Şimdi Ara

En İyi 980Tİ HANGİSİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru basit arkadaşlar 3.200 TL max Bütçede en iyi 980ti hangisidir ?

• ASUS 980 Ti Matrix
    MSI 980 Ti Lightning

Bakmaniz gereken modellerdir. Turkiye'de bulunmuyor, Amazon gibi siteleri arastirin. Fiyat avantajiniz da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Nisan 2016; 10:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gigabyte extreme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2k için mi?

• http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx980-ti-superclock-acx-20-gddr5-6gb-384-bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html?stk=True&srt=PU

Paran cebinde kalsın en iyi diye bir şey yok hepsi oc lu zaten bilinen üretücüler 2-3 fps için değmez zaten aradaki farkı anlayamazsın.Ha yok illa ben paramı vericem diyosan

http://www.vatanbilgisayar.com/nvidia/ekran-kartlari/?stk=True&srt=PU

• Evga Kingpin bakın amazondan en sağlam kartlardan biri.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Suan 2k da kullanıcam ilerki zamanda monitor yukseltince 4k olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    hocam 2. link ekran kartlarının hepsini gösteriyor yanlış link atmıs olabilirmisiniz :D
  • kingpin
  • Ozaman evga 980ti dicemde pascal afesinde bekleme şansın varsa kesinlikle bekle. Pascal almasan da yinede 980ti alırsın ama ucuzlar enazindan az da olsa.

• JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru diyorsun beklemekte yarar var lakin adamlar sürekli erteliyor. Kasım ayında yeni pc toplamak istiyordum topladımda lakin o zaman bile herkes pascal serisini bekle diyordu. 6 ay olmuş halen kartı piyasaya sürmediler. Ne zaman çıkacağıda belli değil. Ben 2 ay daha bekliyeyim çıkmaz ise alıcam artık :D
  • Hall of Fame

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orta seviye bi kart alicak olsaniz alin derdim ama 980ti bence suan alinmaz, illa alicam diyorsaniz 2000tl civarinda amazondan alin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgilendirme yapmayalım 980Ti Matrix'in Türkiye'de satışı mevcut Ama lightning yok.
  • Beklemenizi oneririm Pascal-Polaris 2-3 ay icinde cikislarini gerceklestirecekler.
  • Zotac 980ti AMP Extreme güzel bir kart. Forumda incelemesi de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Orta seviye bi kart alicak olsaniz alin derdim ama 980ti bence suan alinmaz, illa alicam diyorsaniz 2000tl civarinda amazondan alin

Akıl dolu bir gol..

• Kingpin'in soğutmasının Matrix ve Lightning kadar iyi olduğunu zannetmiyorum. Üzerindeki soğutmayla kullanacak olanlar için, Kingpin'e "en iyi 980 Ti" demek yanlış olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.