Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
817.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
Giriş
  • araç 2013 c4. 7 sene s&s li varta 70 lik agm akü kullandıktan sonra (kontak açılışında havalar da soğuyunca motor arızası vermeye başladı), duracell e geçiş yaptık. S&s sorunsuz çalışıyor. ömrünü tamamlayana kadar arabayı satarız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknozd74 -- 30 Kasım 2020; 9:36:17 >
  • bmww kullanıcısına yanıt
    Yazık kazıklanmışsınızdırda sizi şimdi . 2 sene önce yetkili servisin 450 , özel servisin 425 dediği mutlu aküyü bayisinden 250 ye almıştım . Keşke serviste taktırmasaydınız bilmediğiniz aküleri .
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    arabaylada alakalı önceki araçlarımda 2-3 seneden fazla akü kullanamadım hemde mutlu vb aküler alırdım.son kullandığım arabama akücüdeki en ucuz aküyü almıştım 7 yıl yakın oldu maşallahı var. bu arada sıfır almıştım arabayı üzerindeki akü 2 yılda pert oldu😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 30 Kasım 2020; 11:38:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varta alın gerisi traş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Varta alın gerisi traş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 11 senelik Mutlu aküyü varta blue ile degistirdim....89 euro

• Herkes Varta güzellemesi yapmış ama VARTA o kadar da kaliteli bir akü değil. Elektrikçiler de aynı fikirde, çabuk bitiyor.

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    2012 fiestamın (2011 trafige cıkıslı) orjinal üzerinde gelen aküsü vartaydı ve gecen sene yolda bırakmasın diye keyfi olarak değiştirdim söyleceklerim bu kadar.

ek: mutlu akü aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 8 Aralık 2020; 12:19:50 >
  • Varta Akü benim araçta 2 yılda Carta'yı çekti. Elektrikçi Varta akü'lerin ömrü kısa oluyor diyerek Bosch akü taktı. 2 yıldır da onu kullanıyorum. Benim de söyleyeceklerim bu kadar :)

• 2013 model araba aldım üzerinde fabrikasyon varta vardı 7 yıl iyi dayanmış ben değiştirdim çünkü son günlerini yaşıyordu

• varta aküyü 6 yıl kullandım. geçen aylarda bitti ve yine varta taktırdım 74lük 500 liraya. güzel gidiyor bence.

vartayı karalayıp fason üretim yaptıran bi markasan almanızda iyi olmuş. güle güle kullanın
  • Mutluyu tek gecerim, net.

Boyle ust duzey kaliteli A+ uretim yaptiklari icin ise ulkem adina kendilerini ayrica tebrik ederim. Yollari açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

vartayı karalayıp fason üretim yaptıran bi markasan almanızda iyi olmuş. güle güle kullanın

Ne karalaması, başıma geleni anlatıyoruz. Hayırdır, Varta pazarlama sorumlusu musunuz?

• Aracta ne kadar aksesuar o kadar ( kisa ) ömürdür... Günde ortalama 2 kez marsa vurmayla 5-6 kez vurmak ömrünü azaltir...

Kardesimin polonun üstünde orjinal fabrika aküsünü tedbir amacli 11 yil sonra ( 135000 km ) degistirdik. Eskisi marsa vurunca zorlaniyordu.

hayırdır bu atar ney?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 9 Aralık 2020; 18:34:59 >
  • Standart akü yerine EFB akülerin daha verimli olacağını düşünüyorum, ihtiyaç olduğunda efb akü’lerden birini alırım.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Atara atar, gidere gider  en iyi akü markası ve akü ömrü 

• Mutlu akü 2 yılda çöp oldu aracımda hiçbir türlü sonradan takılan aksesuar yok tamamen orijinal. Vartadan şaşmam.

• ne marka olursa olsun, EFB olsun  en iyi akü markası ve akü ömrü 

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.