araç 2013 c4. 7 sene s&s li varta 70 lik agm akü kullandıktan sonra (kontak açılışında havalar da soğuyunca motor arızası vermeye başladı), duracell e geçiş yaptık. S&s sorunsuz çalışıyor. ömrünü tamamlayana kadar arabayı satarız sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknozd74 -- 30 Kasım 2020; 9:36:17 > |
en iyi akü markası ve akü ömrü (44. sayfa)
en iyi akü markası ve akü ömrü
(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
-
-
Yazık kazıklanmışsınızdırda sizi şimdi . 2 sene önce yetkili servisin 450 , özel servisin 425 dediği mutlu aküyü bayisinden 250 ye almıştım . Keşke serviste taktırmasaydınız bilmediğiniz aküleri . -
arabaylada alakalı önceki araçlarımda 2-3 seneden fazla akü kullanamadım hemde mutlu vb aküler alırdım.son kullandığım arabama akücüdeki en ucuz aküyü almıştım 7 yıl yakın oldu maşallahı var. bu arada sıfır almıştım arabayı üzerindeki akü 2 yılda pert oldu😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 30 Kasım 2020; 11:38:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Varta alın gerisi traş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@Varta alın gerisi traş
Varta BLUE de traş,
varta alacaksanız Varta SİLVER
https://www.lastikjantavm.com/urun/varta-12v-63-amper-silver-dynamic-silver-dynamic-d39
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
An itibariyle 11 senelik Mutlu aküyü varta blue ile degistirdim....89 euro
Herkes Varta güzellemesi yapmış ama VARTA o kadar da kaliteli bir akü değil. Elektrikçiler de aynı fikirde, çabuk bitiyor.
-
2012 fiestamın (2011 trafige cıkıslı) orjinal üzerinde gelen aküsü vartaydı ve gecen sene yolda bırakmasın diye keyfi olarak değiştirdim söyleceklerim bu kadar.
ek: mutlu akü aldım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 8 Aralık 2020; 12:19:50 > -
Varta Akü benim araçta 2 yılda Carta'yı çekti. Elektrikçi Varta akü'lerin ömrü kısa oluyor diyerek Bosch akü taktı. 2 yıldır da onu kullanıyorum. Benim de söyleyeceklerim bu kadar :)
-
2013 model araba aldım üzerinde fabrikasyon varta vardı 7 yıl iyi dayanmış ben değiştirdim çünkü son günlerini yaşıyordu
-
varta aküyü 6 yıl kullandım. geçen aylarda bitti ve yine varta taktırdım 74lük 500 liraya. güzel gidiyor bence.
vartayı karalayıp fason üretim yaptıran bi markasan almanızda iyi olmuş. güle güle kullanın -
Mutluyu tek gecerim, net.
Boyle ust duzey kaliteli A+ uretim yaptiklari icin ise ulkem adina kendilerini ayrica tebrik ederim. Yollari açık olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
vartayı karalayıp fason üretim yaptıran bi markasan almanızda iyi olmuş. güle güle kullanınNe karalaması, başıma geleni anlatıyoruz. Hayırdır, Varta pazarlama sorumlusu musunuz?
-
Aracta ne kadar aksesuar o kadar ( kisa ) ömürdür... Günde ortalama 2 kez marsa vurmayla 5-6 kez vurmak ömrünü azaltir...
Kardesimin polonun üstünde orjinal fabrika aküsünü tedbir amacli 11 yil sonra ( 135000 km ) degistirdik. Eskisi marsa vurunca zorlaniyordu.
hayırdır bu atar ney?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 9 Aralık 2020; 18:34:59 > -
Standart akü yerine EFB akülerin daha verimli olacağını düşünüyorum, ihtiyaç olduğunda efb akü’lerden birini alırım.
Atara atar, gidere gider
-
Mutlu akü 2 yılda çöp oldu aracımda hiçbir türlü sonradan takılan aksesuar yok tamamen orijinal. Vartadan şaşmam.
ne marka olursa olsun, EFB olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X