu macunu aldım nasıldır daha önceden zalman almıştım memnun kalmıştım o ürünle kıyaslarsak hangisi daha iyidir

ürün bugün geldi daha önceden cevap yazan bir arkadaşımız vardı mesajı silinmiş sanırım cevap yazamamıştım ürün hakkındaki cevabı için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 22 Mart 2018; 18:54:1 >

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. İlk mx ten beri kullanırım, benim favori macunum. Gerçi henüz mx4 dü kullanamadım, kutusunda öyle bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam hayırlı olsun. İlk mx ten beri kullanırım, benim favori macunum. Gerçi henüz mx4 dü kullanamadım, kutusunda öyle bekliyor.

Teşekkür ederim hocam akasa venom fanın yanında gelen macundan memnun olmadığım için fırsat kolluyordum bu ürünüde 27 liraya bulunca kaçırmak istemedim
    Her ne kadar burdaki testlerde çok iyi görünmesede başa oynayan macunlardandır. Ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. Birde 8 yıl dayanma garantisi vermişler, gerçi o kadar süre söküp takmadan ya da sistem değiştirmeden dururmusunuz bilmem. Ben üşendiğim için heralde en az 3 sene yenilemem.
  • quote:

Her ne kadar burdaki testlerde çok iyi görünmesede başa oynayan macunlardandır. Ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. Birde 8 yıl dayanma garantisi vermişler, gerçi o kadar süre söküp takmadan ya da sistem değiştirmeden dururmusunuz bilmem. Ben üşendiğim için heralde en az 3 sene yenilemem.

Elimdeki sistem çok aşırı eskimedikçe sistem yemilemeyi mantıklı bulmuyorum bir 2 sene daha beni götürür sanırım olmadı elimdeki i5-4670k olan işlemciyi i7-4790 ile değiştiririm birde imkan el verirse sisteme 8 gb daha ram alacağım diğer türlü teknolojiye yetişilmez oldu
  • Arkadaşlar yaklaşik 2 ay once 8600k islemcimi 5 ghz de daha serin kullanma amaçlı işlemciye jilet yontemi ile delid yaptim sivi metal olarak Coollaboratory Liquid Pro kullandim gayet basarili bir sekilde IHS yi silikonlayip kapattim hazir sivi metale bulastik deyip uzun arastirmalar sonucu sivi metalin nikel kapli Noctua Nh-D14 tabanina yapismayacagi varsayarak cpu ve sogutucudada sivi metal kullandim 1 gun bu sekilde kullanip bench ve sicakliklari not ettim 1.42v ile 5 ghz de calisan iki fanida 850rom de calisan nh d14 ile islemci uzun sureli oyunda cindbench ve prime95 gibi benclerde max 65 dereceyi goruyor genelde 58-60 derece yukte calisiyordu

Ikinci gun sogutucu ve islemci arasindaki sivi metali temizleyip noctua macun uyguladim ve max sicaklikta + 10-12 derece fark etti.

Tekrardan sivi metali surup kasayi kapattim fakat icimde cpu ya yapisabilir diye bi kusku olustu ve 10 gun sonra sogutucuyu soktum ve sogutucu islemciye yapismisti 1 mm saga sola zor dondure dondure islemciden ayirdim sogutucuyu ve bende şöyle bir his uyandirdi bir hafta daha sokmesem kaynak olcakmis gibi geldi bana

Konuda soylendigi gibi 30 derecede galyum sivilasiyosa sicakken belki kolay sokulur suanda noctua macunla kullaniyorum ancak sivi metali uygulamakda istiyorum kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ARCTIC MX-4 8g

ürün bugün geldi daha önceden cevap yazan bir arkadaşımız vardı mesajı silinmiş sanırım cevap yazamamıştım ürün hakkındaki cevabı için teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam Mx-4 yeni versiyonumu? Bu benim kullandığım paketi bu şekilde değildi plastik şekildeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: megaprince

quote:

quote:

ARCTIC MX-4 8g

Hayırlı olsun hocam Mx-4 yeni versiyonumu? Bu benim kullandığım paketi bu şekilde değildi plastik şekildeydi.

Teşekkür ederim hocam ürün 8 gr olduğu için sanırım böyle 4 gr olanları dediğiniz gibiydi satın aldığım linki vereyim üyeliğiniz yoksa üye olun 4 dolar hediye ediyor bu sayede 7 dolar 4 gr olan ürüne vermek yerine 11 dolarlık 8 gr olan ürünü 7 dolara aldım
    link

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Nikele yapışmıyor zaten ama alüminyum olsa 2. güne dayanmazdı soğutucu.

En iyisi normal macun ile soğutmak, zaten delid 20 derece fark ediyor diğerine gerek yok.

Ben de delid yapmadığım halde thermal grizzly conductonaut kullandım ihs üstüne, 5 6 derece düşmüştü ama daha sonra soğutmada problem çıkınca pompayı çıkardığım zaman az daha anakart pinlerinn içine düşecekti.

Başıma yüklü masraf alacaktım az daha.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Anakart pininden ziyade sogutucuya kaynak olmasina az kalmişmış nikel taban olmasina ramen bi ara firsat bulursam tekrar deniycem sizinde dediginiz gibi uygulamasinda cok dikkatli olmak gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 23 Mart 2018; 10:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Anakart pininden ziyade sogutucuya kaynak olmasina az kalmişmış nikel taban olmasina ramen bi ara firsat bulursam tekrar deniycem sizinde dediginiz gibi uygulamasinda cok dikkatli olmak gerekli

Ben manyak gibi kasa dikey haldeyken pompayı çıkardım, ondan dolayı sıvı aşağı doğru aktı ama Allahtan soket yuvasının plastik kısmında kaldı da içeri girmedi.

Benim bildiğim sıkıntı çıkatmaması lazım ama o marka belki nikel de eritiyor olabilir kullanma kılavuzuna bakın.

• quote:

üründen menun kaldım en fazla ekran kartı konusunda memnun oldum 70 kusur derecelerde dolaşan ekran kartım şuan 66 üstüne çıkamıyor

Şu an kullandığım macun Thermalright chilfactor 3, mx4 ün muadili bir macun. Henüz bitiremediğim için mx4 ün paketini açmak istemiyorum. Olmadı yaz sonu ekran kartının garantisi doluyor, onunla siftahı yaparım.
  • Arkadaşlar merhaba, i7 7700hq ve gtx1060 ekran kartlı predator helios 300 laptobumda cooler master maker modeli olan üst seviye bir macun kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var macunu sürdükten sonra 1 ay boyunca ısı değerleri gayet normal şekilde 75i geçmiyor 1 aydan sonra yavaş yavaş artıp 90a kadar çıkıyor değerler, içini açıp tekrar macunu silip yeni macun sürüyorum yine 1 ay daha düşük oluyor değerler. Nedeni nedir acaba? Buharlaşıp uçuyor mu macun çünkü açtığımda silik silik gözüküyor cpu üzerinde

• atihanlı A kullanıcısına yanıt
    Cooler Master Mastergel Maker Nano aldım ortlama 40 dereden 32 düştü diyebilirim .
    ekran kartına da yapmak isterim ama zormudur kolaymıdır asus 660 var .
  • Go to Sleep kullanıcısına yanıt
    Silikon bazlı macun lazım bize bence aynı durumdan ben de muzdaribim.
  • Hangi macunu kullanmalıyız?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.